7
-
tacky #7 nem praktikusabb az O-touch mint egy hátsó gomb??? -_- -
rajdi #6 Mint a lottóötösnek, úgy örültem a hátsó gomboknak amikor megvettem a G2-esem és első alkalommal befogtam a kocsiban a GPS tartóba. Nem kell azzal játszani hogy tologassam a ráfogó pofák között, hogy ne nyomják meg a hangerő gombot amikor rögzítem. (remélem érthető voltam : ) Szóval az egyik legnagyobb találmány! Meg kell szokni az tény és való, de hátránynak semmiképp nem nevezném. -
M2 #5 Nekem tetszik a hátsó gombok ötlete, optimális helyen vannak. És az se hátrány, hogy kiáll és így megemeli kicsit a telefont. Ezeket a mai lapos iPhone-okat néha úgy kell felkaparni az asztalról mint a régi egy forintosokat az üveglapról.
Amit nagy hülyeségnek tartok (más telefonoknál) azok az oldalsó gombok. -
tacky #4 biztos nincs az S4ben snapdragon 800???hátsó gombok...hááát az Oppo N1 után szerintem hülyeség,ha már létezik jobb technologia (és praktikusabb is) akkor miért nem az... -
Zsoltee_a_bator #3 Hardverben azert vannak elteresek felsokategoriaban is. Pl az S4-ben meg nincs snapdragon 800, es sokkal gyengebb.
A masik eszrevetel a hatso gombokkal kapcsolatos. Aki 1-2 napnal tobbet hasznal egy G2-t, mar nem csak a negativumokat latja. Ennek megfeleloen a tesztekben irrealisan negativ iranyba billen a megitelesuk. Egyreszt a knockon miatt a bekapcsologombra alig van szukseg - kb csak akkor, ha lekapcsoljuk a mobilt. Masreszt a hangeroszabalyzo gombok nagyon kenyelmesek, ha a telefon az ember zsebeben van (ezt a headset csatlakozo alulra kivezetese is tovabb tamogatja). Rendkivul jol jon, ha az ember zenet vagy hangoskonyvet hallgat. Persze szubjektiv is a tema, de az ujitasokat jo nyitottan kezelni. -
tomboy013 #2 Ki gondolta volna, hogy a Vodafone-nál lesz ez is a legdrágább :D Valaki vesz ott mobilt egyáltalán?
Ezek a hátsó gombok jó nagy baromságok, de legalább felhívja a telefonra a figyelmet mert más mint az eddig megszokott. Ügyes húzás. -
andrejkag #1 Nem szeretek flame-elni, de ez most komoly? Cca. 5 hónapja jelent meg ez a telefon!
Már az utódjáról is született itt cikk:
http://sg.hu/cikkek/103157/majusban-johet-az-lg-g3