1356
Batman: Arkham Knight
-
#33 A karakter dizájnok kicsit olyanok, mintha korábban játszódna, Harvey és Bruce is mintha fiatalabb lenne a korábbi ábrázolásnál. Persze ilyesmit nehéz megmondani, mert még a két Rocksteady játékon belül is változtak a dizájnok eddig is. :)
És ja, Scarecrow az lesz, a trailer elején a rövid szöveg is szerintem ő. -
#32 Hát igen, azt nagyon eltalálták, mondjuk ez az egész játékra igaz :) -
ratgab #31 Amúgy jól hallottam, mert Scarecrow is nagy szerepet fog betölteni. Elvileg ő rántja össze ezúttal a szupergonosz brigádot. -
#30 Ne is mond, ütött az a jelenet mikor Batman ki hozta a karjaiba Jokert.. -
#29 Kár, hogy Joker nem lesz már, hacsak valami visszaemlékezés formában nem. -
#28 Csak azért nem izgulok, mert Rocksteady, de ha az Originst készítőktől jönne, akkor félnék bizony -
ratgab #27 Most hogy így mondod lehet. Csak furcsa a cilindere, a frakkja és a kampós orra nélkül látni. Ez így egy laza pingvin...XD -
#26 mármint Hush lesz a főgonosz -
#25 hát picit másabb, de ő a pingvin -
#24 én azt olvastam, hogy elvileg ő lesz a főgonosz -
ratgab #23 Egyáltalán nem hasonlít rá... NEm lehet, hogy ez egy másik gonosz? -
ratgab #22 Eleve Hushal promózták a játékot szóval ő tuti benne lesz gondolom. -
#21 ő a Pingvin -
ratgab #20 Harley Quinn, Two Face (Joker embereit is mintha láttam volna), trailer elején mintha Scarecrow beszélne.
Kövér, bal szemén monoklit viselő emberke kicsoda? Gondolom az is boss lesz majd. -
mester1987 #19 Azt hiszem ez lesz az idei GOTY. -
#18 Akkor jöhetne egy gameplay is :) -
#17 GameStop Szerint Október 14.én jön a játék!
-
TomStorm #16 Biztos csak az Arkham részeket zárják le,nyugi lesz még Batman!
Az új részhez csak annyit:AKAROM azonnal:)) -
#15 Az Arkham szériának lesz a méltő lezárása. Remélem majd jön egy új batman játék azért... -
#14 Azt a kurva. TRAILER NAGYON OTT VAN! Bár megjegyzem, hogy WoW előbb megcsinálta ezt :D -
#13 Jó, nézzetek már még hülyébbnek, köszi :) -
#12 nem jön évente, mert az Originst nem a Rocksteady csinálta -
#11 Azért ne vegyél rá mérget, hogy nem lesz több Betmenes játék ebben a stílusban, ráadásul annyi, minden mondtak már fejlesztők, hogy ha annyi húsz-ezresem lenne ahányszor nem úgy lett valami akkor most biztos Barbadoson nyaralnék :) -
#10 Ha erről lenne szó az Origins-et is ők csinálták volna!
"Ahogy a GAME leírásában olvashattuk, az Arkham Knight valóban a záró felvonás lesz, ezt maga, a játék rendezője, Sefton Hill erősítette meg. „Ez a sorozat vége, stílusosan akarjuk befejezni.” A történet egy évvel az Arkham City eseményei után veszi fel a fonalat, és a Game Informer értesülései szerint Gotham városának egy teljesen új részét járhatjuk majd be, ráadásul sokkal nagyobb teret kapunk majd, mint az Arkham City esetében." -
#9 Nyilván ha jól hoz akkor a kiadó csak úgy annyiban hagyja, max nem Arkham lesz hanem Gotham :) -
#8 "In the explosive finale to the Arkham series"
Méltó lezárása lesz a Batman témának érzem!Aztán jön majd a köv. szuperhősös játékuk. -
#7 2014??? Ez is felveszi a COD stílust, évente új rész? -
#6 -
#5 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=NkuD0Inb9Gs]Official Batman: Arkham Knight Announce Trailer - "Father to Son"[/URL] -
#4 én úgy hallottam, hogy Hush lesz a főellenfele -
#3 Elsőt szerettem, másodikat zabáltam, harmadikat... hát egy fél óra után abbahagytam. Végig kéne tolni majd. -
#2 DSogaming -
#1 Bizony, készül az új Batman-játék, amelyet ismét a Rocksteady fejleszt. Az Arkham Knight alcímet viselő rész zárja majd a népszerű Arkham-sorozatot.
A játék felbukkant a GAME nevű online bolt kínálatában, ami szerint a játék PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog majd megjelenni.
Az Arkham Knight történetében Kétarc, Pingvin, Madárijesztő és Harley Quinn próbálja meg végleg elpusztítani mindenki kedvenc nyomozóját. A játéktér várhatóan még nagyobb lesz, mint eddig volt, ami kelleni is fog, hiszen a játékban vezethető lesz a Batmobil is. Igen. Jól olvastátok. Végre vezethetjük majd az ikonikus járművet is.
Megjelenési dátum egyelőre még nincsen, de amint többet tudunk meg, azt megosztjuk veletek is.