7
-
#7 nagyszerű, hogy ezt is megtudtuk az okosoktól. én szentül meg voltam győződve, hogy a nők a brutális teljesítményt, a fekete, szál csiszolt fém tokozást és a nitrogén hűtést preferálják a notebookoknál mert a nők által szintén preferált belezős-vérfröcsögős és versenyautós játékok csak ilyeneken futnak és a lan partyn is lehet vele villogni.
ki gondolta volna?
...mennyibe került a kísérlet safranek?....
amúgy a kontroll csoportot lehetett volna átlag emberekből összeválogatni nem az unga-bunga törzs nyugdíjas tagjaiból akiknek még a faék is újdonság. -
xyl #6 Saját preferenciák, lehet rámkiabálni a kígyót-békát:
1. legyen könnyű
2. a vastagság - mondjuk 3cm-ig nem számít
3. a súlyba bele kell számítani a töltőt is
4. Az érintőképernyő nem egy szükséges dolog.
5. Egér pedig kell.
PS: 6. Legyen a képaránya 4:3 :-D
-
kvp #5 "És nem értik meg, hogy a géphez vitt táska, egér, táp, meg egyéb mütyűr a kétszere a notebook súlyának, tehát tök mindegy az a fél kiló - cserébe viszont kap egy használhatatlan 12 colos eszközt."
Az mar eleve gond, ha egy kis laptophoz taska, eger meg jo nagy kulso tap kell. Az ilyen vekony gepeknek akkor van ertelmuk, ha kb. ugy hasznalhatoak mint egy tablet, tehat max. egy szovet kopenyt kaphat, de azt is ugy, hogy a levetele nelkul hasznalhato legyen. A tapnak meg kb. egy mobiltolto meretevel kell megegyeznie. Ha ennel tobb cucc kell, akkor nyugodtan lehet a gep akarmilyen vastag. Egyebkent a microsoft fele x86-os tablet laptop pont jo design, ott a billentyuzet a szovetburkolat resze es eger sem kell hozza. Laptop vastagsagban egyebkent az atlag desktop billentyuzet vastagsaga az idealis, mert akkor kenyelmesen lehet gepelni rajta.
Egyebkent ehhez kepest nekem meg a telefonom is 2 centi vastag, full qwery-s, ellenben osszecsukva elfer az ingzsebemben is. Vedotok helyett meg gyari utesallo gumiboritasa van, ugyanaz a matt fekete amit a regi thinkpad-ek is kaptak. Igy legalabb vizallo is, ami irodan/nappalin kivul hasznalt tablet es laptop eseten is fontos. Arrol nem beszelve, hogy igy konnyu lemosni oket siman csap ala tartva majd eltorolve.
Az emberek meg akkor vesznek majd intel-es cuccot, ha szukseguk lesz ra. Jelenleg ott tartunk, hogy szinte barmilyen arm-al szerelt tablet vagy netbook boven eleg laptop helyett, ha nem kell a felhasznalonak feltetlen desktop windows. Ha raadasul passziv hutesesek, akkor meg elonyosebbek, mivel ez jellemzoen kis fogyasztast is jelent. Gyartson az intel passziv huteses, egy toltessel 48 oras uzemideju laptopokat, amik olcsobbak mint az azsiai android-os cuccok es akkor lesz piacuk. -
SupraMKIII #4 sasha: +1
Amúgy szerintem is hülyeség a vékonyság - gyakorlatilag csak divat értéke van. Hozzám is havonta/hetente jönnek, hogy vékony notebook: És nem értik meg, hogy a géphez vitt táska, egér, táp, meg egyéb mütyűr a kétszere a notebook súlyának, tehát tök mindegy az a fél kiló - cserébe viszont kap egy használhatatlan 12 colos eszközt. -
Vol Jin #3 Azért az durva, hogy valaki szín szerint választ- _D -
sanyicks #2 szerintem meg azért mert értelmetlen a vékonyság, egy igazi divatfaszság, ráadásul rohadt sok pénzért. 1000 forinttal többet sem adnék azért mert valami vékonyabb... -
sascha #1 "Az Intel szerint sok ember azért nem választ szétszedhető notebookot vagy vékony ultrabookot, mert nem is tud róla, hogy létezik ilyen."
Szerintem meg azért mert kva drágán adják. Én mondjuk a Lenovo yoga sorozatot preferálnám, ha nem 400 eFt lenne.