9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
ManoNegra #7494 Törökország felajánlotta az együttműködést Moszkvának az Iszlám Állam elleni harcban – írta a Reuters hétfőn. Az incirliki légi bázis oroszoknak való rendelkezésére bocsátásáról is beszélt a török külügyminiszter. A Kreml komolynak értékeli a török felajánlást. link
Ej de nagy lett a barátság! :D -
Solt #7493 :)) -
overseer-7 #7492 volt idő amikor az NWO topik még normálisan működött.. még a régi időkben.. amikor remark is napi szinten írt.. meg mások akik normálisak..
aztán valakik ráküldték a trollokat.. és mindenféle hülyeségeket kezdtek el benne terjeszteni.. hírelhárítási diszkreditálás stílusban.
Azóta az internet pöcegödre lett.
-
Lysandus #7491 Persze. Az osztrákoknál a kerítés is csak kapu szárnyakkal... :-) -
ManoNegra #7490 Esélyes, hogy azok a szabálytalanságok olyan súlyosak, hogy csak a békesség miatt nem hívják csalásnak, de nem véletlen hogy megismételtetik a választást. -
Pares #7489 "In two weeks of hearings, lawyers for the Freedom Party argued that postal ballots were illegally handled in 94 out of 117 districts.
It alleged that thousands of votes were opened earlier than permitted under election rules and some were counted by people unauthorized to do so.
The party also claimed to have evidence that some under-16s and foreigners had been allowed to vote."
Az osztrákok adoptálták az ukrán modellt? Mindent be kellett vetni, nehogy Hofer győzzön... -
Saintgerman #7488 Amíg egyesek az EU ból való kilépést fontolgatják, addig az árnyékkormány a nemzetállamok teljes megszüntetését tervezi. Na,.. vajon konteó e még az NWO ??! http://www.hidfo.ru/2016/07/hivatalos-fel-akarjak-szamolni-magyarorszagot/ -
Garga Pitic #7487 A szabálytalanságokról van papírjuk. -
ManoNegra #7486 A brit népszavazás után elképzelhető, de majd meglátjuk. -
#7485 Aztán lehet a vége meg az lesz, hogy még nagyobb arányban fog nyerni ugyanaz... -
ManoNegra #7484 Megismétlik az osztrák elnökválasztást
Akkor most már papírjuk is van a csalásról. -
ManoNegra #7483 NATO-csúcs. Románia a legnagyobb nemzetbiztonsági kudarca felé halad – România liberă -
Pares #7482 A Brexitet ugyanolyan tudatlan emberek nem szavazták meg, mint amilyen te vagy. -
#7481 Ha te mondod.. -
#7480 Ezt nem vitatja senki, de 2% + eleg lett volna a bentmaradok szamara, ami(vagy tobb) pont a migrans-valsag miatt uszott at a masik oldalra(Gondolom lattad az EU-ellenes Farage fele kampanyplakatot amin o szerepel uj-migrans feketekkel..)
Ha nincs a migrans-valsag, akkor siman meg lett volna a 2%.. -
#7479 A Brexitet ugyanolyan tudatlan emberek szavazták meg, mint amilyen te vagy. -
fonak #7478 A briteknek nem azzal volt a gondjuk, hanem velünk, meg a többi kelet-európaival, akik "eeeveszik a munkát". -
#7477 Az egesz brexit problem (es plane a migrancs tortenet, mert ha ez nincs siman maradnak a britek, megha csak 1-2% tobblettel is) elkerulheto lett volna, ha az elso 5 migranst lelovik a hataroknal mikor megjelentek, h mindenkinek vilagos legyen: nem kivanatosak.. Hanyan fulladtak bele a Foldkozi-tengerbe csak az elmult 1 evben? Tobb ezren ? 1 lyen huzassal megmentheto lett volna az osszes, mert nem indultak volna utnak.. -
#7476 Lelked rajta..
Ezeket a fogalmakat nem lehet relativizalni(mert eleve relativak), csak abszolutizalni lehet(megprobalni), de az eleve ertelmetlen..
(De ez nem filozofiai forum) -
#7475 Az már egy elég magas foka az aberrációnak (pontosabban, mély szintje a szellemiségnek), amikor a jó és rossz fogalmakat relativizáljuk. A folyamatosan züllő posztmodern társadalmunk filozófiai végtermékei a vulgáris materializmus, erkölcsi relativizmus és liberalizmus.
Ezen dogmatikus hitrendszerek alapelveiből kiindulva nem is lehet ellentmondás nélküli következtetésre jutni, mint pl.: az "ideális" demokrácia "jó" dolog. (Hiszen tagadja az ideák létezését és az abszolútumot is.)
Önmagadat cáfolva, felőlem maradhatsz a "véleményednél", ezekután biztos vagyok benne, hogy értelmetlen lenne a további vita. -
Pares #7474 Sci-Fi Utópia/Disztópia. Majd egyszer a távoli jövőben, ha bizonyos események után nulláról fog kelleni újra indítani a civilizációt, akkor lehet. De az emberi természetből kiindulva még akkor sem látok rá sok esélyt, hogy ilyen létrejöjjön.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.24. 22:15:29 -
#7473 En elfogadom a velemenyedet, csak kijelentem(h a te szofordulatodat hasznaljam), h ertelmetlen.. Ertelmetlen altalanositasra epit= "rossz".. Mit jelent? Ami jo a tigrisnek az rossz az ozikenek..Ilyen fogalmakkal nehez barmit is kezdeni..
Ugyh en inkabb maradok a velemenynel.. -
#7472 Én nem vitatkozom, hanem kijelentem, hogy szerintem már a demokratikus államforma is rossz (mégha igazi is lenne), de egy történelmi országokból kialakított Egyesült Államok nagyon-nagyon rossz ötlet.
Persze, gyakorlatilag minden lehetséges megvalósulás csak rossz lehet jövőnket illetően, mégis vannak kevésbé rossz forgatókönyvek amihez az embernek elviekben ragaszkodnia kell, illetve céloznia kell adott irányokat. Ami pedig lehetséges és elvárt, az egyéni megvalósítások véghezvitele. -
Solt #7471 Horror filmnek jó ötlet... :) -
#7470 Asszem a az EU mostani valojaval nem ertetek egyet.. Ez nekem sem tetszik.. Egy igazi USE szamomra elfogadhato lenne, es lehetne rola vitatkozni, h miert lenne jo,vagy rossz.. Az EU mai allapotaval ertelmetlen osszevetni.. -
#7469 Amugy tok erdekes, h a nepszavazast csutortokre tettek, Ez utan johetett a "fekete-pentek", amire Soros figyelmeztetet, mert ez a tortenelem legnagyobb arfolyamzuhanasainak napja..A pentek.. Es veletlenul sem hetvegere tettek a voksolast.. Erdekes veletlenek? -
#7468 Sokan nem értünk veled egyet. ;-) -
#7467 Igen, az EEA valoban fontos lenne valakiknek, de ami most van az csak tavolodik ettol es lehet, h pont ezert kellett 1 kis sokk-terapia(Persze ez csak spekulacio..)
-
#7466 Kurva jo lenne az EU, ha 1 Europai Egyesult Allamok lenne es igazi demokracia, ahol nem 1 vizfej dont, hanem tenyleg legitim nepi felhatalmazassal biro EU-parlament,ahova az EEA polgarai szavazzak a jelolteket, 1 hivatalos nyelv van, 1 valuta, 1 minimalber, stb.. A mostani csak bizonyos koroknek jo.. -
ManoNegra #7465 Nem követem Soros minden rezdülését, ezért fogalmam sem volt róla, hogy mire tesz vagy mire nem. Azt is csak most olvastam, hogy mostanában aranyba fektetett, ami ebben a kaotikus, bizonytalan helyzetben felértékelődött.
Azt gondoltam, hogy az európai egyesült államok fontosabb az elitnek annál, hogy hagyják meglépni belőle a briteket, de lehet hogy más úton-módon akarják elérni, mivel ez így, úgy néz ki, nem jött be. -
#7464 A Jobbik meg egyre inkább EU-párti. :-D -
#7463 A francia es holland EU-szkeptikus(egyebkent mostanaban eppen ezert legsnepszerubb) politikai erok mar bejelentettek, h szinten "nepszavaztatnak".. A domino-hatas mar elindult.. Az EU sorsa megpecsetelodott, csak kerdes, h mikor..(es mi jon helyette)...
Merkel migranscsalogato politikaja volt az utolso szeg az EU katyvasz koporsojaba.. -
#7462 Ez furcsa, mert mar akkor biztosra veheto volt a brexit, mikor George Soros(a befektetesi cegein keresztul) a kilepesre vette fel a pozicioit.. En azota tudtam, h ez lesz az eredmeny..(Na nem azert, mert jovobe latott, hanem, mert elore ismerte az "eredmenyt" amit nyilvan nem vmifele nepszavazas dontott el, de ez mar conteo kategoria..A kerdes: ki az, aki inkabb jovobelatassal bironak veli Sorost, es ki az, aki realisan azt gondolja, h elore tudta: utobbi konteo-hivo, elobbi.., na ez nem tudom milyen kategoria..) -
Solt #7461 Upsz... -
#7460 Hoppá! Spanyolország bejelentette igényét Gibraltárra! -
Lysandus #7459 Én igen, de annyi pénzem nincs. :-D -
Lysandus #7458
Örök klasszikus! :-D -
#7457 Aktuális :)
-
Solt #7456 Ha ettől beindul a dominó elv, akkor legalább tisztázódik, hogy ez a migráns sztori mire ment ki... Ajrópa beállhat a sor végére, egy világpolitika formáló erővel kevesebb.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.06.24. 09:48:59 -
ManoNegra #7455 A britek kilépnek az EU-ból. Na, erre sem fogadtam volna nagytételben.
link