A Jim szerint a világ a Comedy Central királya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az így jártam anyátokkal-t adnák mindennap ugyanabban az idõsávban akkor az lenne a legnézettebb.
Hétvégén délelõtt a CC-nek alig mérhetõ a nézettsége. Este 5-kor és 6-kor nézett igazán.
Azokon a részeken, amit láttam kb. 1-2 alkalommal röhögtem, az egyik legrosszabb sitcom.
Hétvégén felkelek 9 körül, és bekapcsolom a TV-t. Ilyenkor sehol nem megy semmi értelmes, szóval marad a ComedyCentral. Ott pedig épp ez megy.
Szóval bármit tesznek ebbe az idõsávba, valószínûleg nézett lesz. (Másik ilyen idõpont este/késõ este alvás elõtt)
Bár a CC nagyon dolgozik azon, hogy elkapcsoljak, kikapcsoljam a TV-t az ezerszer megismételt részekkel, és már sikerül is nekik. Most komolyan, van 8 évadnyi rész, de folyton ugyanazokat adják, és ez kb az összes sorozatukra igaz. Pörgesség végig az egészet és ismételjenek utána, akkor talán nem unnám annyira, de ne napon belül.
Szóval bármit tesznek ebbe az idõsávba, valószínûleg nézett lesz. (Másik ilyen idõpont este/késõ este alvás elõtt)
Bár a CC nagyon dolgozik azon, hogy elkapcsoljak, kikapcsoljam a TV-t az ezerszer megismételt részekkel, és már sikerül is nekik. Most komolyan, van 8 évadnyi rész, de folyton ugyanazokat adják, és ez kb az összes sorozatukra igaz. Pörgesség végig az egészet és ismételjenek utána, akkor talán nem unnám annyira, de ne napon belül.
Es ezek a leg"jobb"ak?!?!