Hátsó gombjával tűnik ki az LG G2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem praktikusabb az O-touch mint egy hátsó gomb??? -_-
Mint a lottóötösnek, úgy örültem a hátsó gomboknak amikor megvettem a G2-esem és elsõ alkalommal befogtam a kocsiban a GPS tartóba. Nem kell azzal játszani hogy tologassam a ráfogó pofák között, hogy ne nyomják meg a hangerõ gombot amikor rögzítem. (remélem érthetõ voltam : ) Szóval az egyik legnagyobb találmány! Meg kell szokni az tény és való, de hátránynak semmiképp nem nevezném.
Nekem tetszik a hátsó gombok ötlete, optimális helyen vannak. És az se hátrány, hogy kiáll és így megemeli kicsit a telefont. Ezeket a mai lapos iPhone-okat néha úgy kell felkaparni az asztalról mint a régi egy forintosokat az üveglapról.
Amit nagy hülyeségnek tartok (más telefonoknál) azok az oldalsó gombok.
Amit nagy hülyeségnek tartok (más telefonoknál) azok az oldalsó gombok.
biztos nincs az S4ben snapdragon 800???hátsó gombok...hááát az Oppo N1 után szerintem hülyeség,ha már létezik jobb technologia (és praktikusabb is) akkor miért nem az...
Hardverben azert vannak elteresek felsokategoriaban is. Pl az S4-ben meg nincs snapdragon 800, es sokkal gyengebb.
A masik eszrevetel a hatso gombokkal kapcsolatos. Aki 1-2 napnal tobbet hasznal egy G2-t, mar nem csak a negativumokat latja. Ennek megfeleloen a tesztekben irrealisan negativ iranyba billen a megitelesuk. Egyreszt a knockon miatt a bekapcsologombra alig van szukseg - kb csak akkor, ha lekapcsoljuk a mobilt. Masreszt a hangeroszabalyzo gombok nagyon kenyelmesek, ha a telefon az ember zsebeben van (ezt a headset csatlakozo alulra kivezetese is tovabb tamogatja). Rendkivul jol jon, ha az ember zenet vagy hangoskonyvet hallgat. Persze szubjektiv is a tema, de az ujitasokat jo nyitottan kezelni.
A masik eszrevetel a hatso gombokkal kapcsolatos. Aki 1-2 napnal tobbet hasznal egy G2-t, mar nem csak a negativumokat latja. Ennek megfeleloen a tesztekben irrealisan negativ iranyba billen a megitelesuk. Egyreszt a knockon miatt a bekapcsologombra alig van szukseg - kb csak akkor, ha lekapcsoljuk a mobilt. Masreszt a hangeroszabalyzo gombok nagyon kenyelmesek, ha a telefon az ember zsebeben van (ezt a headset csatlakozo alulra kivezetese is tovabb tamogatja). Rendkivul jol jon, ha az ember zenet vagy hangoskonyvet hallgat. Persze szubjektiv is a tema, de az ujitasokat jo nyitottan kezelni.
Ki gondolta volna, hogy a Vodafone-nál lesz ez is a legdrágább 😄 Valaki vesz ott mobilt egyáltalán?
Ezek a hátsó gombok jó nagy baromságok, de legalább felhívja a telefonra a figyelmet mert más mint az eddig megszokott. Ügyes húzás.
Ezek a hátsó gombok jó nagy baromságok, de legalább felhívja a telefonra a figyelmet mert más mint az eddig megszokott. Ügyes húzás.
Nem szeretek flame-elni, de ez most komoly? Cca. 5 hónapja jelent meg ez a telefon!
Már az utódjáról is született itt cikk:
http://sg.hu/cikkek/103157/majusban-johet-az-lg-g3
Már az utódjáról is született itt cikk:
http://sg.hu/cikkek/103157/majusban-johet-az-lg-g3