Star Wars: A Birodalom végnapjai - Harmadik rész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az a sith lovag, aki az elsõ képen lerántja a csillagrombolót az nem élné túl a tettét, mert a repeszek eltalálnák, ha mégsem, a csillagromboló elcsúszna odáig, de ha mégsem, a detonáció biztos kicsinálná. Amúgy durva a kép.
Lucas csak az elsõt írta. Donald F. Glut és James Kahn írta a másik kettõt. De a Jedi már nagyon a forgatókönyv egy változatára épülõ novellizáció volt, kevéssé hasonlított egy regényhez.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem Lukas írta a SW regénysorozatot? Õ csak rendezte volna a belõle készült (elsõ) trilógiát?
Tinédzserként olvastam a könyveket is (IV-VI), de már nem emlékszem biztosan, hogy ki volt feltüntetve íróként, de meg merem kockáztatni, hogy Lyukas úr. 😊
Nem tudom milyen üzletember volt -nem lehetett rossz, mert jól megszedte magát-, de a cikksorozat alapján kicsinyesnek és korlátoltnak tûnik. :S
Tinédzserként olvastam a könyveket is (IV-VI), de már nem emlékszem biztosan, hogy ki volt feltüntetve íróként, de meg merem kockáztatni, hogy Lyukas úr. 😊
Nem tudom milyen üzletember volt -nem lehetett rossz, mert jól megszedte magát-, de a cikksorozat alapján kicsinyesnek és korlátoltnak tûnik. :S
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Megint egyetértek az elõttem szólóval! A disney viszont egyre inkább azt érzem, hogy a vég kezdete...
A cikksorozatból az derül ki számomra, hogy - annak ellenére, hogy Lukas értett a regényíráshoz, mert zseniális sci-fi-t hozott össze...
Õöööö ki is? Lucas egyetlen regényt sem írt!
Maradjunk annyiban, hogy voltak ötletei. Rendezõként meg elég gyengécske volt. Üzletembernek viszont csillagos 5-ös.
Õöööö ki is? Lucas egyetlen regényt sem írt!
Maradjunk annyiban, hogy voltak ötletei. Rendezõként meg elég gyengécske volt. Üzletembernek viszont csillagos 5-ös.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Szóval ott hagytuk abba, hogy a LucasArts rengeteg olyan Star Wars program fejlesztését állította le, melyek szinte biztosan sikert arattak volna, ha megfelelõ kezekbe kerül. Ezen kudarcokhoz azonban kellett a vezetõség alkalmatlansága is"
A cikksorozatból az derül ki számomra, hogy - annak ellenére, hogy Lukas értett a regényíráshoz, mert zseniális sci-fi-t hozott össze - a játékkészítéshez - bocs a megfogalmazásért, de - hülye volt. Fõleg az elõzõ cikkben sok minden ezt támasztja alá.
Kár érte. 😞
A cikksorozatból az derül ki számomra, hogy - annak ellenére, hogy Lukas értett a regényíráshoz, mert zseniális sci-fi-t hozott össze - a játékkészítéshez - bocs a megfogalmazásért, de - hülye volt. Fõleg az elõzõ cikkben sok minden ezt támasztja alá.
Kár érte. 😞
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)