Magyar előzetest kapott a Mátrix rendezőinek új scfije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen, mert Neo a Matrixban egy idegsebesz szintjen volt... Neha azt sem tudta hol van, meg olyan fejeket vagott, mint aki valami lassitot szed... 😊
Mondjuk ez ertheto is volt, hiszen sokkolta az egesz... 😊 Pont mint itt. Azert te is meglepodnel, meg ertetlen fejet vagnal, ha megtudnad h van egy csomo egyeb faj a kozmoszban, meg te vagy az univerzum kiralynojenek a pontos masa....😛
Mondjuk ez ertheto is volt, hiszen sokkolta az egesz... 😊 Pont mint itt. Azert te is meglepodnel, meg ertetlen fejet vagnal, ha megtudnad h van egy csomo egyeb faj a kozmoszban, meg te vagy az univerzum kiralynojenek a pontos masa....😛
Lehet ez lesz az új Star Wars, várjuk ki a végét ^_^
Várjuk ki a végét. Emlékszem, amikor a Matrix trailere után azt mondtam 15 évesen, hogy ez fos akciófilm lesz!
Filmes szempontból szerintem olyan magasan van minden film fölött, hogy összevethetetlen pl ezzel a trendieksönmúvival.
Sajna viszont nem lett siker, így lehet hogy ez az oka, hogy visszatértek a kliséhegyekhez, mert azt zabálják a zombik (ha jó napjuk van).
Sajna viszont nem lett siker, így lehet hogy ez az oka, hogy visszatértek a kliséhegyekhez, mert azt zabálják a zombik (ha jó napjuk van).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Felhõatlasz az nem jó hanem kimagasló film csak az emberek már túl debilek ahhoz, hogy megértsék, mirõl szól az a film.
Istenem megint a nõ csak úgy benne van a filmben... Ránézésre annyi esze van ami maximum a szülésre elég. Úgy látszik Hollywood nem ért továbbra se a nõi karakterekhez és tolja magából az ilyen 0 sztori 0 szereplõs szarokat és még a filmrõl nem is beszéltem, de nem is érdemes. Ránézésre reménykedem benne, hogy hatalmas bukta lesz.
Az elsõ mátrix óta? A Felhõatlasz simán kenterbe veri.
Ez olyan mintha a Mákrikszot a zûrberakták volna, neot meg átoperálták csajszvá, mint Lary, izé Lana Wachowskit.
XD
A felhõatlasz jó volt, ez meg egy M klón.
XD
A felhõatlasz jó volt, ez meg egy M klón.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elõzetesekben mindig egy összecsapott szinkron van, utólag ez mindig felismerhetõ.
És hát ja, a tesók mintha kicsit csak árnyékaik lennének önmaguknak. De azért talán egy érdekes színfolt lesz ez a film. 😊
És hát ja, a tesók mintha kicsit csak árnyékaik lennének önmaguknak. De azért talán egy érdekes színfolt lesz ez a film. 😊
a szinkron katasztröfi.
meg az is,h egyesek egy látványscifibõl(nekem ez jött le trailer alapján) a ruhákat nézik.
meg az is,h egyesek egy látványscifibõl(nekem ez jött le trailer alapján) a ruhákat nézik.
a gyûrûk utában már adta magát a sok meleg elf, hát ez most egy csöppet turbó fokozatba kapcsolták. a hombárfejû antisznész tatumhoz passzol is.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A Watchowskiék most sem hazudtolták meg önmagukat, az egész úgy néz ki, mint egy melegfelvonulás. Az elsõ Mátrix óta nem csináltak normális filmet.
Tetszett a trailer!