1
  • halgatyó
    #1
    A legsúlyosabb aggály az, hogy a nyomorult dögba**ó USA mindenbe belepofázik, és olyan gyűlöletes mocsokságokat ír elő kötelezően, amiktől minden nomális ember hátán égnek áll a szőr.
    Gyilkos kannibál söpredéket pénzel ez a szennyhatalom, azon országok kormányai ellen, amelyek a FED-maffia helyett a saját népük érdekeit nézik.
    És eközben pofáznak, hazudnak, a demokráciáról meg a fékekről és ellensúlyokról, miközben ővelük szemben kéne már valami rohadt nagy fék és ellensúly! Meg a rohadék gyűlöletes ál-liberális szennysajtójukkal szemben!
    Elegünk van a rablóprivatizációból, az adósrabszolgaságból, a fizetőparkolásból és fizetős utakból, a dugódíjból, az EU mocskos hazug vezetéséből, a magánnyugdíjpénztár nevű trükkös rablásból, elegünk van a gyurcsányikból, libajnaikból és társaikból, elegünk van a rengeteg ember pénzét ellopó majd csődbe menekülő és büntetlenül maradó disznógazemberekből, elegünk van a cigánybűnözésből és az országot lassan maga alá gyűrő szaporaságukból, elegünk van a polkorrekt nyálfolyásos hazudozásból, elegünk van a folytonos bocsánatkéregetésből és megalázásunkból, miközben ugyanazok minden zsíros hatalmi pozíciót betöltenek és szívják az ország vérét, elegünk van abból, hogy ha valami nem tetszik az USA mögött álló háttérhatalomnak, akkor valami söpredékgyalázat bandát fellázít a kormány ellen, közben pedig örjöngve tiltja a védekezést a megtámadottnak, ezt csinálják az egész világban.
    Nem lesz ennek jó vége.
    Az USA mögött álló háttérhatalom eluralkodása a világ felett olyan iszonyatos lehetőség, aminél még az atom-világháború is csak jobb!