5
-
#5 Hát én elég ritkán jutok el moziba és úgy döntöttem ezt ott nézem meg. Felállva a székből nem éreztem hogy megbántam volna beülni rá, sőt rosszabbra számítottam. Nekem összességében tetszett... -
Ender Wiggin #4 De még alapvetőbben semmi szükség nem volt az elkészítésére...(sőt a remake-ekre egyáltalán nem sok szükség van hollywood jelenlegi képességeit figyelembe véve). -
Zotya84 #3 Nekem az volt a véleményem róla, hogy jó lett. Egy mai filmnek, ahol már a filmnek helyenként kicsit nyálasnak is kell lennie, helyenként kicsit durvának.
Alapvetően jól közelítették meg a témát, viszont egyet kell azzal értenem, hogy helyenként kicsit unalmas lett (bár egyáltalán nem volt vészes, és a történet szempontjából nem volt baj), helyenként meg kicsit összecsapott. Ugye, túl hamar le lett zárva a történet a főellenség legyűrésével. Az újratöltést én is hiányoltam. Meg kicsit a brutalitást, naturalizmust belőle.
De a véleményem az lett: alapvetően fel tudott nőni a feladathoz; ha nem ismertem volna az eredetit, akkor meg pláne... -
#2 Én a 3. részt is szeretem, bár az már tényleg trash. :)
De az első kettő hibátlan. -
Wittgen #1 Véleményem szerint nem tűnik ki az elmúlt évek amcsi tucat-CGI-akcióféleségei közül. Az eredeti 2 rész közelébe sem ér, azokat még mindig jó szájízzel meg tudom nézni évente, de ez valahogy nem fogott meg, nem éreztem a nézése közben, hogy újra látnom kellene majd.
Voltak jó ötletek, viszont sokkal több játékidőt kellett volna szánni rá, nem egyből bedobni a főellenséget, a harcokat nem leegyszerűsíteni ennyire.
Ja, meg az a “tárazás”/újratöltés. Sehol nem volt, még a régi klasszikusban is Robo újratöltött, miközben záporoztak a skulók. Persze ez csak 1 kiemelés, de az összhatásba ez is számít.
Meg a zene. Poleoduris klasszikusa felcsengett 2x, de azt sem jól használták.