5
  • ugh
    Bocs a h(u)bakert gyorsan kellet osszecsapjam mint nekik a thiefet....
  • ugh
    Neha latoma kommnetelok baszogatjaka a jatekteszt irokat.
    Most en is azt teszem.
    Egyreszt latszik hogy a cikk szerzoje tuti nem jastzik plane nem a thief sorozattal.
    A grafikat fikazza mikor azzal szerintem semmi problema nincs. Az animaciok sem rosszabbak mint a legtobb jatekban.
    A fo karakter metroszex kinezetet is megbocsatottam anno azzal a feltetellel, hogy jo lesz a game.
    De nem az.
    Vegtelenul lebutitott konzol szar az egesz.
    Anno a thief szabadkezet adott a jatekosnak. No ez nem
    Volt hogy siman femaszahtam volna egy ladra onna a tetore es megjkerulhettem volna a sttyo oroket, de a palyaepito game dizajnbol csak ugy nem arkott jump pontot a lada ele.
    WTF?
    Hosunk nem tud ugrani. Volt hogy 20 meter azert kellet feleslegesen setalni mert nem lehetett atugrani egy a foldon fekfo tereptergyat (konkretan egy csovet).
    Keresni kellet egy buckat amin at lehetett hatolni.
    Es a vicc az hogy egy felveheto targyal csalogtajak oda a jatekost.
    Ez mi?
    Na itt telt be a pohar, exit es uninstall.
    ".. A Thief összességében egy nagyon kellemes lopakodós FPS lett, ami megpróbált hű maradni önmagához.."
    Hulyeseg amit irsz.
    Semmi koze a thiefekhez.
    Onalo jatekkent is mondnam hogy na ezert iyleneket mar nem de szegyen hogy ezta hulladekot thief-kent el lehetett adni.
    Maga mint program meg egy vegtelenul osszecsapott, folyamatos memoria problemakkal kuszkodo szarhegy.
    Igazi Eidos minoseg.
    Szegyen.
  • adler741
    A HumanR-ra kijött már a magyarítás?
  • Ender Wiggin #2
    akkor mondhatjuk,hogy a lopakodós FPS-ek királya még mindig a Dishonored? illetve nem is, hanem csak a második, mert a király még mindig a megunhatatlan DE Human Revolution :-D
  • mgenya911
    https://www.youtube.com/watch?v=BP-ISAq_5TY

egy videó a közelharc rendszerről ....
    aki akciózni akar keressen mást.