17
  • ostoros
    Akkor fenn tartom: nem lehet értelmesen folytatni a 300-at. Csak és csak akkor, ha kiherélik a történelmet. Világos?
  • Dynamic
    Tisztában vagyok az általános iskolai alapokkal, viszont a válaszodat nem értem. Azért mert a második mondatoddal iróniával válaszoltál magadnak, attól még a fő kérdésednek nem változik a jelentése, azaz továbbra is azt jelenti, hogy szerinted nem lehet értelmesen folytatni a 300-at. Én pedig erre reagáltam, nem konkrétan a zombis megnyilvánulásra.
  • ostoros
    Te nem ismered a történelmet. És az iróniát sem. Amikor azt írtam, hogy meg viszik a hírt a győzelemről, akkor nem rémlett egy híres sírfelirat?
    "Itt fekszünk, vándor vidd hírül a spártaiaknak:
    Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza"
  • ostoros
    Ja persze akkor esetleg miért nem csinálnak filmet az egész görög háborúról? Vagy akkor már az egész ókorról? Úgyis imádják azokat a kibaszott rómaiakat mert azt hiszik, hogy hasonlítanak hozzájuk. Ugye? Nekik is van birodalmuk, nekik is volt. Bi-bíí.
  • Vol Jin
    Nem hiszem, hogy van másik ország, ahol bemutatnak moziban egy Asylum filmet. Szerintem ez máshol sima DVD-kategória.
  • NEXUS6
    Téleg dúrva lesz a március, ha egy Asylum film az egyik legjobb!
    XDDD
  • immovable
    Se képaláírások, se tördelés, se szerkesztés, semmi.
  • Ender Wiggin #10
    De az, hogy mennyien maradtak még a 300 spártai halála után egyáltalán nem indokolja a film címében a 300-at.
  • Zombee
    Amerikai kapitány milyen film lesz...?
    Örömteli, hogy végre Asylum filmet láthatunk itthon a moziban. Az tűnik a legjobbnak így elsőre a márciusi felhozatalból. :)
    A 300 folytatása pedig ugyanúgy képregényadaptáció lesz, mint maga a 300. Frank Miller saját maga csinálta meg, bár inkább csak ugyanabban a korban, a csata utáni időkben játszódik, nem igazi folytatás.
  • Sir Quno Jedi
    google, keresés kép alapján és meg is van az alsó képről rögtön, hogy

"ae apocalypse earth 2013"
  • Dynamic
    Ostoros: Még ha nem ismered a történelmet, akkor sem kell nagy fantázia hozzá, hogyan lehet folytatni a filmet.

endrev: Az utolsó kocka az Asylum filmből van.
    https://www.youtube.com/watch?v=BDCnKOPYvd8
    Amúgy kár könyörögnötök a képaláírás miatt. Évek óta minden hónapban eljátsszák, de láthatón szarnak rá magasról.
  • MaRee
    300 nagy kedvencem volt eddig is. Végre egy film, amiért én is el fogok menni moziba.
  • cylonflatus
    Csak 300 spártai halt meg, maradtak még 10000-en plusz 30000 szabad görög Xerxesszel szemben. Szerinted mivel fogják folytatni? Ha még nincs ötleted nézz bele egy történelem könyvbe, valamelyik ált. iskola alsós is megteszi.
  • ostoros
    Hogy a francban akarják folytatni a 300-at? Feltámadnak a spártaiak és zombikként viszik meg a hírt a győzelmükről?
  • sz4bolcs
    nekem is ez jutott az eszembe, mikor néztem az utolsó képet :D
  • endrev
    Igazán hálásak lennénk, ha volnának képfeliratok, hogy tudhassuk, melyik kép melyik filmből van...