Jön a Szállító mozis rebootja - és megvan az új főszereplő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Kérdem én: ha szar volt a két folytatás, segít az, ha csinálunk egy reboot-ot? Statham kihagyása nem megoldás erre.

wraithLord
Ilyen erõvel azt is írhattad volna, hogy hány éves a kapitány.
A világ három legszomorúbb dolga. Amikor valaki eljut arra a pontra, hogy nincs elvárása. És az, hogy olyasmit néz, amitõl nem vár el semmit. Meg az, hogy örül, ha valami csak unalomûzésre jó. Kívánom a többieknek, hogy ne jussanak el eddig a pontig.

Viszont tény, hogy a Szállítók pont ennek a közönségnek készültek. Ezt meg kell becsülni.

Az meg, hogy több film és egy reboot tévésorozat is van belõle, az jelzi, hogy ez bõven franchise.
wraithLord
Nem is tudtam, hogy a The Transporter olyan nagy "franchise", hogy már rebootolni is kell. Én jól elvoltam mindhárom résszel, egyiktõl sem vártam semmi extrát. Unalomûzés ellen pont jók.
"A szörnyû mélységekbe süllyedt A szállítóra tényleg ráfért a reboot."
Igen, arra aztán tényleg nagyon nagy szükség van. Még talán az elsõben volt valami "ötlet" akkoriban, bár így is bûn rossz volt (tele baromsággal szokásosan), a többit meg már ne is emlegessük. Szóval várjuk ezt az újabb remek reboot-ot a filmtörténelem egyik utánozhatatlan alkotásáról (még szerencse, hogy azokról nem lehet/nem mernek egyelõre reboot-ot készíteni).

bmw: mert úgy néz ki te "sztetemmel" mindent lenyelsz, az is szép 😊 Már értem miért van létjogosultsága egy ilyen filmnek, csak annyira balga vagyok, hogy mindig elfelejtem hova süllyedt ez a világ.
Statham nelkul nem is erdekel....
Amúgy ennyire nincs már ötlet...?