A világ legegyszerűbb plakátját kapta egy posztapokaliptikus film - és egy szuper előzetest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garou
Ja, a "The Road" nagyon jó volt. Amit még anno sajnáltam, hogy a "Legenda Vagyok"-ból is lehetett volna egy nagyon fasza kis mozi, ha az utolsó 30-40 percét a filmnek úgy forgatják le, ahogy a könyvben van.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

@Rufus: "A vámpíros filmekben ugyan azt az arcot hozta mint a Harry Potterben."
Azt még kalapos is tudja, hogy ezt elnézted, pedig õ aztán ebugatta, ha filmekrõl van szó :-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Annak csak egy oka lehet, ha valaki csak egyet említ. Hogy alig látott posztapok filmet. Vagy valamiért a szarokat nézte meg. Egyik sem jó.
Posztapok fim. Akkor egyetlen érdemes filmet tudnék említeni. The Road
A Mátrix-ot meg hagyjuk már! Nagyon nem egy kategória ezekkel!
jogos. A Mátrixból csak a látványvilág tetszett. A sztoriban alapvetõ hibák vannak. (pl. egy számítógéppel generált világba/ból miért csak vonalas telóval lehet ki/be jelentkezni? Ez az alap. Folytatva ott, hogy az ügynökök mindenkibe bele tudnak bújni csak Neo-ba s a csapatának a tagjaiban nem. Pedig ennyi lenne az egész: ügynök beépül a Neo forráskódjába majd megsemmisíti azt. Neonak lõttek. Ügynök meg újra lesz generálva a rendszer álltal. De tovább megyek: minek ide ügynök? A rendszer a renitens arcoknak a forráskódjába integrál egy vírust ami programozott halálként kivégzi valami betegséggel. (amit amúgy biztosan meg csinál a rendszer nomrál helyzetben, különben a Mátrix világában örökéletû emberek lennének)
A Mátrix látványos volt. A 2-3 meg látványos szar volt.

Pattinson: hát nem is tudom. Van 1db arca és ezt hozza stabilan. A vámpíros filmekben ugyan azt az arcot hozta mint a Harry Potterben.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Akkor ennyi erõvel a Mátrix-elsõ része is az, mivel a civilizációnk összeomlása után játszódik. NA bumm. Viszont ez a Guy Pearce - Robert Pattinson párosítás igen csak érdekes egy vállalkozás.
eddíg egy olyan filmet láttam ami a teljes összeomlás után játszódott és nem tekintem szarnak, az az Equilibrium.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever