8
  • kastil
    #8
    de mi a fasznak linkelsz be egy német oldalt te istenbarma.
  • Jakuza1
    #7
    "Ott a munkás kiszolgáltatottsága ellen harcol a nép a állammal karöltve" blablabla
    Hát hogyne kint az állam az igazság bajnoka. Álmodozz még kicsit, gondolom a ballibsi média kampány meséli neked ezeket a rózsaszinű történeteket.
    Olyan meséket, mint a svájci bankalapú hitelek ugye ? Aztán felébredsz, hogy még a bilibe se lóg a kezed, mert azt is elvitte a MASZOP végrehajtó.
  • Archenemy
    #6
    "alkalmatlan emberek királysága (lásd a fidióta rablócsürhét), a kocsmafilozófia agresszív védelme "

    ez a kettő így egymás mellett különösen megkapó
  • gforce9
    #5
    Két dologba nem tud beleszólni nálunk a melós. Abba, hogy mennyit dolgozik és abba, hogy mennyiért. Amúgy minden kafa, tiszta kánaán.
  • emberz
    #4
    És kik rendelnek Németországban ilyen vizsgálatokat? A MUNKAADÓK! Itt hozzájuk képest még kőkemény középkor van, középkori agyakkal a középkori fejekben, és erre még büszke is a sok idióta. Ez az igazi hungarikum: a munkavállaló gátlástalan, állami szinten segített és űzött kizsákmányolása, alkalmatlan emberek királysága (lásd a fidióta rablócsürhét), a kocsmafilozófia agresszív védelme és propagandája a "rezsicsökkentő" cselédsereg bevetésével. Ott a munkás kiszolgáltatottsága ellen harcol a nép a állammal karöltve, itthon meg, itt meg az állam a bűnszövetkezetekkel karöltve az emberek jogfosztásán munkálkodik. Félázsia. Orbánisztán. Elszegényedés.
  • GregSB
    #3
    Multitasking ott jön képbe, hogy ha valamin dolgozol és pittyeg a telefonod / outlook hogy jött új levél, akkor már elterelődik a figyelmed és sokszor elkezdesz azzal foglalkozni = egyszerre több dologgal foglalkozol, ami bizonyítottan kevésbé hatékony.

    Szerintem a kulcs hogy ésszel kell mindent használni. Ha pl egy fontos feladatra koncentrálok, akkor kilövök minden zavaró tényezőt. Outlook kikapcs, telefon lenémít. Cserébe sokszor jól jön, kényelmes hogy telefonon is elérek információkat amik levelekben vannak.
  • halgatyó
    #2
    Majd kiszervezik az éjjeli elérhetőséget a németek a kelet-európai gyarmatokra.
  • lapaleves
    #1
    hát nekem is nézett a főnök, mikor (4 éve) mondtam neki, hogy köszi nem szeretnék blackberryt, elég az ms outlook.

    mondjuk hogy mi köze a multitaskingnak ahhoz, hogy megértesz-e este egy emailt és tudsz-e esetleg egy gyors választ pötyögni rá, az nem világos.

    az viszont tuti, hogy több terhet jelent, főleg ha olyan a csapat, hogy mindenki sokat melózik. ilyenkor a céget leszarva, de puszta szolidaritásból odaülsz és megcsinálod iccaka is.