Irán feltörte az amerikai haditengerészet hálózatát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
"Az iráni ügynököknek azonban nem sikerült a valóban érzékeny területekre betörniük."

Aztan az ellentmondas.

"Az egyelõre nem lehet tudni, hogy az iráni hackerek sikerrel jártak-e és ha igen, milyen adatokat sikerült megszerezniük."

AgentKis
zwr!
Két ponton látom hibásnak a gondolatmenetedet:
1. Izrael sem nagy pont, mégis iszonyú sokat "foglalkozik" velük az USA.
2. Vajon miért akarnak mindenbe beleugatni erre mifelénk (alapítványokkal pénzelt pártokkal és politikusokkal is) ha annyira nem érdekeljük õket...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

AgentKis
Ellenstuxnet! Szép! :-D

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Hehe. Amikor a csokifagyi visszanyal..,.

Tudod az van sanyicks hogy az ameriakiak le sem sz@rják a te fejedet is, meg úgy általában a magyarokét. Túl kis pont vagyunk mi a világegyetemben hogy egyrészt adjanak a véleményünkre, másrészt hogy komolyabban foglalkozzanak velünk. Képzelem mekkorát röhögtek a Pentagonban mikor az a barom Horthy megüzente a hadat az USA-nak. Mondogatták egymásnak: Magyarország? Az hol van? Ja ott? Akkor jól van.
Sippie
sanyicks 😄DDDDDDDDDDDD

valahogy úgy:

Sétál egy fickó a Central Parkban, amikor is észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek az újságírók.
- Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hõs New York-i megmentette egy kisfiú életét!"
- Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
- Akkor "Amerikai hõs megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"
- Nem is vagyok amerikai.
- Akkor hova valósi?
- Pakisztáni vagyok.
Másnap az újságok címlapján:
"Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az Al-Kaida szálat.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Valószínû önmagukhoz törtek be hogy elsõként alkalmazhassák a válaszcsapást.
NSA : emberek akik tényleg akarnak valamit ártani és nem szerencsétlen tinédzserek akik hülyeségeket írnak facebookra/twitterre hogy aztán kommandósok törjék rájuk az ajtót, 0:1