6
-
Vol Jin #6 Szerintem az a sith lovag, aki az első képen lerántja a csillagrombolót az nem élné túl a tettét, mert a repeszek eltalálnák, ha mégsem, a csillagromboló elcsúszna odáig, de ha mégsem, a detonáció biztos kicsinálná. Amúgy durva a kép. -
Ender Wiggin #5 Lucas csak az elsőt írta. Donald F. Glut és James Kahn írta a másik kettőt. De a Jedi már nagyon a forgatókönyv egy változatára épülő novellizáció volt, kevéssé hasonlított egy regényhez. -
KopaszIsten #4 Nem Lukas írta a SW regénysorozatot? Ő csak rendezte volna a belőle készült (első) trilógiát?
Tinédzserként olvastam a könyveket is (IV-VI), de már nem emlékszem biztosan, hogy ki volt feltüntetve íróként, de meg merem kockáztatni, hogy Lyukas úr. :)
Nem tudom milyen üzletember volt -nem lehetett rossz, mert jól megszedte magát-, de a cikksorozat alapján kicsinyesnek és korlátoltnak tűnik. :S -
AzraelArchangel #3 Megint egyetértek az előttem szólóval! A disney viszont egyre inkább azt érzem, hogy a vég kezdete... -
#2 A cikksorozatból az derül ki számomra, hogy - annak ellenére, hogy Lukas értett a regényíráshoz, mert zseniális sci-fi-t hozott össze...
Őöööö ki is? Lucas egyetlen regényt sem írt!
Maradjunk annyiban, hogy voltak ötletei. Rendezőként meg elég gyengécske volt. Üzletembernek viszont csillagos 5-ös. -
KopaszIsten #1 "Szóval ott hagytuk abba, hogy a LucasArts rengeteg olyan Star Wars program fejlesztését állította le, melyek szinte biztosan sikert arattak volna, ha megfelelő kezekbe kerül. Ezen kudarcokhoz azonban kellett a vezetőség alkalmatlansága is"
A cikksorozatból az derül ki számomra, hogy - annak ellenére, hogy Lukas értett a regényíráshoz, mert zseniális sci-fi-t hozott össze - a játékkészítéshez - bocs a megfogalmazásért, de - hülye volt. Főleg az előző cikkben sok minden ezt támasztja alá.
Kár érte. :(