5
  • Csacsis
    #5
    Régi robotzsaru filmek pontozása nálam (1-2. rész): 9/10 -ből. IGazából nem tudom hogyan lehetne 10 pontos, de az eredeti filmben a scifi akció mellett az érzelmek is átjönnek. Érezni Detroit problémáját és az emberek szenvedéseit illetve a bűnözés brutális létét. Q qva jó zenéről nem is beszélve.

    Új Robotzsaru film: 6 pont, ha nem hasonlítsuk össze a régi filmel. Egy kellemes popcorn mozi. Beülsz, megnézed, nem gondolkodsz, érzelmektől amúgy is teljesen mentes a film (pedig próbálkoztak belevinni de szenvedősre és eröltetettre sikeredett) és amúgy látványos. De semmi több.
    A régi robocop filmhez képest valahol 3-4 pont környékén mozog a 10-ből, mert a régihez képest az új film teljességgel élettelen.

    Szóval egyszer érdemes megnézni. Aki szeeti a csilivili akciót, annak többször is. De mondanivalóját és érzelmi töltöttségét tekintve a film harmatgyengére sikeredett. Kár érte.
  • AZUL
    #4
    én pár napja néztem meg. elsőre nem tudtam kinyögni, hogy nna, ez most nagyon tetszett, vagy hogy mi a rák volt ez... azt elkezdtem agyalni a látottakon, megnéztem mégegyszer, s annak fényében, hoyg az eredeti első két rész az annyira magasra helyezte az én szememben azt a bizonyos lécet, kikell mondjam, bizony megugrotta. elsőre talán az volt fura, hoyg rengeteg dolgon változtattak, szereplők, történet, cselekmény, stb, azt részleteit nézve minden a helyén volt. remélem jön a folytatás...
  • Axlkenobi
    #3
    Szerintem is teljesen vállalható feldolgozás lett. A két évvel ezelőtti Emlékmás újrával ellentétben ennek van létjogosultsága. Változtattak a koncepción, új ötleteket raktak bele, nem csak másolni akarták az eredeti legismertebb, legemlékezetesebb jeleneteit.
  • M0RN1NGST4R
    #2
    remek kis film lett, abszolút pozitív csalódás. jó a történet, a szereposztás, a színészi alakítások. Pat Novak műsora zseniálisan mutatja be korunk agymosását. A politikai szál is ötletes.
  • hgaben90
    #1
    Ezzel egyet tudok érteni. Jó kis film volt. Keatont nagyon jól eltalálták benne.