Íme a The Elder Scrolls Online Imperial Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A játék valamikor az idén jelenik meg."
A játék pontosan április 4.-én jelenik meg PC-re és Mac-re.
http://elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2013/12/11/eso-release-plans-announced
"négy exkluzív DLC-t is tartalmaz majd a kiadás"
A csomag nem DLC-ket tartalmaz (MMO-ban nincs olyan, hogy exkluziv DLC), hanem pet-et, némi játékbeli elõnyt (bármilyen fajjal bármilyen alliance-ban csinálhatsz karaktert), térképeket kincses ládákhoz, és 5 nappal elõbb kezdheted a játékot mint a többiek.
A játék pontosan április 4.-én jelenik meg PC-re és Mac-re.
http://elderscrollsonline.com/en-uk/news/post/2013/12/11/eso-release-plans-announced
"négy exkluzív DLC-t is tartalmaz majd a kiadás"
A csomag nem DLC-ket tartalmaz (MMO-ban nincs olyan, hogy exkluziv DLC), hanem pet-et, némi játékbeli elõnyt (bármilyen fajjal bármilyen alliance-ban csinálhatsz karaktert), térképeket kincses ládákhoz, és 5 nappal elõbb kezdheted a játékot mint a többiek.
Griphons: már voltak, be is záratta a ZOS õket. De lesznek még, tuti. Pont itt ne lenne? :)
Cickány: tévedsz. Ez egy spinoff, egy elõzmény, a Bethesda folytatja a sorozatot 2017-18 körül, ilyen szempontból nem sok ráhatása van egymásra a két projektnek. Vagyis csak készült mmo készült belõle, párhuzamosan, nem pedig mmo lett sorozatból. Nem mindegy.
Cickány: tévedsz. Ez egy spinoff, egy elõzmény, a Bethesda folytatja a sorozatot 2017-18 körül, ilyen szempontból nem sok ráhatása van egymásra a két projektnek. Vagyis csak készült mmo készült belõle, párhuzamosan, nem pedig mmo lett sorozatból. Nem mindegy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Épp tegnap jártam a honlapukon és láttam, hogy elõrendelhetõ...
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg a tört szerverek...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Minden jó offline single player játékból mmo lesz...