5
  • Zombee
    #5
    Ez a vesztesek sorsa. A Szovjetuniót számon kérte valaha bárki is a Sztálin vezetése alatt elkövetett bűnökért. Nem néhány ezer áldozatról van szó. Sajnos ez mindig így volt, nem tudunk tenni ez ellen semmit, kis ország vagyunk, mindig a vesztes oldalon zártuk a háborút. Valószínűleg emiatt nem beszélt senki az újvidéki megtorlásról.
  • ostoros
    #4
    Azt is tudjuk, hogy aki a magyar vérengzést elkövette, (5000 ember) börtönbe került, és halálra ítélték. Azután elszökött a németekhez, és csak a háború után adták át a szerbeknek, akik felakasztották.
    Azt is tudjuk, hogy aki a szerb vérengzést elkövette, (50000 ember) sosem tartóztatták le. Még csak nem is nyomoztak, és évtizedekig titkolták az esetet.
  • DontKillMe
    #3
    @adler741: olvassál már kicsit tovább annál, ami érdekel is. Ha ezt megtennéd, találnál olyan egyértelmű dokumentumokat is, amikor a magyarok mészároltak le más népeket ugyanitt. Konkrétan szerbeket. Bunkóság egyoldalúan bemutatni valamit, ha nem is így történt.
    Ha esetleg nem menne:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Ajvid%C3%A9ki_v%C3%A9rengz%C3%A9s_(1942)
  • adler741
    #2
    A szerbek ujvidéki mészárlása kb 50 Ezer magyar halott, a legbrutálisabb módon arról miért nem cikkeznek?
  • Amergin
    #1
    Tűrhetetlen, hogy a japánok a mai napig nem érzik magukat felelősnek a Holocaust™-ért!
    Sürgősen pótolandó hiányosság. Pedig kollaboráltak a náczikkal, tehát ők is felelősek. Fizessenek kárpótlást Izráelnek, továbbá hozzanak létre minden városukban Holocaust™ múzeumot, minden iskolában minden héten tartsanak egy Holocaust™ emléknapot, minden 5.000-nél nagyobb lélekszámú településen állítsanak holoemlékművet, alatta holokegyhelyet.
    Most ráadásul Holocaust™ emlékév van, tehát kétszeres a japánok bűne, hogy már eddig is megfeledkeztek mindezekről.
    Minden esetleges kínai kárigény a zsidó igények kieégítése után kerülhet csak szóba!!!
    Az esgét pedig felelősség terheli, hogy a cikkben ezt "elfelejtette" közölni, ugyanakkor dícséretes, hogy a cikk a nankingi mészárlást nem hasonlítja össze a Holocaust™ -tal és nem követi el a Holocaust™ relativizálásának bűntettét.