Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"one shot one kill..\"
klikk
nekem sok új infó volt ebben, nem is tudtam, hogy ilyen kópék a franciák.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.11.19. 19:45:13
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként a cikk hangvételére is gondoltam. Mintha a kurucot olvasná az ember ellentétes töltettel, szalonképesebb stílusban.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.19. 15:42:49
www.smart-bus.hu
"Akkor miert nem ignoraltad?"
Mert adtál egy választ a hozzászólásomra ami nem volt válasz és csak kb 15 hozzászólással arrébb bökted végül ki, hogy hát a jelenlegi helyzethez nincs köze (ergo a hozzászólásomhoz se).
"Pont az en keresztenyseggel kapcsolatos kijelentesemre rendeztel itt nagyjelenetet 😊"
Nem, hanem a kijelentésed értelmetlenségére aminek köze nem volt a #4864-es hozzászólásomhoz.
#4870 😉
Az meg, hogy én egyetértek a te kijelentéseddel vagy sem totálisan irreleváns
Akkor miert nem ignoraltad?
ugyan engedtessék már meg nekem, hogy kritizáljak egy vallást és bírálattal illessem
Pont az en keresztenyseggel kapcsolatos kijelentesemre rendeztel itt nagyjelenetet 😊
Nem az index konferenciajan hangzott el mindez, hanem a Magyart Tudomanyos Akademiaen 😉
A politikai helyzettol fuggetlenul jelentettem ki, a te muslim-ellenes kirohanasodnak a margojara, hogy a keresztenyek tobb embert oltek meg. Szerinted ez nem helytallo kijelentes? Ha szerinted is igaz, akkor miert vitatkozol vele es miert nem fogadod el? Ha meg nem igaz, akkor cafold nyugodan.
www.smart-bus.hu
Egyrészt nem szoktam kuruc infót olvasni az idézetet sem onnan vettem (elhiszem, hogy zsigerből szélső jobbosnak hiszel mindenkit akinek ezekben a kérdésekben más a véleménye mint neked, de speciel én nem vagyok az). Másrészt a kérdésemre pedig ezzel a hozzászólásoddal igenis csúsztattál mivel feltettem egy kérdést amire a válaszod annyi volt, hogy egyébiránt a keresztények több embert öltek mint a muzulmánok. Ja ok én meg ma reggelire fánkot ettem és nagyon finom volt. De, hogy kerül a csizma az asztalra? Arra válaszolj nekem légyszíves (ismételten felteszem a kérdést), hogy a mai politikai helyzetben, hogy jön ide az, hogy a keresztények több embert öltek mint a muzulmánok? Szerinted a Párizsban, Szíriában, Irakban vagy más helyeken ahol az iszlám fanatikusok merényleteket követtek el mennyire releváns ez a kijelentés?
\"one shot one kill..\"
www.smart-bus.hu
Te a #4870 ota nem fogtad fel, hogy en ezt soha nem mondtam. Csak pufolod azt a szalmababot...
Ez fogalmilag kizart!!!
\"one shot one kill..\"
Az előbb még arról volt szó, hogy a muzulmánoknál öltek többet, most meg már mindenkinél?
Egyébként hova akarsz ezzel kapcsolatban kilyukadni? Ilyen esetben lehet általánosítani?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Termesztesen vannak a buddhistak kozott is tomeggyilkosok, de meg mindig nem ertem, hogy ezzel hogyan akarod cafolni azt a kijfelentesemet, hogy a keresztenyek gyilkoltak le a legtobb embert a tortenelem folyaman...
Gyonyoru metszete ennek a forumnak is, szepen latszik, hogy kinek milyen a gondolkodasmodja... a rendszervaltas vesztesei 😊
"Míg Nyugaton a migránsok képzettsége, a nyelvismeret, a munkakészségek szempontjait emlegetik a válaszolók, vagyis azt, hogy milyenek a várható integrációs képességek, mifelénk a származás, a „keresztény kulturális háttér” és a fehér bőrszín is nyíltan lényeges."
"Eszerint a fiatalok és a magas iskolai végzettségűek a leginkább befogadóak, az idősebbek és az alacsonyabb végzettségűek pedig a legelutasítóbbak." 😊
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.11.19. 13:39:51
Ilyen baromsagokkal csakis az iszlam hitu szovetsegeseink kozul veszithetunk(megha csak 10db-t is) parat..
"A robbantgatások és más vallású túszok lefejezése meg nem sértik a nem muzulmán embereket?" Ez akkor lenne relevans, ha nem csak szelsoseges muzulmanok gyilkolasznanak nem muzulmanokat, hanem minden muzulman..
Ha diszno-bombakat dobunk, az a nem szelsoseges muszlimokat is sert(het)i..
\"one shot one kill..\"
Miben hazudtam? Idezz es cafolj!
Latod?! Megint a sajat szalmababjaiddal harcolsz. Azzal bezzeg nem tudsz, hogy Hitler meg volt keresztelve es bermalkozott is, mivel ez teny. Inkabb kitalalsz magadnak valami hulyeseget es azt pufolod... 😊
\"one shot one kill..\"
\"one shot one kill..\"
Tényleg nem hallottál arról, hogy Hitler támadta a kereszténységet és nem csak az egyházat - már fiatalon (érvekkel)?
www.smart-bus.hu
Remélem most nem fogtok számháborúzni, mert ahhoz először tisztázni kellene, hogy ki mennyire keresztény, zsidó ill. muszlim a történetben.
Valójában egyedül a zsidó vallás (legtöbb felekezete) hirdeti a más vallásúak emberi mivoltának tagadását illetve azok kihasználhatóságát; a muszlim és a keresztény vallás alapjaiban békés, persze mindig akadnak félreértelmezések.
A Tórán, a Misnán, később a Talmudon majd a Kabbalán alapuló judaista tanítások mind ellenségesek már alapjaiban - itt is vannak félreértelmezések és emiatt lehetnek békések akár. ;-)
Az Europaba menekult helyiekbol kellene hadsereget felallitani(kikepezni, felszerelni) es "szabaditsak" fel ok a szulofoldjuket..
Az megiscsak durva lenne, h a te adodbol fizetett, europai adofizetok katonagyerekei menjenek megdogleni, mig a (katonakoru-)"menekultek" a te adodbol fizetett segelybol kavezgatnak es nyomkodjak az iPhone-t egy berlini kavezo teraszan ucsorogve(kozben azon rohogve, h mekkora marhak ezek az europaiak..)!!! Mi a faszom van???
Ugyanez az oroszokra is igaz.. Ha Putyin odakuld katonakat, akkor 1 faszkalap, strategiai erdekek ide, v oda..
\"one shot one kill..\"
Pl..
Utoljára szerkesztette: PSG 1, 2015.11.19. 12:38:47
\"one shot one kill..\"
Mielott meg a kuruc.info rasszista kezikonyvenek minden idezetevel eloallsz, ezen a linken az osszes felreforditas/felremagyarazas cafolatat megtalalod 😉
Vagy akik robbantgatnak a keresztény vallás nevében teszik? Ki is az aki csúsztat?
Te csusztatsz, mivel az en kijelentesemben nem szerepelt, hogy a "keresztény vallás nevében teszik". Azt mar csak te koltotted hozza. Amugy meg probald meg helyen kezelni a kijelentesemet, a nagy muszlim retteges mellett, azt sem szabad elfelejteni, hogy a keresztenyek tobb embert gyilkoltak meg.
Akkor egy idézet a koránból: "Harcoljatok ellenük, amíg nem lesz többé megkísértés, s míg a hitvallás csupán Allahé lesz!”(Korán 2:193)"
"A keresztenyek meg meg mindig tobb embert oltek meg a tortenelem soran, mint a muzulmanok..."
Ez meg, hogy jön ide? Mi köze ennek a jelenlegi helyzethez? Talán a ISIS egy keresztény állam? Vagy akik robbantgatnak a keresztény vallás nevében teszik? Ki is az aki csúsztat?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azert azt is tegyuk hozza, hogy ez igy felreforditas es csusztatas. Az eredeti valtozat a megszallok elleni haborura vonatkozik, abban kell a hitetlenek nyakat vagni, nem csak ugy hetkoznap az utcan.
A keresztenyek meg meg mindig tobb embert oltek meg a tortenelem soran, mint a muzulmanok...
Csak 1 idézet a koránból: ”Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket”(Korán 47:4).
Tudod ez kicsit olyan mint amikor (joggal) kritizáljuk a keresztény vallást, hogy az keresztes, hódító hadjáratot indított isten nevében és megölt sok százezer embert. Vajon minden keresztény egy véreskezű gyilkos volt? Nem. Mégis milyen fényt vet magára a vallásra? Amikor kritizáljuk a kereszténységet nem ez az egyik legnagyobb kritika? A félelem pedig ott van már sok európai ember szívében a muzulmánokkal szemben, mert igen nem minden muzulmán terrorista fanatikus, de te mint egyes ember honnan tudod, hogy a szomszédban lakó Abdul nem az? Jó példa erre ez a párizsi tragédia is. Mit mondott a kecó tulaja? Álmában sem gondolta volna, hogy akiknek kiadta pár napra a lakást azok terroristák. Szóval azért van annak némi jogalapja, hogy az emberek szkeptikusak a muzulmán vallással szemben és bizalmatlanok.
Persze az eltelt evekben megsem jott el sem Algeria sem Iran a beszedben prediktalt invizioja es az ertelmesebbek mar ekkor is tudtak, hogy Maliban nem erdemes urant banyaszni, melyre egyebkent Mr. Louis ezt a teljes kirohanasat felfuzte. Ugy tunik eleg par populista lozung es konteo bebofogese, melytol a sok retardalt mar zabal is barmit.
ps: Amugy erdemes megnezni a video feltoltojenek munkassagat. Szinte kizarolg a konteokat es az orosz propagandat teriti. Ennek tukreben azert mar lehet sejteni, hogy ki finanszirozza ezt a sok magyar feliratot 😊