8
-
Marton95 #8 Én biztosan nézni fogom ezt a sorozatot is :) Igaz, én minden ami Star Wars, azt nézem játszom. Legújabb szerzeményemet most vettem a Media Markt webshopjából,egy Lego movie videójátékot:) -
Torisaru #7 A Dünéből és a Star Warsból is lehetne kultikus sorozat csak olyan címekhez hasonlóan kellene elkészíteni mint a Trónok harca, a Walking Dead.
Sajnos a Disney nem HBO felfogást tekintve, mert a költségvetésük talán nagyobb is, de így kevés az esély egy komoly sorozatra. -
Angelus1991ster #6 Egy csöppet csalódtam. Egyszerű lett volna a képlet: vagy folytatjuk a a Clone Wars-t vagy akik készítették a sikeres rajzfilmsorozatot, azok csinálják ezt. A képi világa mintha a Battlefield Heroes-ból másoltak volna néhány modellt. Rosszabb lett , olyan díznis. Össze dízniszték. Viszont egy-két képsor hasonlít a CW-hez.
-
kissssss #5 miért van nekem olyan érzésem hogy ez egy marha nagy bukás lesz. -
bmw #4 Igen az eloszereplos johetne mar de az animaciosbol is miert nem a regit folytatjak inakbb.... -
Ender Wiggin #3 ez mitől jobb, mint a clone wars? -
#2 nem igaz.
csak egy jó..mondom JÓ!! élőszereplős star wars sorozatot szeretnénk...akár többet is, más más idősíkokban... -
Sir Cryalot #1 Giger Dunet akarunk SW már lejárt lemez.