4
 • nextman
  #4
  Nezzetek utana a P2P fogalmanak, mert ha ilyen bongeszo lenne, a szolgaltatodnak fogalma sem lenne rola, hogy milyen oldalt nezel eppen.
 • nextman
  #3
  Ha jol ertem, P2P halozaton megy keresztul az adatforgalom, azt valoban meg lehet oldani ugy, hogy titkositott legyen. Persze ha a gep mar eleve tele van kemprogramokkal, akkor nem er semmit, csak kulso megfigyelo ellen ved.
 • tar86
  #2
  Majd kötelezni fogják az Internet szolgáltatót hogy olyan esetben amikor egy felhasználó a levelezését el akarja rejteni a leskelődők kíváncsi tekintete elől, terrorizmus veszélyére hivatkozással, vessék be a rosszindulatú szoftvereket az egészséges és jogos anonimitást választó embertársak ellen! Ezek a szoftverek már ma is léteznek és érzékeny károkat tudnak okozni a számítógépekben! Pl.: tönkreteszik a merevlemezt a rajtalévő adatokkal együtt, jó lenne ha a fejlesztők erre is gondolnának és a sötét szándékokat megelőző csapással torolnák meg, elvéve kedvüket az igazi terroristáknak !
 • Zombee
  #1
  Csak azt nem figyelnek meg, akit nem akarnak. Szolgáltatón, tárhelyen, bármilyen kiszolgálónak helyt adó szolgáltatón keresztül bárkit meg lehet a megfelelő engedéllyel.