Jönnek a személyzet nélküli teherhajók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire drága lenne pár embert szállítani, hogy ott legyenek ha valami baj van? Nem hiszem el.
Egyetértek Nexus -sal ,Németeknél felpakolják a kamionokat a vonatra a sofõrök meg hátul kártyáznak nem szennyezik a levegõt meg zaj stb.
Automata kamionok helyett ott a vonat!
Az is tud konténert szállítani. Én pl be sem engedném Magyarországra az átutazó kamilyont.
Az is tud konténert szállítani. Én pl be sem engedném Magyarországra az átutazó kamilyont.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az egesznek nem az az ertelme, hogy teljesen ember nelkul menjenek a hajok. Az a fontos, hogy ne kelljen 3x8 oras vagy 2x12 oras orseg a hidra akik csak a gps-es terkepet nezik es az automata meg vezeti a hajot. Egy tavvezerelheto/automata hajora eleg egy valtas szemelyzet, azaz gyakorlatilag csak a mernokok kellenek, akik kozott kell lennie 1-2 hajovezetesre is alkalmas embernek. A kikotesnel emberek vezetnek, csak eppen nem a rendes szemelyzet, hanem a helyi revkalauz iranyit. A tengeren meg beallitjak az utvonalat es a hid felugyeletet elvegzi a kozponti iranyitas, ahol 1 ember tobb tucat hajot is felugyelhet. (es olcsobb a 3x8 oras valtas megszervezese). Ha baj van, akkor felkeltik a fedelzeten levo mernokoket es azok megjavitjak a hajot vagy ideiglenesen kezzel vezetik amig helyreall a tavvezerles. Harmad vagy negyed akkora koltseg es nem romlik a szinvonal.
Automata kamionok eseten is jo ideig maradna a sofor, csak eppen valtas nelkul es az ut nagy reszen alhatna, mivel az unalmas autopalyas reszeken a szamitogep vezetne. A varosi forgalomban meg ott ulne a helyen a sofor, hogy megnyomja a feket ha a szamitogep hibazik. Nagyjabol az automata hajok is ilyenek lennenek. Nem mintha a repulok nem igy mennenek mar evek ota, ezert is kopott ki a radios, a fedelzeti mernok es a navigator a szemelyzetbol. Mara mar eleg ket pilota, sot sok kisebb amerikai tarsasagnal mar csak 1 pilota van es max. az egyik legikiseronek van meg egy alap vizsgaja, hogy ha veletlen bajba kerulnek akkor le tudja tenni a gepet.
Automata kamionok eseten is jo ideig maradna a sofor, csak eppen valtas nelkul es az ut nagy reszen alhatna, mivel az unalmas autopalyas reszeken a szamitogep vezetne. A varosi forgalomban meg ott ulne a helyen a sofor, hogy megnyomja a feket ha a szamitogep hibazik. Nagyjabol az automata hajok is ilyenek lennenek. Nem mintha a repulok nem igy mennenek mar evek ota, ezert is kopott ki a radios, a fedelzeti mernok es a navigator a szemelyzetbol. Mara mar eleg ket pilota, sot sok kisebb amerikai tarsasagnal mar csak 1 pilota van es max. az egyik legikiseronek van meg egy alap vizsgaja, hogy ha veletlen bajba kerulnek akkor le tudja tenni a gepet.
Fú de Én nem rétek hozzá ,de egy hozzáértõ ember simán átveri a jeladóját egy ilyen hajónak és mire felfogják a központban ,hogy nem is ott a hajó addigra már el is adták! 8)
A tákolt halászladikra biztos sok minden felfér 😊, utána meg árulják Szomáliában a piacon az alkaidások a dvd lejátszót.
Értékes rakománynál leszarják a túszokat, és viszik amit tudnak.
Ha nincs túsz, akkor nincs védelme sem a kalózoknak.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Ezzel csak annyi a gond, hogy a kalózok a legénységet ejtik túszul és értük kérnek váltságdíjat nem a rakomány kell nekik.
Telepítenek rá pár automata õrtornyot és az majd mindent lõ ami fedélzetre lép.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem is a kalózkodás jutott eszembe.
Vagy mi van, ha valami meghibásodás, rongálódás lép fel. Legénység híján nem lesz aki rendbe tegye a dolgokat.
Szóval nem tudom többet nyernek-e vele, mint amennyit vesztenek, de majd az élet úgyis megmutatja. 😊
Vagy mi van, ha valami meghibásodás, rongálódás lép fel. Legénység híján nem lesz aki rendbe tegye a dolgokat.
Szóval nem tudom többet nyernek-e vele, mint amennyit vesztenek, de majd az élet úgyis megmutatja. 😊
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Az még hagyján de újra divatba jönne a tengeri kalózkodás 😄 Gondoljunk csak bele mennyire csábító egy olyan hajó amin nincs senki 😄
És akkor feltörjük a hálózatot és eltérítjük a hajót... XD