5
  • AgentKis
    Narxis!

Van már, házkutattak is nála... XD
  • Narxis
    Ebben az országban mi nem államtitok? Bárcsak nekünk is lenne egy wikileaks-ünk és/vagy Snowdenünk.
  • TokraFan
    "Lázár János szerint nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok hírszerző szolgálata rendelkezik Magyarországra vonatkozó információkkal."

Lázár János egy zseni. Ment volna inkább traktorosnak, több hasznát vettük volna.
  • KM
    LOL
  • Nemzsidó
    Mi az, hogy titkosította, mi az, hogy további tájékoztatást várnak?
    Azonnali hatállyal be kellett volna záratni az érintett külképviseleteket, hazazavarni a diplomatákat, mindenkit, akinek köze lehetett ehhez. Nem kérdésekre, s az azokra talán egyszer megérkező válaszokra van szükség, hanem a kialakult helyzetet rögtön blokkoló intézkedésekre. A lehallgatás és információszerzés azóta is folyik. Miért is hagyták volna abba? Mert valakik azt mondták valakiknek, hogy azt üzenik a magyaroknak, hogy ezután már nem kémkednek, nem hallgatnak le? Pedig a kémkedésre alkotmányos jogszabályok vannak, amiket be kell tartatnia és be kell tartania még Pintérnek is! S a lehallgatási tevékenységet folytatók talán nem kémek? Ez a "rablóból lett pandúr" talán részese, vagy egyenesen beépített embere az usa titkosszolgálatnak? Vagy egyszerűen ő is júdáspénzen megvett áruló? Mi is jár annak (a szokásjog alapján főleg)?

És ha tegyük föl engem is lehallgattak, nincs hozzá jogom, hogy megtudjam? Én, mint az ország résztulajdonosa, meg akarom tudni, mi a helyzet az én esetemben! Ha és amennyiben érintettje vagyok az ügynek, kártérítési igénnyel élek, s egyben követelem a Magyar államtól, hogy ügyemben a vállalt kötelezettségeinek megfelelően, a legnagyobb gondossággal járjon el! -ha már úgyis képviselik minden jogomat, minden fórumon HELYETTEM-

(De azért is kezdek és-sel és de-vel mondatot.)