18
  • boyscout
    amúgy jó hogy nem adnak rájuk ruhákat. :o nomeg elégg meggyötört állapotba viszik neki optimust erre mégis milyen szép színes mikor előmászik :D ez valami vicc.. :D
  • boyscout
    'a főszereplő (Marj Wahlberg)'

Mark?
  • Vrahno
    Na, hogy miért őslényekké alakulnak a Dinobotok, azt eddig szinte minden képregény, rajzfilm és videojáték a maga módján magyarázta. Volt, hogy az Autobotoknak megtetszettek a dinoszauruszok, és összerittyentettek pár robotdinót saját használatra. Volt, hogy egy olyan eldugott tájra kerültek, ahol a '80-as években is őskori állatok éltek, és azoknak az alakját vették fel. Volt, hogy vidámparki robotokként kezdték pályafutásukat, míg egy nap hirtelen életre keltek egy energialökettől.

Még várat magára, hogy megtudjuk, mi lesz a filmbéli magyarázat, de legalább nincs olyan "fix" eredettörténet, amihez ragaszkodni kellene.
  • PsyhoApu
    A dinóbotok korán felébresztett autobotok a Bárkáról. Ők pár millió évvel korábban lettek aktiválva, így az akkor élő létformákhoz alkalmazkodtak. Szerintem a legjobb társaság az egész bandából. Mogorva egyszerű de nagy arc :)
  • wraithLord
    Egyszer csinálhatnának egy olyan Transformers-t, amiben az Autobotok és a Deceptionok egymás csépelése helyett közös programokat szerveznek, és elmmennek - többek között - az őslénytani múzeumba.

Amúgy a neten is láthatták a dinoszauruszok képeit, miközben letöltöttek róla mindent az emberi civilizációról. Csak az a gond, hogy emlékeim szerint már a Cybertronon is voltak dínó formájú trafók (javítson ki valaki, ha tévedek). Tehát max. egyszer erre jártak, amikor még dínók voltak a Földön. Vagy egyszerűen csak ilyenek, és kész, amikor az első trafó játékokat csinálták, nem gondolták, hogy ebből egyszer "sci-fi" lesz... :D
  • Serutekin
    SlayR: Ez a film pont neked készült, de hozzám csak akkor szóljál, ha már elvégezted a speciálist.
  • SlayR
    Megint jók a hozzászólsok látszik mennyire magyar idiótizmus cseng le róla.... Serteanyádkynnya én is a szádbaszarhatok ha neked ez a perverziód :) Nem a Dinobotok nem az őskorba jöttek...mert a múzeumba nem láthatott dinót ami megtetszett neki mi? :)Ha nem tetszik bazmeg nem szólsz hozzá és nem nézed meg idiótabarmok tömkelege :D
  • Keiichii83
    Én azé beülök majd Imaxra... ha már lejött kéksugáron :D
  • wraithLord
    Ennek amúgy van valami magyarázata, hogy miért vannak dinoszaurusz formájú trafók? Évmilliókkal ezelőtt itt jártak a Földön, és megtetszettek nekik a dínók?

Sok minden tárgyi dolgot meg tudok emészteni, de ezt már annyira nem. :D
  • Serutekin
    Egy film ami a szátokba szarik és még fizettek is érte... Az emberiség kihalásra érett....
  • hypno
    Francba!

Megint egy mocskos hosszú film, amit végig kell seggelnem a gyerekeimmel. És még jó képet is kell vágnom hozzá.

És megint lesz egy értékelhetetlen női karakter?
  • Narxis
    Ez kurva jó lesz! Transformers jöhet minden mennyiségben mert IMÁDOM!!!! Leszarom, hogy ki mit mond, imádtam mindegyik filmet, a rajzfilm sorozatot is.

TRANSFORMERS 4EVER!!!!

Optimus fővezér!!!!!!
  • jawarider2
    Megint a dicső amerikai hadsereg menti meg a világot...?
  • Ender Wiggin #5
    @endrev, minden szavaddal egyetértek. számomra még egy negatívum, hogy csömöröm van marky mark aszott páviánseggre emlékeztető fejétől. más szerény képességű töklámpa nincs is hollywoodban?
  • diegho™
    Nekem is elsőre ez volt a wtf?! No meg most ki ez az új álca? Miért nincs még mindig Ultra Magnus a filmben? Látványra lehet jó lesz, de igazán csinálhatna valaki egy normális remake-et, ami a képregényhez kapcsolódik. A kulcs egy normális rendező lenne...
  • ddt500
    A Dinobotok autobotok voltak miért támad Mogorva Optimusra? Bár Mogorva mindig is egy furkó volt. :D
  • endrev
    Ez már annyira szánalmas.... Újabb ellenségek, még erősebb, még erősebb, még annál is erősebb, még annál is nagyobb dráma, meg még annál is nagyobb dráma, és már a farkunkat is kiverjük, csak még nagyobb dráma legyen, csak azért hogy legyen dráma... Most ez komoly...????! Már ugyanez volt a Star Trek 2-ben is. A régi ST-filmek még szóltak valamiről. Ennyire szánalmasan igénytelen cirkuszrajongó lett a világ, hogy ez a szarkupac kell az embereknek? (Súgó: igen.)
  • KRTuning
    Korábban csóváltam a fejem a kikerült anyagokon, de ez tetszik. Inkább ezt nézem meg "negyedszer" mint a Pacific rimet mégegyszer.