9
-
Fefy #9 Lehet, hogy feltalálom újra a spanyolviaszt, de akkor is leírom:
Mi lenne akkor ha nem raknának mindenféle vackot az NFS-ekbe, hanem visszanyúlnának a gyökerekhez? Pl.: előszedni az NFS 3-at vagy 4-et, esetleg 5-öt, rajzolni új pályákat, a kocsikat frissíteni és ennyi. Esetleg a grafikán javítani (a vele járó új menüvel, de már egy NFS:U2 szintű grafika is bőven elég lenne), hogy ne minecraft-os kockák mozogjanak. Ennyivel bőven eladható lenne egy új NFS, ráadásul az igazi NFS rajongók egy ilyet tuti nagy lelkesedéssel fogadnának, mert a leírtaknál nem hinném, hogy több kellene egy igazi NFS-hez. -
jocking #8 Annyi baj legyen, az elmúlt 5 évben csak fos nfs jelent meg, miért pont ez lenne kivétel? -
Ender Wiggin #7 Porsche Unleashed No.1 -
sanyicks #6 NFS4, és az NFS5 (porsche) volt a legjobb. HP2, UG 1-2 nem volt rossz, onnantól viszont dzsunka szar. A catch upos 300-al száguldó sima átlagrendőrautós most wanted fos, és minden utána. -
culas25hc #5 ÉN az NFS 3-at élveztem utoljára, bár a hot pursuit 2-vel is el voltam. A tuningolós dolgaikat még végigjátszottam, de azok már nem nőttek a szívemhez. Azóta azt sem tudom, hány jött még ki :D:D -
Cyborg00 #4 Igaz minden, bár nekem a The Run kellemes meglepetés volt. De ez a Need for Speed már nem az mint régen. Nekem a mai napig a Porsche Challenge a kedvencem, az egy remekül összerakott mellékszál volt. A fő vonalban az első a mindenkori best. A Criterion új közönséget szólított meg a saját részeivel, bár ezt én már akkor is hibának tartottam. Szerintem ez a nyílt világos verseny nem áll jól a szériának, ebben a TDU2 jobb volt. Visszatérhetne a gyökereihez... de nem fog. Ahogy valódi horror Resi Evilt sem kapunk már. -
CairoJack #3 Az Underground, meg a Most Wanted volt a két utolsó igazán jó NFS, utána már minden csak egy hatalmas hulladék. Amit meg a Criterion csinált a sorozattal, az vérlázító volt, hihetetlen módon tönkrevágta mindent, de mindent, ami szerethető volt a NFS-ben.
És, hogy volt képük kiadni egy ipari hulladék játékot Most Wanted néven, az már mindennek a teteje volt. Vagy inkább a legalja. Szerintem a számítógépes játékipar egész történelme alatt nem ártott még ennyit stúdió egy brandnek. Azóta valahogy abszolút nem érdekelnek a NFS-ek. Talán majd egyszer, ha visszatér a színvonal. -
resystance #2 Biztos bennem van a hiba, de nekem az NFSU óta egyik rész se volt pozitív, vagy szórakoztató élmény. A modern részek közül a kedvencem a MW, de abban annyit szopatnak a rendőrök, hogy praktikusabbnak tartottam, ha valami értelmesebb időtöltést keresek. A RUN-t végigjátszottam, de az összes villantásával együtt se léphet az árnyékába az NFSU játékélményének. -
#1 "Miután a Criterion Games új életet lehelt a már lélegeztetőgépen szenvedő sorozatba." elég volt eddig olvasni.