Bővítette hálózatát a Vodafone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sok évigvoltam vodefone-os és bírtam õket. most csak ingyenes egyetemi csomag miatt vagyok telenoros (djuice), de szerintem amint végzek vagy megszüntetik a tarifám, visszamegyek vodához. otthon vidéken még 2G-vel sem tudok mindig netezni, anyámék vodás modeme meg hasít mint az állat.
Én per pillanat meg vagyok elégedve velük, sokat szívtam mert olyan helyen lakom (Baranya, Ormánság 20km Pécstõl) ahol nincs semmi más lehetõség csak a mobilnet. A Telenor teljesen felejtõs volt már a kezdetektõl, a T-mobilos netet használtam évekig, de több volt vele a bosszúság, mint az öröm, mert hol volt térerõ, akkor "hasított", vagy elég volt hogy befelhõsödött vagy esni kezdett az esõ, és máris elment a 3G, annyira a peremén voltam a vételi körzetnek. Amióta a Vodára váltottam, másfél éve, elég stabilan jön a HSDPA úgy 6-10Mbps sebességgel a net. A 10+100GB adatforgalom is több mint elég... Ha mindezen még javítanak is, akkor nálam jók lesznek.
Szánalmas cég, mégszánalmasabb vezetõkkel, a szolgáltatásukat már minõsíteni se nagyon lehet, na azért megpróbálom: szar
Nekem jöhetnek itta százalékos lefedettséggel, fele se igaz. Többször szívtam miattuk, telefonálnék, de nem tudok mert nincs térerõ, se Nokián, se Samsungon-ráadásul egyik se az eldobható kategóriás teló volt akkoriba, és ez idehaza az alföldön, szóval még csak az a vád se érhet hogy a hegyekbe voltam vagy a föld alatt....de például vonaton közlekedve sincs térerõ.....kérdem én akkor hol van stabil 98%-os lefedettségük? Az adótornyok környékén? Tán költözzek oda ha hazsnálni akarom a szarjukat? . Öcsém annó kipróbálta a mobilnetjüket is, hát az valami oltári nagy szopatós egy valami-hadd ne menjek most bele.
Nekem jöhetnek itta százalékos lefedettséggel, fele se igaz. Többször szívtam miattuk, telefonálnék, de nem tudok mert nincs térerõ, se Nokián, se Samsungon-ráadásul egyik se az eldobható kategóriás teló volt akkoriba, és ez idehaza az alföldön, szóval még csak az a vád se érhet hogy a hegyekbe voltam vagy a föld alatt....de például vonaton közlekedve sincs térerõ.....kérdem én akkor hol van stabil 98%-os lefedettségük? Az adótornyok környékén? Tán költözzek oda ha hazsnálni akarom a szarjukat? . Öcsém annó kipróbálta a mobilnetjüket is, hát az valami oltári nagy szopatós egy valami-hadd ne menjek most bele.
Nincs sehol külön kiemelve az, hogy a Voda városokon kívül 900MHz-en tolja a 3G-t. Kisebb sávszélt, de nagyobb hatótávolságot (kevesebb bázisállomás kell) és jobb beltéri lefedettséget biztosít(hatna).
De ezt a 900-as 3G-t nem kezeli minden 3G-s eszköz (ázsiai országok többségében nem használják). Ami a szolgáltatónál (akár a többinél is) kapható, az kivétel nélkül tudja (EU-konform), a szolgáltatókon kívül vásárolt készülékek már problémásabbak ebbõl a szempontból, mûszaki kereskedésekben és hipermarketekben is megjelentek az eredetileg ázsiai piacra szánt eszközök. Ha valakinek nincs vidéken, városon kívül 3G-je, nézze meg hogy képes-e a 900-as 3G-re a készüléke.
Pl. a kínai webshopokban kapható telók és 3G modullal felszerelt táblák többsége NEM tudja, még azoknál sem 100%, amelyekre ezt ráírják. A hazai aukciós és apró oldalakon kapható új cuccokra is igaz, azok is kínai belsõpiacos termékek...
De ezt a 900-as 3G-t nem kezeli minden 3G-s eszköz (ázsiai országok többségében nem használják). Ami a szolgáltatónál (akár a többinél is) kapható, az kivétel nélkül tudja (EU-konform), a szolgáltatókon kívül vásárolt készülékek már problémásabbak ebbõl a szempontból, mûszaki kereskedésekben és hipermarketekben is megjelentek az eredetileg ázsiai piacra szánt eszközök. Ha valakinek nincs vidéken, városon kívül 3G-je, nézze meg hogy képes-e a 900-as 3G-re a készüléke.
Pl. a kínai webshopokban kapható telók és 3G modullal felszerelt táblák többsége NEM tudja, még azoknál sem 100%, amelyekre ezt ráírják. A hazai aukciós és apró oldalakon kapható új cuccokra is igaz, azok is kínai belsõpiacos termékek...
A csodás reklámok és a marketing rizsa helyett aminek a fele nem igaz (Budapesttõl 10-15 kilóméterre lévõ településeken rendszerint nincs vagy atomgyenge a 3g) inkább költenék a pénzt valódi fejlesztésre (színvonalas hangminõség és térerõ), normális díjtarifákra és emberibb supportra mert ezekben bizony nálunk a leggyengébbek....
Hulladék cég ahogy van, a kedvezményeik is vicc kategóriába tartoznak a régi ügyfeleik felé...
Hulladék cég ahogy van, a kedvezményeik is vicc kategóriába tartoznak a régi ügyfeleik felé...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Hát, ja. Mese habbal, vidéken az egész. Az udvaron talán van 3G, de lakásban, rokonnál még 2G se volt napközben, csak éjjel. (USB-s stick) Ablaknál valamivel jobb. A garantált sebességrõl, és méregdrága árakról és forgalomkorlátról ne is beszéljek. Az optikáé lesz a jövõ. Erre felesleges lesz elpazarolni majd, az UHF V-ös sáv egy részét is. Az UHF VI-os sávot, már megkapták, vagyis az UHF 61-69-es csatornákat. Késsõbb, az UHF 50-59-es csatikat, is nekik "játszanák" át, holmi hülye szerzõdés/megállapodás miatt. Amikor, így sincs elég freki a földfelszíni digitális (DVB-T) mûsorsugárzáshoz. Az, 5.-dik mux, emiatt nem lesz elérhetõ mindenhol. Ha, jól tudom 7 muxot nyertünk el.
Nem erõltetném, maradjanak csak az SMS/Telefonálás mellett.
Nem erõltetném, maradjanak csak az SMS/Telefonálás mellett.
ÍGy is csak 0/0 bájt a garantált sávszélesség... :-D
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...