Itt van az új Star Wars-sorozat első előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én biztosan nézni fogom ezt a sorozatot is 😊 Igaz, én minden ami Star Wars, azt nézem játszom. Legújabb szerzeményemet most vettem a Media Markt webshopjából,egy Lego movie videójátékot😊
A Dünébõl és a Star Warsból is lehetne kultikus sorozat csak olyan címekhez hasonlóan kellene elkészíteni mint a Trónok harca, a Walking Dead.
Sajnos a Disney nem HBO felfogást tekintve, mert a költségvetésük talán nagyobb is, de így kevés az esély egy komoly sorozatra.
Egy csöppet csalódtam. Egyszerû lett volna a képlet: vagy folytatjuk a a Clone Wars-t vagy akik készítették a sikeres rajzfilmsorozatot, azok csinálják ezt. A képi világa mintha a Battlefield Heroes-ból másoltak volna néhány modellt. Rosszabb lett , olyan díznis. Össze dízniszték. Viszont egy-két képsor hasonlít a CW-hez.

angelus1991ster.blogspot.hu

miért van nekem olyan érzésem hogy ez egy marha nagy bukás lesz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Igen az eloszereplos johetne mar de az animaciosbol is miert nem a regit folytatjak inakbb....
ez mitõl jobb, mint a clone wars?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Kelta
nem igaz.
csak egy jó..mondom JÓ!! élõszereplõs star wars sorozatot szeretnénk...akár többet is, más más idõsíkokban...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Giger Dunet akarunk SW már lejárt lemez.