Kizárt a feudális Japán az Assassin's Creed 5-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én leírom: szemét húzás a részükrõl.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyiptom?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://metro.co.uk/2013/08/15/jade-raymond-interview-i-want-a-game-where-walking-to-the-bus-stop-is-a-challenge-3924701/
A medve nem játék.
PS4re most jön a Yakuza Ishin. Ott lehet majd nindzsázni és szamurájokat ölni. :)
Amúgy meg egy korábbi interjúból egy részlet:
"And I borrowed The Adventures of Marco Polo, I remember. Which is this huge book, and it left a real impression on me – I loved it – and in that book he encounters the Assassins."
Tehát Kublai Khan és Marco Polo kora? A középkori Európa és Ázsia?
Ha már bevették a tengert, szerintem ugyanúgy nem hagynák ki, mint a Total War Empire utáni szériáiból ...
Egyébként - már rég volt - de mintha az elsõ részben is lett volna Marco Polos utalás.
Amúgy meg egy korábbi interjúból egy részlet:
"And I borrowed The Adventures of Marco Polo, I remember. Which is this huge book, and it left a real impression on me – I loved it – and in that book he encounters the Assassins."
Tehát Kublai Khan és Marco Polo kora? A középkori Európa és Ázsia?
Ha már bevették a tengert, szerintem ugyanúgy nem hagynák ki, mint a Total War Empire utáni szériáiból ...
Egyébként - már rég volt - de mintha az elsõ részben is lett volna Marco Polos utalás.
A medve nem játék.
Le sem írom, h mit gondolok! Ekkora lehetõség, nindzsaként szamurájokat ölni... annyira passzolna az egész sorozathoz.