Leállt az új Need for Speed fejlesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy feltalálom újra a spanyolviaszt, de akkor is leírom:
Mi lenne akkor ha nem raknának mindenféle vackot az NFS-ekbe, hanem visszanyúlnának a gyökerekhez? Pl.: elõszedni az NFS 3-at vagy 4-et, esetleg 5-öt, rajzolni új pályákat, a kocsikat frissíteni és ennyi. Esetleg a grafikán javítani (a vele járó új menüvel, de már egy NFS:U2 szintû grafika is bõven elég lenne), hogy ne minecraft-os kockák mozogjanak. Ennyivel bõven eladható lenne egy új NFS, ráadásul az igazi NFS rajongók egy ilyet tuti nagy lelkesedéssel fogadnának, mert a leírtaknál nem hinném, hogy több kellene egy igazi NFS-hez.
Mi lenne akkor ha nem raknának mindenféle vackot az NFS-ekbe, hanem visszanyúlnának a gyökerekhez? Pl.: elõszedni az NFS 3-at vagy 4-et, esetleg 5-öt, rajzolni új pályákat, a kocsikat frissíteni és ennyi. Esetleg a grafikán javítani (a vele járó új menüvel, de már egy NFS:U2 szintû grafika is bõven elég lenne), hogy ne minecraft-os kockák mozogjanak. Ennyivel bõven eladható lenne egy új NFS, ráadásul az igazi NFS rajongók egy ilyet tuti nagy lelkesedéssel fogadnának, mert a leírtaknál nem hinném, hogy több kellene egy igazi NFS-hez.
Vizsgára felkészülés miatt keresek "kidobásra" szánt Cisco menedzselhető routereket és switcheket.
Annyi baj legyen, az elmúlt 5 évben csak fos nfs jelent meg, miért pont ez lenne kivétel?
Porsche Unleashed No.1
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
NFS4, és az NFS5 (porsche) volt a legjobb. HP2, UG 1-2 nem volt rossz, onnantól viszont dzsunka szar. A catch upos 300-al száguldó sima átlagrendõrautós most wanted fos, és minden utána.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ÉN az NFS 3-at élveztem utoljára, bár a hot pursuit 2-vel is el voltam. A tuningolós dolgaikat még végigjátszottam, de azok már nem nõttek a szívemhez. Azóta azt sem tudom, hány jött még ki 😄😄
Igaz minden, bár nekem a The Run kellemes meglepetés volt. De ez a Need for Speed már nem az mint régen. Nekem a mai napig a Porsche Challenge a kedvencem, az egy remekül összerakott mellékszál volt. A fõ vonalban az elsõ a mindenkori best. A Criterion új közönséget szólított meg a saját részeivel, bár ezt én már akkor is hibának tartottam. Szerintem ez a nyílt világos verseny nem áll jól a szériának, ebben a TDU2 jobb volt. Visszatérhetne a gyökereihez... de nem fog. Ahogy valódi horror Resi Evilt sem kapunk már.
Az Underground, meg a Most Wanted volt a két utolsó igazán jó NFS, utána már minden csak egy hatalmas hulladék. Amit meg a Criterion csinált a sorozattal, az vérlázító volt, hihetetlen módon tönkrevágta mindent, de mindent, ami szerethetõ volt a NFS-ben.
És, hogy volt képük kiadni egy ipari hulladék játékot Most Wanted néven, az már mindennek a teteje volt. Vagy inkább a legalja. Szerintem a számítógépes játékipar egész történelme alatt nem ártott még ennyit stúdió egy brandnek. Azóta valahogy abszolút nem érdekelnek a NFS-ek. Talán majd egyszer, ha visszatér a színvonal.
És, hogy volt képük kiadni egy ipari hulladék játékot Most Wanted néven, az már mindennek a teteje volt. Vagy inkább a legalja. Szerintem a számítógépes játékipar egész történelme alatt nem ártott még ennyit stúdió egy brandnek. Azóta valahogy abszolút nem érdekelnek a NFS-ek. Talán majd egyszer, ha visszatér a színvonal.
Biztos bennem van a hiba, de nekem az NFSU óta egyik rész se volt pozitív, vagy szórakoztató élmény. A modern részek közül a kedvencem a MW, de abban annyit szopatnak a rendõrök, hogy praktikusabbnak tartottam, ha valami értelmesebb idõtöltést keresek. A RUN-t végigjátszottam, de az összes villantásával együtt se léphet az árnyékába az NFSU játékélményének.