Csalódást keltően kezdett itthon az új Robotzsaru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSparrow88
Hát én elég ritkán jutok el moziba és úgy döntöttem ezt ott nézem meg. Felállva a székbõl nem éreztem hogy megbántam volna beülni rá, sõt rosszabbra számítottam. Nekem összességében tetszett...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

De még alapvetõbben semmi szükség nem volt az elkészítésére...(sõt a remake-ekre egyáltalán nem sok szükség van hollywood jelenlegi képességeit figyelembe véve).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nekem az volt a véleményem róla, hogy jó lett. Egy mai filmnek, ahol már a filmnek helyenként kicsit nyálasnak is kell lennie, helyenként kicsit durvának.

Alapvetõen jól közelítették meg a témát, viszont egyet kell azzal értenem, hogy helyenként kicsit unalmas lett (bár egyáltalán nem volt vészes, és a történet szempontjából nem volt baj), helyenként meg kicsit összecsapott. Ugye, túl hamar le lett zárva a történet a fõellenség legyûrésével. Az újratöltést én is hiányoltam. Meg kicsit a brutalitást, naturalizmust belõle.
De a véleményem az lett: alapvetõen fel tudott nõni a feladathoz; ha nem ismertem volna az eredetit, akkor meg pláne...

Zombee
Én a 3. részt is szeretem, bár az már tényleg trash. 😊
De az elsõ kettõ hibátlan.

Véleményem szerint nem tûnik ki az elmúlt évek amcsi tucat-CGI-akcióféleségei közül. Az eredeti 2 rész közelébe sem ér, azokat még mindig jó szájízzel meg tudom nézni évente, de ez valahogy nem fogott meg, nem éreztem a nézése közben, hogy újra látnom kellene majd.
Voltak jó ötletek, viszont sokkal több játékidõt kellett volna szánni rá, nem egybõl bedobni a fõellenséget, a harcokat nem leegyszerûsíteni ennyire.
Ja, meg az a “tárazás”/újratöltés. Sehol nem volt, még a régi klasszikusban is Robo újratöltött, miközben záporoztak a skulók. Persze ez csak 1 kiemelés, de az összhatásba ez is számít.
Meg a zene. Poleoduris klasszikusa felcsengett 2x, de azt sem jól használták.