Grey Goo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.01. 20:28:31
"A tavalyi év egyik legjobban sikerült RTS-e ma egy ingyenes kampánnyal bővült, a bejelentésre még tegnap került sor a PAX South keretében. Amúgy ma jelent meg a Definitive Edition is. "
Utoljára szerkesztette: Heyho33, 2015.02.18. 12:52:22
A Dying light az akadozik rendesen, mert azt vettem észre, hogy sokszor nyúl a winyóhoz, szinte tölt realtime egyfolytában😊
Kár, hogy nem lehet replay-t nézni skirmishről, mint Starcraft2-ben.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Viszont mint ahogy írták megy nem dx11-es 512mbos vgaval is.
A warez ingyen van szeddle probáld ki hogy futbés vedd meg.Az utóbbi idők legjobb stratégiája
De az Ncore-on: A Gépigény Kissé Eltulzott. Nekem 512-es videokártyám van és megy szépen. 9800 gtx+ ezt írták, valamint még ezt: "Kösz az infót! Ezek szerint a gamma nem DX11 only. ( NV 9800 gtx az DX 10 ha jól tévedek?) Már lemondtam róla de ennek reményében teszek egy próbát( HD4890 DX 10.1) hátha. "
Ez mit jelent?
Ha az alap követelményeket nézzük, tudom, hogy az én gépemen nem indulna el, de mik ezek az Ncore-s hozzászólások? Nekik milyen a gépük? Nekem a vidikártyám HD5700 -as.Az enyémen elmenne nagyon alapon?
Terjeszkedni se nagyon tudok. Mit kell ott csinálni?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Ex-westwood tagoknak egy baja van.kitalálnak valamit,megvalósítják papíron majd szépen kirántják alóluk és elbarmolják.
Remélem most nem így lesz.
+fav
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az egykori westwoodosokból verbuvált Petroglyph a Star Wars: Empire at War óta egy raklapnyi játékot fejlesztett, az utóbbi évei viszont nem voltak problémamentesek: az End of Nations-t lepasszolta a Trion Worlds-nek (ami MOBA-t akart csinálni belõle), a Victory címû projektje pedig már a Kickstarter-kampánynál elhasalt.
Új játékuk a Grey Goo viszont jobb esélyekkel indul, már azért is, mert a hagyományos modell szerint kiadót kapott a Grey Box személyében. A sci-fi stratégia idén õsszel érkezik PC-re, és a maga egyszerûségében nem ígér mást a mûfaj szerelmeseinek, mint hamisítatlan RTS-élményt. A játékban három frakció közül választhatunk majd, kapunk bázisépítést és termetes egységeket, és olyan mesterséges intelligenciát, amit állítólag a DARPA (ez az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) koncepciója alapján dolgoztak ki.
Ezek után csak a hab a tortán, hogy a WETA Workshop is besegít a látvány csinosítgatásába.
Forrás: Gamekapocs