5
  • god25
    #5
    Nálam egyértelműen siker a House of cards. Jó lenne, ha itthon is elő lehetne fizetni rá.
  • sanyicks
    #4
    Jobb a kritikai siker mint a közönségsiker. Hiszen közönségsiker olyan sorozatoknak jár mint az anyátok közt, éjjel nappal bukarest, győzike, x-dal meg a többi "tehetség"kutató hulladék. És ezeket maximum egy kupac kakival lehet összehasonlítani.
    A house of cards jó sorozat, bemutatja milyen szar alakokra (politikus) bízzák az emberek az életüket.
  • nlght
    #3
    zetraktor: húzd ki a fejed onnan, ahova betugtad...

    Kevés olyan minőségi sorozat van, mint a House of cards. Hétvégén daráltam le a 2. szezont és nem csak hozza, de imho meg is előzi az HBO sorozatok minőségét (ami nagy szó). Szóval igen SIKER, nagy betűvel. Soha nem lesz olyan népszerű, mint Született feleségek (amitől hányok), de ez az ok a világszerte alacsony átlagintelligenciában keresendő, különben nem a szappanoperák lennének a legnépszerűbbek. Másrészt a Netflixnek nincsenek olyan gondjai, mint egy tv csatornának, nem kell a reklámok miatt parázni, mert fix díjat szednek be és a költségeik is kevesebbek, ők csak egy gigantikus "videokölcsönző". Szóval meredeken fognak felemelkedni, határ a csillagos ég, ha ezt nem látod, akkor még mindig nem húztad ki a fejed onnan, ahova bedugtad...
  • Archenemy
    #2
    Bár jönne már, akkora dobás ez, mint a Steam a pc-s játékoknak.
  • zetortraktor
    #1
    "a nagy sikerű House of Cards sorozatra gondolni."

    siker? senki nem tudja, hogy siker-e. kritikailag siker, de a közönségsikerről senkinek nincs fogalma. a hemlock grove és az orange is the new black sikeresebb volt nézettséget tekintve, mint elmondták.