4
  • Rizling
    #4
    Ez a 3 nap honnét ered, mert hogy én 2 hétről tudok, más cinkben egy hónapról is beszélnek, bár ezt én is erősen kétlem. Nem akarok okoskodni, de nekem csak arra kellene egy mobil, hogy az emailjeimet megtudjam nézni, válaszolni rá, üzenetet írni, esetleg nemi információt begyűjteni, mint például időjárás jelentést stb. és hát természetesen telefonálni. A többire ott van a tábla gép. Ha valóban csak 3 napig üzemel az tényleg gyenge dolog lenne.
  • grebber
    #3
    Merwenus: LOL. Milyen az a telefon? 3 nap az nagyon tré. Az én ezer éves fosom is lazán bírja az 1 hetet így.
    Röhögve bír egy 10 colos táblagép is (pedig az nem telefon szintű HW-el rendelkezik) 12 napokat "alvás közben"

    Ez az ötlet amúgy nem rossz,de a megvalósítás elég gyenge lett :(
  • Merwenus
    #2
    Ha telefonhoz hozzá sem nyúlok, azaz LCD be sem kapcsol akkor is max 3 napig bírja 1 akksival, szóval messze nem nevezném üzemidő kitolódásnak, és nem mellesleg sok élvezeti értéke nincs egy ilyen készüléknek, maximum olvasni jó, arra meg akkor már inkább egy ebook reader.
  • Rizling
    #1
    Ezer éve erről szajkózom. Végre valaki gondolkodik. Nem gondoltam volna, hogy Lengyelektől ered majd. Mert ugye vagyunk azért egy-néhányan akik azért hordanak mobil telefont, mert többnyire telefonálni akarnak és amit lehet hordozni, esetleg napokon át, nem pedig éjjel nappal a töltőbe bedugva tartani.