221
Háború egy civil szemszögéből
-
jocking #21 Fura, nálam nem venni észre, hogy visszanőnének a cuccok. Sőt, az egyes helyszínek neve mellett (a térképen) írja %-osan, hogy mennyire van kirámolva.
Viszont azt vettem észre, hogy most így a 23. nap tájékán már egyáltalán nem találok sem fát, sem pedig alapanyagot (vagy mi a franc az a papírdoboz ikonú cucc), ezeket kereskedőtől kell vennem, ha esetleg jön. Csak dohányzós cuccokat, elektronikát meg fegyver alapanyagot találok, meg néha egy kis kaját. -
Marinecorps #20 Sok cucca volt, azt elhordanom több nap volt (osonós csaj, 10 férőhellyel). Kb egy hét után visszanéztem és megint tele volt. -
jocking #19 Hogy tudsz rendszeresen ugyanoda visszajárni? Ilyen sok cucc van nála, vagy egy idő után respawnolnak a dolgok? -
Marinecorps #18 38. napnál járok de még nem volt rá lehetőségem. A munkapadom max szintű de ott sem lehet. Télen kell egy 2. kályha mert a fejlesztett magában teljesen megrakva csak 14 fokig tudott melegíteni. Amúgy én rendszeresen járok lopni egy kereskedőhöz, jóindulatból itt nem lehet sokáig húzni. -
jocking #17 A karakterek kapacitását nem lehet valahogy növelni? Nem lehet nagyobb hátizsákot "craftolni"? -
Neocortex #16 woundot hogy lehet megelőzni vagy normálisan megszüntetni? kazán segít? folyton megsérünek előbb utóbb magukról és egyre rosszabb lesz. hiába alszanak nem gyógyul, bandage is csak egy fokot javít csak rajta lassan. És azért nincs annyi bandage hogy miden apró seb be legyen kötözgetve -
Roteiroo #15 Sziasztok!
Egy átfogó bemutató a játékról: http://tryout.hu/this-war-of-mine-indul-a-haborus-tuleles/ -
Neocortex #14 megjelent, just sayin -
#13 Új előzetes -
#12 Majd ha végre képesek lesznek egy ingame anyagot mutatni kiderül.Egyelőre lövésem sincs mi lesz ez. -
#11 Akkor ebből is indie platformer lesz? -
#10 -
#9 Nem tudom te ismersz olyan háborús fps játékot ahol a civil menekültekkel kell lenni és nem az egyszeri bakával? -
#8 Ha ezzel nem lettem volna tisztában, nem alkalmaztam volna a "már-már" előtagot. Számítottam továbbá arra is, hogy legalább az első reakció nem az lesz, ami megöli a "poént".
P -
Zero 7th #7 Kamp=fight, Krieg=war. Nem Mein Kampf, hanem Mein Krieg.
:P -
#6 Jó, tudom, menjek a francba, de ez akkor is már-már Mein Kampf. :D -
#5 új perspektíva? hát már a super márió is ilyen vót xD -
#4 na ezért volt ismerős csak az istennek nem ugrott be miért is :) -
#3 A zene szuper, az ötlet nagyon jó - végre egy új perspektíva - már csak egy gameplay videót kéne látni. -
#2 ^^
-
#1 A 11bit Studios neve azoknak lehet ismerős aki játszottak valamelyik Anomaly játékkal. Az elsősorban mobilokra (illetve PC-re) specializálódott játékok után most egy újabb címet jelentettek be. A "This War of Mine" különlegessége, hogy bár egy háborúban veszünk részt, nem egy képzett katonát alakítunk, hanem civil csapatokat kell majd irányítanunk.
Nem FPS lesz hanem egy 2D-s oldalra scrollozós túlélőjáték.Az első infók alapján leginkább a Don't Starve-re hasonlít a játék. A fejlesztők az ihletet egy szívszaggató újságcikkből merítették, amely egy civil életét mutatta be a bosnyák háborús zónában.
A This War of Mine nem egy újabb lövöldözős játék lesz, amelyben legfeljebb a muníció és a gránát miatt aggódhattunk. Itt az élelem, a kötszer, vagy az alkohol megszerzése lesz a fő feladatunk, ha valakit megölsz, attól nem leszel hős, csupán a háborút szeretnéd túlélni.
Website
info:Gamekapocs