Strider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Picit se hasonlit ra. max annyiban, hogy oldalnezetes.

Valami elkepezto hangulatosra, latvanyosra, valtozatosra sikeredett. A jatek menet is porgos, ahh szerintem telitalalat. Nem is nehez. Az eredetit mar reg az agyamra ment ennyi jatek utan 😊

szerintem

Kicsit Mark of the Ninja feelingje van nézet és a világ miatt számomra, de tetszik. Lehet teszek vele egy próbát. Ez a DX11 meg érdekes. Meglássuk.
DarkSector
Úgylegyen! 😊
Csak szerintem ehez cseppikét még várni kell, PC-n az én gépem eppeghogy maxon FullHD-be tol 55-60FPS-t, ami kell, 40 (fraps felvétellel) és az alatt már olyan mint a felvétel egy lassított felvétel majdnem. 😊

Mondjuk a DX11 követelményt nem értem, de mind1, ez egy sima arcade játék, ilyet még nem láttam eddig, és ezért páran nem fognak tudni vele majd játszani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na az ilyen címeket várom telefonra...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Fasza kis arcade játék, a Capcom-tól.

Megjelenés:
Február 19.
PC - X360 - Xbox One - PS3 - PS4

PC Rendszerkövetelmények
Minimum:
OS: Windows Vista SP2 x64, Windows 7 x64, Windows 8 x64
Processor: Intel Core 2 Quad Q9550, 2.83GHz / AMD Phenom II X3 720, 2.8GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: ATI Radeon HD 5770 / GeForce GTX 460 or better
DirectX: Version 11 (ritka az ilyen, de csak DX11-en fut el!) What? 😄
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 3700 MB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
Additional Notes: Integrated graphics solutions not supported. Controller recommended.

Kis ízelítõ:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"