7
-
#7 Kérdem én: ha szar volt a két folytatás, segít az, ha csinálunk egy reboot-ot? Statham kihagyása nem megoldás erre. -
#6 Ilyen erővel azt is írhattad volna, hogy hány éves a kapitány. -
zetortraktor #5 A világ három legszomorúbb dolga. Amikor valaki eljut arra a pontra, hogy nincs elvárása. És az, hogy olyasmit néz, amitől nem vár el semmit. Meg az, hogy örül, ha valami csak unaloműzésre jó. Kívánom a többieknek, hogy ne jussanak el eddig a pontig.
Viszont tény, hogy a Szállítók pont ennek a közönségnek készültek. Ezt meg kell becsülni.
Az meg, hogy több film és egy reboot tévésorozat is van belőle, az jelzi, hogy ez bőven franchise. -
#4 Nem is tudtam, hogy a The Transporter olyan nagy "franchise", hogy már rebootolni is kell. Én jól elvoltam mindhárom résszel, egyiktől sem vártam semmi extrát. Unaloműzés ellen pont jók. -
Yagami #3 "A szörnyű mélységekbe süllyedt A szállítóra tényleg ráfért a reboot."
Igen, arra aztán tényleg nagyon nagy szükség van. Még talán az elsőben volt valami "ötlet" akkoriban, bár így is bűn rossz volt (tele baromsággal szokásosan), a többit meg már ne is emlegessük. Szóval várjuk ezt az újabb remek reboot-ot a filmtörténelem egyik utánozhatatlan alkotásáról (még szerencse, hogy azokról nem lehet/nem mernek egyelőre reboot-ot készíteni).
bmw: mert úgy néz ki te "sztetemmel" mindent lenyelsz, az is szép :) Már értem miért van létjogosultsága egy ilyen filmnek, csak annyira balga vagyok, hogy mindig elfelejtem hova süllyedt ez a világ. -
bmw #2 Statham nelkul nem is erdekel.... -
jawarider2 #1 Amúgy ennyire nincs már ötlet...?