8
-
#8 https://www.youtube.com/watch?v=US6BYGW1wAU
Egy kis részlet a játékból :D -
ddaydome #7 A játék olyan, mint egy nagy South Park rész. Eszméletlen jó a hangulata, az ajánlott rendszerkövetelmény meg egy humbuk. Nekem 2 magos Athlon II van, 4 GB rammal és egy r7 250-s "erőművel" és sosem akadt. -
#6 Jateknak unalmas es repetitiv, RPG-nek csapnivalo, technikailag szornyu, de south parknak kivalo, nem birom abbahagyni. -
Lollerka #5 ez egy game of thrones parodia, de ha lattad volna az SPt akkor meg akar gyuruk ura parodianak is elmenne
egyebkent nem ertek egyet azzal a millionyi mellekkuldetessel, en alig parat talaltam max 10et -
lamer the true #4 Ez egy Skyrim paródia, szóval ne várjatok komoly technikai dolgokat benne.
De aki szereti a rajzfilmet, annak kötelező darab.
Amikor véletlenül leszakítottam Randi egyik heréjét egy abortuszklinikán egy vákumszívóval, hát.. majdnem megfulladtam a röhögéstől ;)
Benne van a valaha kiadott játékok top 5-jében az biztos a remek hangulata miatt. -
hgaben90 #3 Játéknak nem egy nagy szám (mágussal egyetlen csatát sem vesztettem, legnehezebb fokozaton, csak Al Gore szorongatott meg egy kicsit... Tényleg használtam ezt a mondatot? :D). De a története és a hangulata tényleg ritka jó. -
Evoluti0N #2 Bizony. -
Cyborg00 #1 Az idei év eddigi legjobbja, South Park játékok közül pedig minden idők legjobbja.