9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Stockbauer33 #7374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ismered a Jörg Haider sztorit? -
ManoNegra #7373 Ausztriában nagy nehezen nyert a zöldek jelöltje, úgy, hogy az összes megmondóember érte kampányolt. A kormánykoalíció a fasorban sincs.
A levélszavazatok megszámolásával hétfő délutánra eldőlt: Alexander Van der Bellen lesz Ausztria új köztársasági elnöke. A függetlenként induló volt zöld pártelnök 50,3 százalékot kapott, ellenfele, a burgenlandi FPÖ-s Norbert Hoferre 49,7 százaléknyian szavaztak. link
Komoly politikai földrengés ez, és még várható, szerte Európában. -
#7372 Megoldodott a dolog: firefox-rol valtottam pale moon-ra es(nem tudom miert) az sg mobil bongeszokent ertelmezi igy csak azt a feluletet tudom megnyitni, de most mar az sg-n a tor-t hasznalom, azon faszaq minden..Amugy linux-om van..
Bocsi az OFF-ert mindenkinek.. -
#7371 Nyomulnak az amerikaiak, az európai népek, az emberek meg nem vesznek észre semmit sem. Ha háború lenne egész Kelet-Európában a nyugatiak még mindig a ruszkikat meg a helyi politikusokat okolnák, már amelyik eljut odáig a Playstation-től meg a pub-ból. -
Saintgerman #7370 http://www.hidfo.ru/2016/05/letartoztattak-az-egyetlen-partvezetot-aki-ellenezte-az-amerikaiak-bevonulasat/ -
Pares #7369 Sajnos nem. -
ManoNegra #7368 Az sem segít, ha törlöd a böngésző előzményeit? -
ManoNegra #7367 Franciaország északi részén korlátozták az eladható üzemanyag mennyiségét, mert kamionsofőrök tartják blokád alatt az olajfinomítókat és üzemanyag-raktárakat. Személyautóba egyszerre maximum 20, teherautóba maximum 150 liter üzemanyagot lehet tankolni. link
A lengyel parlament határozatban szólítja fel a kormányt, hogy szálljon szembe az ország szuverenitása ellen intézett támadásokkal. A határozatban az is szerepel, hogy Lengyelországban nem sérülnek a polgári szabadságjogok. link -
Pares #7366 Nekem az androidos mobilomon jelenik meg ez a felület, elméletileg a mobilos chrome menüjében tudom lekérni a rendes oldalt, vagy az oldal alján ott a "normál verzió" gomb, de egyik se működik megbízhatóan, ahogy az "m." törlése az url-ből sem (úgy az esetek 80%-ban egyik se csinál semmit, és ugyan úgy a mobil verziót tölti be), szóval én már beletörődtem... Egyébként nekem laptopon a rendes oldal jelenik meg, milyen operáció rendszer van feltelepítve? A kép alapján biztosan nem Windows, lehet, hogy az a baj. -
ManoNegra #7365 Az url-ben, amit látsz a címmezőben az sg.hu előtt van egy >m< betű és egy pont. Azok nélkül kellene megnyitni az Sg-t.
Nálam a http sincs, csak simán sg.hu
Bocs hogy beleszólok.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.05.20. 21:30:36 -
#7364 Szeep.. -
#7363 Notebook-rol.. Milyen url-bol toroljek ki mit?
Tudsz segiteni? -
Pares #7362 Valami tabletről nézed, ugye? Amint írták, ez a mobilos felület, nekem is ez jelenik meg, ha mobilról nézem az oldalt. -
Solt #7361 Mano megmondta a frankót! :) -
ManoNegra #7360 Ez a mobilos felület, az "m."-ot kellene kitörölni az url-ből. -
#7359 http://lovasistvan.hu/2016/05/09/eterhaboru/ -
#7358 http://www.kephost.com/image/cNkF -
#7357 Ezt nem ertem en sem.. , teljesen ujnak tunik a kezelofelulet
-
#7356 Ez az írás tetszik! :-) -
#7355 -
Saintgerman #7354 Na így szól a tiszta beszéd: http://magyarhirlap.hu/cikk/55597/Nyilt_level_Bill_Clintonnak -
fonak #7353 Bocs, a cikkek alatti hozzászólásnál nem jelennek meg, a fórumban igen -
fonak #7352 Ezek a gombok nekem is hol megjelennek, hol nem, nem tudom miért. -
Solt #7351 De, hogy lehet más? Nem vágom... -
#7350 Teljesen mas a kezelofeluletem..ezt magyaraztam..mind1.. -
#7349 Nehéz lehetett rábukkanni a Soros cégeire, mindegyik nevében benne van, hogy Soros. :-D
(Mondjuk én Libre Office-szal néztem meg a táblázatokat, az azért nem volt egyszerű.) -
Saintgerman #7348 A topikot, ahol a "rejtett kezeket" jósoltam a zárt osztályra tették, de nemsokára helyet cserélünk az intézőkkel..
Itt a másik mákvirág, akire szintén rég fókuszáltunk: Soros=fegyverkereskedő http://24.hu/fn/penzugy/2016/05/17/fox-news-soros-gyorgy-is-erintett-a-panama-iratokban/ -
horthy #7347 Én nemtom Merkel kinek a szolgálatában áll ? De azt biztosan amit csinál az totál Europa és nemzetellenes !!!! És nagyon ugytünik " amerikai kottábol " karmesterkedik ( legalábbis probál ) Európának ! -
Saintgerman #7346 "... Merkel maga is az amerikai titkosszolgálatok alkalmazásában áll.." Nem ismerős valahonnan ? http://www.hidfo.ru/2016/05/europanak-eros-vezetokre-van-szuksege/ -
ManoNegra #7345 Egy NATO tag hogy lehet független? -
czihaki #7344 Jobb ha Antalt nem is említjük, az első beszédében volt egy mondat amit soha nem tudtam elfeledni. akkor mondtam is hogy ezek kiárusítják az országot és visszahozzák a szemét kapitalista érát, és a néppel nem fognak törődni.-- Így hangzott az a mondat, amivel elárulta az igazságot a képmutató beszédében--- " Mindig voltak vezetők és kiszolgálók" -- szóval a népet kiszolgálóknak titulálta és azzá is tették a nyugati mocskok számára az első naptól kezdve. szinte egyik hónapról a másikra mindenünket tönkretettek, szétrobbantottak, eladtak minimális áron, csődbe vittek bezártak. és csorgó nyállal kezdtek benyalni a Nyugati államok felső osztályának valamint a mocsok amerikának! S megteremtettek újra egy igazságtalan kapitalista tőkés államot amihez úgy segédkeztek a nyugatiak hogy részben megállta kereskedelmünk-- pl már az első két hónap után az olasz nem kért több birkát. s több nyugati állam egyik hónapról a másikra visszamondta a marhahús rendelését. S mennyi mindent zárolhattak aminek nem terjedt el a híre!!- csak bezártak az üzemek, vagy semmi pénzért eladták a nyugati tőkéseknek.
-- Ahogy figyeltem rendszerváltástól kezdve egyértelmű lett számomra hogy készakarva tették tönkre hazánkat a nyugati tőkések, majd később a saját megválasztott vezetőink, és a gazdagodni vágyó csalóink, végül pedig a bankok.
Egy független állam is lehet NATO tag-- mi is lehettünk volna és azzal saját országunk védelmét biztosíthattuk volna, a nagyobb államokkal
szembe! -- de ez nem jelenti azt hogy joguk legyen nálunk létesíteni hadálláspontot.
-- az orosz egyszer se fenyegette meg Európát, csupán az Ukránoknál megy a cirkusz. Ott is okkal- Ukrajna Fekete tengeri része mindig az orosszá volt, és azon a részen volt tulajdonképpen a Déli-tengeri hadi flottája. Ott a lakosság zöme is orosz ajkú volt mindig. De mikor minden fejére állt náluk minden politikailag, Ukrajna ezt kihasználva, igyekezett elszakadni és a fekete tengeri területet is magának gondolta. Valójában az eredeti Ukrajna kisebb terület volt, egy része a ruszkié volt, a mi határunk mentén pedig eredetileg a mienk- nem véletlenül sok a magyar ott.
Most pedig nyíltan nem volt mersze megtámadni az oroszt Amerikának Ukrajnában, mert csak színészkedtek eddig is és üzleteltek a fegyvereikkel- így jöhetett az a gondolatuk hogy a NATO hadállást épít ki nálunk. Tehát szép csendben, nem ukrajna miatt....csak gyakorlatozások véget... micsoda alattomos sumákság!!
Ráadásul hazánk területe nem nagy mert szétlopták készakarva hogy a magyart kisebb és gyengébb legyen az európai országok mellett és most az ország szívében egy atomreaktor működik, amit még bővíteni is szándékoznak. az pedig egy tökéletes Célpont! Népünk életét veszélyeztetik ezzel, de a nyugati államokat viszont megvédjük....!!
Nem elég az, hogy beengedtük az indiai baromságokat a magyar szellemet sötétíteni, az arab- bigott zsidót is ölelgeti a kormányunk, holott egyáltalán nem okos dolog, mert részben rafináltan "saját zsebre" fognak játszani, ugyanakkor ellenünk fogják ezzel hergelni az eszement arabokat, akik aztán végkép utálják a zsidókat. -
#7343 :-D Igaz. -
ManoNegra #7342 Akkor ebben egy véleményen vagy Sulczzal, Junckerrel és Merkellel. ;-) -
#7341 Igazad van, de hazánk nem csak a parvenü kalandorok és opportunisták csatatere, a háttérben ott a szervezettség: a szabadkőművesség és az épülő judeokrácia, ami nem csak hazánkat, hanem az egész bolygó politikai és gazdasági eseményeit befolyásolja. -
#7340 Fontos kérdésekről nem szabad népszavazást tartani. ;-) -
ManoNegra #7339 Antall megmondta, hogy tetszettünk volna forradalmat csinálni. Persze az sem garancia arra, hogy ma másként lenne, Romániában volt forradalom, és mégis ugyanaz a szar van ott is. Az egész módszerváltás hasonlóan zajlott le az egész keleti blokkban.
S most milyen veszélynek tették ki a népünket? Engedélyezték a NATO nak ...
A NATO-ba lépésről népszavazáson döntöttünk.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.05.15. 08:44:53 -
czihaki #7338 Mindenkit üdvözlök.
Talán a rendszerváltás utáni korszakkal kezdeném, és a mai helyzettel amit tulajdonképpen az én véleményem szerint az eddig megválasztott kormányaink alakítottak olyanná amilyen, ami teljesen ellent mondott annak, amit ígértek a népünknek, hogy az elkövetkező időkben, szabad, független demokráciában fog a népünk élni. Tehát mindent a kormányaink teremtettek a tönkre tett iparunkat, mezőgazdaságunkat, kereskedelmünket a munkanélküliséget, az otthontalanok rétegét, a nyomorban élő családokat, na és egy új iparágat a testrabszolgák rétegét, amit meg is adótattak, tartva a markukat mint a közönséges stricik. Annak ellenére, hogy az orosz minden szó-nélkül szó szerint kivonult! De nem annak örültek a megválasztott vezetőink, hogy végre szabadok vagyunk és független néppé válhatunk, hanem annak, hogy nem kell többé sóvárogniuk Nyugat, vagy Amerika után, Ők is mint hatalmat kapott vezető réteg, szintén felemelkedhetnek a nyugati milliomosok és milliárdosok mellé s elég sietve, kitárták az országunk határait a nyugati, keleti tőkések előtt, akik iparkodtak is tönkre tenni mindenünket, amiből a népünk élt 50 éven keresztül, hogy a saját piacukat és saját tőkéseiket hozhassák be, miközben ők, az itteni dolgozók alul fizetett jövedelméből zsírósodhattak de e mellet a vezető rétegünk és baráti köre is gazdagodott az aránytalanul magas jövedelmüknek és a nyugati csúsztatott pénzeknek köszönhetően.
S most milyen veszélynek tették ki a népünket? Engedélyezték a NATO nak hogy nálunk létesiéhesen egy támaszpontot a ruszkival szembe. Holott népünket nem fenyegeti az orosz, viszont az EU nak és Amerikának egy olyan katonai helyet biztost hazánk területe, ahonnan bármikor ha kedvük tartja, célba vehetik az oroszt. Egy probléma van ezzel, hogy a népünket tették ezzel célponttá, ha a jenki, vagy az EU nagyhatalmak támadásra, az orosz visszaválaszolna. Lehet hogy mind ezeknek ez biztonságot ad viszont népünk számára ez egy biztos tömeges pusztulást eredményezne!!
Egyáltalán azzal, hogy Nyugatnak, Keletnek kinyitottuk a határainkat, számukra átjáróházzá váltunk, ahol bármelyik úgy elégülhet ki, ahogy neki tettszik, mi a magyarok nem lettünk a szemükbe mások mint egy közönséges vice akivel mindent ellehet hitetni, mindent ellehet takarítani a feláldozásunk árán is!
-
Solt #7337
:))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.05.15. 00:05:01 -
#7336 Hova a francba tunt a smile gomb? H tudsz szmajlit kuldeni?(Miota itt jartam megujult a kulcsin es szokas szerint ez is szarabb mint a regi) -
fonak #7335 Attól nem félek.