4
  • kvp
    #4
    "Minek nekik a terepruha? Ne lassa a monitor?"

    Noveli a fegyelmet. Ezert hordanak pilotaruhat a dron operatorok is. Most az, hogy ez a pszihologiai hatas csak olyan embereknel er valamit akik nem a leg alkalmasabbak erre a feladatra, az mas kerdes.

    "Kerekesszékes hadirokkantakat összeszedni,"

    Nem jo. Akinek van annyi esze, hogy egy ilyen feladatra alkalmas legyen, az nem fog elmenni harcolni a frontvonalra, tehat nem fog lerokkanni. Egyebkent ezek a pr fotok pont olyanok mint amikor a koreai egyenruhas diakokat mutatjak amint interneteznek. Egyik sem valodi, csak megrendezett kep. A valodi operatorok civilek, civil fizetessel es rendes szaktudassal. Persze oket nem mutatjak, mert kb. olyan a tarsasag kulseje mint egy atlag hobbi hacker konferencia latogatoi (nagy az atfedes), viszont ok azok akik ertenek is hozza. Kevesbe elrettentoek egy sajtofoton, de sokkal hatekonyabbak. Az egyenruhasok meg kb. egy intelligensebb shell script kepessegeivel rendelkeznek.
  • tar86
    #3
    Kerekesszékes hadirokkantakat összeszedni, aztán mehetnek neki a demokrácia ellenségeinek!
  • Tetsuo
    #2
    :-)
  • MuldR
    #1
    Minek nekik a terepruha? Ne lassa a monitor? Talan akkor monitor szinu kellene....mondjuk egy windows desktop mintaju...vagy csak sima IT flaneling, feherzokni+szandal :)