Ők lesznek a Mafia III szereplői?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
joe nehezen jön vissza, ugyan is kinyírták, ez van a mafia 2 legvégén
A verseny pedig laza volt, pár kör után begyakorolható.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
sokan szidták az autóversenyt, pedig aki amúgy is sokat játszott billentyûzettel más autóversenyeket, azoknak nagyon könnyû volt nyerni.
viszont mi értelme van annak, hogy a Mafia II-t befejezetlenül hagyják? Remélhetõleg a fenti három karakter csak mellékszereplõ. ugyanakor sajnos, mivel a new orleansi mafia casládok talán még régebbiek, mint a chicago/new yorkiak, valószínû, hogy róluk fog szólni. bár joe és vito is átköltözhettek akár...
viszont mi értelme van annak, hogy a Mafia II-t befejezetlenül hagyják? Remélhetõleg a fenti három karakter csak mellékszereplõ. ugyanakor sajnos, mivel a new orleansi mafia casládok talán még régebbiek, mint a chicago/new yorkiak, valószínû, hogy róluk fog szólni. bár joe és vito is átköltözhettek akár...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nekem az elsõvel csak egy gondom volt: az autóverseny. Akkor ott nagyon kiakadtam, mert nagyon nehéz volt és ha nem gyõztem, nem mehettem tovább. Napokig szívtam vele. De tény, h szívesen letudnám újra.
Kiadhatnák az elsõ részt is valami új grafikus motorral. Egy csomó régi játékot megcsinálnak HD változatra ideje lenne már a Mafiát is megcsinálni.