10
Aura Kingdom
-
Hali!
Van valaki, aki ismeri a kezelőfelületet, mit hogyan érdemes használni, miket érdemes napi szinten megcsinálni a játékban?
Aki kicsit is aktív? -
lajgut #9 Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy sokfele látom, írják, a game már haldoklik, nem jönnek ki hozzá kiegészítők és a fejlesztők a végjátékot tervezgetik. Nos ez mennyiben igaz? Csak azért érdekel, mert most kezdtem és nem akarok úgy karaktert húzni, hogy utánna csak ott legyen dísznek kimaxolva egy kontenten. Pls segítség :) -
Tri3dge #8 Üdv!
Tegnap kezdtünk ketten játszani a Sirenen Csajszi és igenis néven -
Bjakuja #7 Hali
Sirenen játszik valaki?
Zimanko a nevem. -
Daditsx #6 Sziasztok!
Már lényegtelen a válasz, mert abbahagytam a játékot :) -
Daditsx #5 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot a Siren (2. szerver) szerveren. Egy olyan problémába ütköztem, hogy lv55 után nincs quest illetve nem tudok átmenni az új területre. Az lenne a kérdésem, hogy történik a fejlődés ez után vagy esetleg mit cseszhettem el, hogy elfogyott a fejlődési lehetőségem? -
Hitmanus #4 Hali! Egy kis tájékoztatás. Én nem vártam tovább inkább létrehoztam egy klánt. Ha szeretnétek csatlakozni DemonHUNters néven megtalálhatjátok a Chimera (első szerveren). Megkötés nincs ott mindenki a maga ura (bizonyos határokon belül pl: trágár beszéd). Gyertek és építsünk egy jó és segítőkész közösséget. Jó játékot mindenkinek!
Üdvözlettel Gabesz:) -
Tri3dge #3 A játék felépítése kimagasló és szórakoztató, én mondom az elmúlt években az első mmo, amit élvezni tudok. A kinézete elsőre gagyinak tűnhet az anime stílus miatt, de jobban megfigyelve a grafikára nem lehet panasz, szép, részletekben gazdag mapok és textúrák (pedig én tényleg kényes vagyok az ilyesmire).
A játékmechanika tökéletes a farmolásra vágyóknak, az achievmentek title-el járnak, amik összegezve (értsd ha van két title-öd amiből az egyik +5 dmg-et a másik +10 dmg-et ad akkor a karaktered +15 dmg-el gazdagodik, függetlenül attól melyik title-t rakod ki), közvetlen statot adnak a szerveren lévő összes karakterednek! És mellesleg ezekből több SZÁZ van!
A pet system is ötletes, kb 20 úgynevezett Eidolon van a játékban, legtöbbjük különböző party buffal szóval mindenki megtalálja a számára ideálisat. A peteket szintezni lehet és a statjaikat növelni. Elérhető náluk egy úgynevezett Evolve funkció is mellyel nagyban növelheted a statjait és értékelése egy csillaggal nő (ez a rész még számomra tisztázatlan meddig mehet de kb 4-5ször ismételhető). A pet cserébe megosztja velünk statpontjai egy részét amikor aktív. Első csillagnál statjai 5%-át két csillagnál 7%-át, tovább nem tudom :D, de mivel ezres statokról van szó szép kis boost a karakterednek.
Az achievment és pet bónuszai szép kis grind okot biztosítanak, amire én személy szerint már ki voltam éhezve.
Persze van még insta, envoy's path, fishing(nagyon jó, van külön fishing gear szetbónusszal ami megint csak plussz stat), Rare mob külön rewardal ha megölöd és elszállítod a megadott npc-nek és persze daily questek.
A játék fizetős item mall-jában ap-val vásárolhatunk DE! elérhető egy úgynevezett Loyalty shop is, melyben ugyan azokat vehtejük meg Loyalty pontért, ami ingyen farmolható! persze több kell belőle, de akkor is a játék fizetős részének nagy hányadához hozzájuthatunk ingyen!
A lényeg, hogy egy hangulatos, gameplayben kimagasló játékot kaptunk, amiben végre van értelme az acsifarmolásnak és a fishingnek :D
A játékban a Chymera szerveren játszom Kicsicsaj néven, ha valakinek van kedve megtalál a HUN guildben ahová próbáljuk összeszenvedni a magyar játékosokat. A guild 3-as szintű, 4-es szintem már jár Guild Hall amiről szintén lehetne még beszélni de inkább gyertek és derítsétek ki magatok. -
kiazmiaz #2 chimera szerveren a HUN guildben jatszunk -
kiazmiaz #1 Aura Kingdom - free classic anime mmo
http://aurakingdom.aeriagames.com