9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#8468 http://lovasistvan.hu/2017/01/08/londoni-izraeli-diplomata-titokban-le-akarom-vadaszni-sir-duncan-kulugyminiszter-helyettest-hatalmas-botrany-tort-ki/ -
#8467 Sokak szerint ebben az uj vilagban ez a vilaghaboru mar folyamatosan zajlik, csak mivel senki nem akar tenyleges vilagegest ezert a tesztoszteronszint-levezetest(konfliktusokat) kiszervezik es marginalis helyeken vivjak meg a csatakat.. Raadasul a ma harcai nem is feltetlenul jelentenek mar fegyveres harcokat minden esetben.. Egyre inkabb egyes teruleteket atvesz az informatikai es gazdasagi "hadviseles".. Lassan a karabely csak az elmaradott helyek fegyvere lesz, mashol a laptop veszi at a helyet(1 ilyenen dollar milliokat lehet megmozgatni percek alatt, nem beszelve a hozzaerto hozzaferesrol a vilag informacios verkeringesehez, ami rendszerek stabilitasat ashatja ala, stb. stb.)
Nah megint sokat pofaztam.. :)
Mindenkinek BUEK, amugy..
-
#8466 ??
-
overseer-7 #8465 de nem kell félni.. hiszen az okosok majd jobban tudják...
-
overseer-7 #8464 emlékszem még a régi szép NWO s időkre, amikor még remark is sokat írt..
olyanokról beszéltünk.. hogy minden ember hüledezett..
már akkor a szír háborúról beszéltünk.. meg hogy provokálják az oroszokat.. és hogy ebből még háború is lehet
arról is beszéltünk, hogy nagyon esélyes a kína-usa rivalizálás idővel, amiből könnyen fegyverkezési verseny lehet.. amiből meg egyenesen következik a világháború.. nem lehet más út.
ha én botot fogok és azzal fenyegetek.. és rákényszerítem a másikat az akaratomnak..
a másik fél ha az egy birodalom.. mint kína.. nem tehet mást, fog egy nagyobb botot, és visszafelesel..
erre én fogok egy nagyobb fegyvert.. és demonstrálom, hogy én vagyok itt a jani. azt kell amit én akarok
a másik fél is így tesz.. minden marad a régi.. csak egyre nagyobb bot van a kezünkben
most ez a bot.. olyan nagy, hogy hamuvá égethetünk vele akár milyen nagy várost is..
a hidrogén bombának gyakorlatilag nincs felső korlátja
Olyan nagyot is lehet csinálni, amivel egy magyarországot is meg lehet sütni egy villanással -
Saintgerman #8463 Mi már 10 éve kimondtuk itt az NWO-n, amit Trump egy hónapja mondott... minket a zárt osztályra küldtek nem rég érte, de a hely csere már nem messze van...
https://www.youtube.com/watch?v=19d2bqCpqPM
-
Saintgerman #8462 ez a paraszt a sakkból jött, legalább őt ne zárd mindjárt az ólba.. -
Saintgerman #8461 Emlékszik még valaki, hogy ebben az időben hogy értékelték itt Sorost ?
-
maki85 #8460 " hogy ők is csak parasztok a játékban."
azt azért ne feledd, hogy a parasztok is tudtak csúnya kalamajkát okozni, csak egy vezér kellett eléjük (Dózsa)
inkább itt is a disznók az ólban a legjobb analógia:))) -
Saintgerman #8459 Azért azt ne feledjük, hogy a zsidók nem a láncolat legvégén helyezkednek el. Ők is csak eszközök a Nagy Terv beteljesítéséhez, ami mint már tudjuk, nem más, mit a bolygó egy központú irányítása minden áron... Amiben persze ők főszerepet játszanak majd a jövőben is (legalább is így szeretnék) de magukról se akkor se most nem tudják, hogy ők is csak parasztok a játékban... (persze ez már nem ebbe a topikba tartozik ) -
overseer-7 #8458 véletlenül a középkori vallásfanatikus berendezkedésből is ők jöttek ki a legjobban.
európában a kereszténység idején tiltva volt a kamatszedés.. csak a zsidók szedtek kamatot.. keresztény nem szedhetett uzsorát, mert tiltja a vallás.
Mintha az egész vallás dolgot a zsidók találták volna ki.. a pénz miatt.
Szinte csak zsidók foglalkoztak uzsorával.. jól megszedték magukat.. medici, fugger, rotchild..stb
még zsidó medici pápa is volt.. ez a nem egyszerű
-
overseer-7 #8457 Teljesen evidens, hogy ez a módszer vezet a célhoz. A leghatékonyabb és legolcsóbb módszer.. majd az unokáink elnézést kérnek érte hogy így jártunk el.. és minden el van rendezve.
nekünk is ezt kellene.. kiadni a tűzparancsot minden határsértő ellen.
Aki beteszi a lábát a határon lévő senki földjére.. azt ott helyben le kell lőni..
Tudom, hogy igazságtalan és durva módszer.
Lesz biztos pár halott. de a többi migráns igencsak elkerülné még magyarország közelét is.
mit számít ha egy kicsit tönkre tesszük a reputációnkat.. ha egy kicsit igazságtalanok, agresszívak és durvák vagyunk.
Ez a célszerű.. mondom, majd az unokák bocsánatot kérnek, aztán megint mehet a jópofizás, a hízelgés meg a többi -
Pares #8456 Hogy a saját oldalukra állítsák Európát... "Véletlenül" az egész szíriai polgárháborúból is ők jönnek ki legjobban, őket senki nem támadja, és az összes környező ellenségük romokban... -
horthy #8455 Csak azt nem értem hogyha Izrael ennyire migráns ellenes akkor különböző zsidó szervezetek miért pátyolgatják Európába a " migránsinváziót " ? Mi a céljuk vele ? Ezek ha meglesz a kritikus létszám akkor a zsidó bankárokat is elzavarják a gyártulajdonosaikkal eggyüt ! Saját közösséget szerveznek " bibsik " nélkül !!! Mi a főcél ? Kevert lakosság , polgárháború ? Vagy pusztán idiotizmus ( binznak bennük mint " ocsó " munkaerőben ) ? -
Saintgerman #8454 Tökéletesen igaz amit írsz, csak a cikk nem erről szól egészében. Ez az egy mondat ami kiragadtál, az meg még önmagában sem stimmel. Az izraeli katonákat egyedül az teszi "hatékonnyá", hogy ki van adva nekik a tűzparancs. Fegyvertelen emberek ellen is ! Tudjuk ugye, hogy amikor elkezdődött a migráncs áradat, a zsidók azon nyomban agyonlőtték azt a 13 szomáliai feketét, akik a "határukhoz" közeledtek. Ez a hatékonyság ! Kevesebb mint fejenként 1 $ ból (golyóra) orvosolták a dolgot... -
#8453 Addig olvastam, hogy Izrael katonái csak az igazán hatékonyak a terrorista gerillaharc ellen. :-D
Ez nem igaz. Valójában az izraeli katonák alulmúlják a legtöbb ország katonáit. Ami ott hatékony, az a törvény, amivel lehet élni, mert a zsidó sovinizmus, az ősi rasszizmus és felsőbbrendűség-tudat egy világvallásban, a sátánista cionizmusban bontakozhat ki.
A világ legnagyobb harcászati apanázsából fejlesztett modern és domináns fegyverrendszerek, a szigorú sorkatonaság (nőknek is), a krav maga és a fentiekből adódó könyörtelenség ellenére sem tud/mer egy zsidó katona 1:1-ben harcolni a civil palesztinnal. Azzal az emberrel, akinek ősei ténylegesen és bizonyíthatóan azon a földön éltek, amíg a betolakodók le nem mészárolták vagy el nem üldözték őket onnan.
Még jó, hogy kővel visszadob, még jó, hogy ott tesz keresztbe a megszállónak, ahol csak tud.
Jó, ha tudjuk, hogy az Anis Amri-vel egyenrangú terrorista az maga a zsidó Palesztinában.
XX. századi zsidó terrorizmus
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.12.28. 00:47:29 -
#8452 amikor először leközölték a kórházas képet a rendőrről pont arra gondoltam,hogy akkor neki és a családjának annyi
simán megbosszulhatják a terroristák -
Saintgerman #8451 Na ez az, ami nálam is kiverte a biztosítékot: http://hir.ma/18-2/a-nyugati-elit-a-mediat-hasznalva-elarulta-olaszorszagot/710720 -
#8450 Pedig az EU-ról még Morvai Krisztina sem mondja ki a nyilvánvaló igazságot nem hogy holmi Fideszes képviselők, miszerint szabadkőműves cionista bagázs, amelynek legfőbb célja lerombolni Európa értékeit és hagyományait, illetve felszámolni a közösségeket (család, nemzet stb.) egy globális kormányzat alá terelt fogyasztói birkanyáj könnyű irányításáért. -
Saintgerman #8449 -
BladeW #8448 Annyira visszafogottan, hogy 15 milliárdot költött plakátkampányra, meg népszavazásra :) Ok.
Részemről aktuálpolitika befejezve. A mentális betegségek diagnosztizálását pedíg szvsz bízzuk az orvosokra. -
#8447 Azt azért vedd észre, hogy az oroszokat démonizálják, míg Brüsszelről csak visszafogottan nyilatkozik még a kormánypropaganda is.
Tehát a kettő között óriási különbség van, és ha ezt valaki nem veszi észre, az komoly mentális betegség tünete lehet. -
#8446 Még jó, hogy lehet blokkolni ezeket a randa képeket meg az alábbi gifeket. -
BladeW #8445 Én nem szívesen teszek különbséget, tök mind1 ki hazudozik, és butítja az embereket, attól az még ugyanolyan gusztustalan marad. -
Pares #8444 Annak a jelentősége, hogy a zsidesz propaganda szerint ki a közellenség, eltörpül a mellett, amit a nyugati mainstream média képvisel... -
BladeW #8443 Miért? Talán nem ők az 1. számú közellenség a jelenlegi kormánypropaganda tanulsága alapján? -
#8442 A nyújorktájmsz nem közölte le a képet, GRU gyakorlatozás közben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8441 Ezen azért agyalj még egy kicsit. -
BladeW #8440 Azt már rég átvette az EU/Brüsszel. -
Pares #8439 Az oroszok kezdik átvenni a nácik szerepét. -
BladeW #8438 nehagaruggy :(((
-
#8437 én minden évben paintballozok a haverokkal,akkor illegális katonai csoport vagyunk? sőt,szoktam counterstrikeozni is,ott vannak oroszok is -
BladeW #8435 http://index.hu/belfold/2016/12/25/new_york_times_orosz_fedett_hirszerzok_evi_otszor_is_gyakorlatoztak_gyorkosekkel/
Az orosz hírszerzők számára a közös airsoftos gyakorlatozás – ami valójában a katonai kiképzés egy formája – csak a felvezetés volt: a magyar szolgálatok szerint a GRU valódi célja a Győrkös István által alapított weboldal, a Hídfő megszerzése volt.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.12.26. 08:31:51 -
#8434 Netanjáhu nem engedi Izraelbe utazni az "ukrán" kormányfőt
Itt a legkönnyebben megindokolható pillanat, amikor mi is lemondhatnánk ennek a zsidó mészárosnak a magyarországi beutazását. Persze, ha magyar kormányunk lenne, már rég ki lenne tiltva az egész cionista bagázs. -
Pares #8433 Lehet, hogy egy októberi gyilkosságot is Anis Amri követett el.
"a marokkói szolgálatok kétszer is figyelmeztették a németeket, hogy Amri terrortámadásra készülhet, egyszer szeptember 19-én, aztán október 11-én."
-
Pares #8432 Kész röhej, hogy ez az Anis Amri a Berlini támadás után fél Európát kényelmesen beutazhatja, ha nincs az a két "rasszista" rendőr Milánóban, akkor meg se fogják. Tökéletesen mutatja, hogy teljes a tehetetlenség Nyugat-Európában. Az ütődött németek még mindig Berlinben keresték... Eszem megáll.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.23. 18:18:40 -
Pares #8431 Gondolom ha tényleg "elfogulatlanok és függetlenek", ami egyébként nem igaz, akkor ugyan úgy ki fogják vizsgálni az USA és puszipajtásai által támogatott "mérsékelt lázadóknak" csúfolt terroristák tetteit is. Persze azon túl, hogy Aszadot el akarják távolítani, már nincs további stratégia arra, hogy hogyan és kivel lehetne Szíriát stabilizálni, csak úgy, mint Irakban, de hát ugye ez mind már csak mellékes, a lényeg, hogy az orosz befolyást megszüntessék. -
horthy #8430 ENSZ Szíria-i háborús bűnök kivzsgálása
Ha nem birunk katonailag Asszad-al akkor ráküldjük az ENSZ gittegyletet ! -
#8429 Mire gondolsz? Hogy felvetődött az orosz befolyás ötlete az amerikai elnökválasztáskor, vagy hogy korrupt a Fidesz meg ilyesmik? -
Saintgerman #8428 Ki gondolta volna, hogy egy idő után minden topik konteós lesz...