9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • vfrtom1
    Akkor most már lehet löni nem , mert ez már agresszió.
  • Stockbauer33 #3168
    Röszkéhez is páncélosokat vittek
  • Pluskast
    Betörték Horgosnál a kaput!
  • BEAST #3166
    Rendben, akkor te maradj az összeesküvés elméleteidnél, hisz azok valóban előremozdítják a világot. :D
  • Tetsuo
    Ne haragudj, de ebben a mondatodban minden benne volt: a múltad és a jövőd is.
  • Tetsuo
    Akkor jó hülyék lehetnek ezek a "neonácik", ugyanis egyre több a migráns Németországban.
    Igazi náci párt természetesen nem működhet Németországban (vagyis második Izraelben), kb. olyan komoly az NPD, mint az összes nyugati "szélsőjobbos" párt, amelyik támogatja a buzikat és Izraelt...
  • BEAST #3163
    Örülök, hogy sikerült megragadnod a lényeget. :)
  • Tetsuo
    "Ha igaz is, nem ezzel kell foglalkozni! " :-) Oké.
  • Saintgerman
    Akkor már ezt se hagyjuk ki: Köszönet Orbánnak a német NPD-től: http://24.hu/kulfold/2015/09/16/kosz-orban-mondtak-a-nemet-neonacik/
  • Pluskast
    Állítólag a tüntető migránsok vezetői azt mondták, ha egyig nem engedik be őket áttörik a kerítést. Egy óra elmúlt most megint ordibálnak.

Akit érdekel, élő közvetítés a határról itt.
  • BEAST #3159
    Az ilyen cikkeknek semmi értelme. Még ha valami véletlen folytán igaz is lenne az egész, akkor sem számít, mert nem ezzel kellene foglalkozni, hogy vajon ki állhat az egész mögött. Történt már olyan valaha, hogy egy ilyen mértékű összeesküvés kitervelői le- és belebuktak az üzelmeikbe ? Mindig elméleti síkon marad az egész és csak arra jó, hogy ujjal mutagathassanak valakikre, ahelyett, hogy a problémával és a megoldással foglalkoznának.

Az előző commentben a példáid többségével nincs gond (a toroknyiszálós bemutatásokat még nem feltétlenül kell komolyan venni), de tény, hogy ahol nagyszámú muszlim közösség telepedik le ott megnő a bűncselekmények száma. Ez nem azt jelenti, hogy az összes muszlim maga az ördög, de a rengeteg svéd, német és francia példa nem túl szép jövőt jósol Európa számára.

• Tetsuo
    És itt van a lényeg.
    A kissé hatásvadász PS képek ne tévesszenek meg senkit, a cikk korrekt (egy apró elírással).
  • Tetsuo
    Néhány hír Európából:

Nőket és gyerekeket erőszakolnak Németországban Schulz európai értékeket osztó menekültjei és Merkel szelfiző pajtásai

Betiltották a miniszoknyát és az ujjatlan felsőt egy német iskolában, mert Ahmedék a saját kultúrájuk szerint kezelik a helyzetet

Egy 15 éves Iszlám Állam-rajongó dán lány és egy "menekült" románca: megölték az anyát, Szíriába akartak szökni

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.09.16. 12:01:34
  • ManoNegra
    Ilyet itt biztos nem olvastam, hogy megesznek vagy térítenek a muzulmánok, nem tudom honnan veszed ezt.

Pontos statisztikával nem rendelkezem (elkerülendő a kötözködést időben jelzem) a betolakodók vallási hovatartozásával kapcsolatban, de úgy gondolom, hogy a nagy részük muzulmán. Közöttük pedig irányzatonként eltérő lehet, hogy mennyire ragaszkodnak a vallási előírásokhoz. A siíták kevésbé, a szunniták inkább, de szunni ágból is a vahabiták és a szalafisták tartják be leginkább.
  • vfrtom1
    Nem gondolom, hogy csak a szélsőségesek imádkoznak.Ilyet nem is mondtam. Pont ez a lényeg. Tele van minden , hogy jönnek a muszlimok, és megeszik a fehérembert, meg áttérítik. Hol is van ez a rengeteg muszlim? Igen , gondolom , hogy a nagyrészük nem is muzulmán, illetve nem radikális. Miért menekülnének akkor a radikális muszlimok elől?
  • ManoNegra
    Ezzel mire akarsz célozni? Hogy a többi nagyrészt nem is muzulmán? Azt meg miből gondolod, hogy csak a szélsőségesek imádkoznak?
  • vfrtom1
    Tehát 16-an voltak , köszönöm a kioktatást és a választ is.
  • wednes
    Ne haragudjatok, de hány imádkozó muszlimot láttak a keletiben, vagy akárhol máshol?

Ez volt a kérdés, itt a válasz.

Egyébként egy szélsőségesnek (főleg egy alvó ügynöknek) nem is kell imádkoznia. Sőt kereszttel a nyakában zabálhatja a disznóhúst, mert az "igaz ügy" érdekében a szabályok alól felmentést kapnak.
  • vfrtom1
    A több ezer szélsőséges muzulmán hittérítő éppen imáját tartja. wow.
  • millerius

"Mitol lett divat mostanaban a szelsojobbos siteoknal, hogy YT video formajaban prezentaljak az agymeneseiket? Ugy erzik, hogy a latogatoik nem tudnak olvasni? "
    Ezt te írtad, és érvek helyett bizonyos "látogatóik" tulajdonságaival/annak hiányával próbáltál élcelődni. Ez akkor is személyeskedés, ha engem nem érint, viszont másokat igen, ráadásul ismeretlenül célozgatva valakikre - minden bizonyíték nélkül.
    3076-3077-3145 hsz.-ok.
    Nem kötelező minden hsz.-ra válaszolni, viszont kötelező a sértegetéstől tartózkodni, lásd "elvtárs" (ebből is látszik, hogy nem itt élsz). Így azt szólítsd, akivel ugyanolyan elveket vallotok, úgy tünik, én nem tartozok ebbe a körbe.

"Hol tamogattam en a bevandorlast? Azzal, hogy azt irtam, hogy a magasan kepzett embereket be kene fogadni, de a gazdasagi menekulteket meg nem?"

Szóval te nem azt tekinted menekültnek, akinek lebombázták a házát/városát, esetleg kiirtották a fél családját, és a háború meg az ISIS szélsőségesei elől menekült el, hanem azt, akinek diplomája van?!
    Na brávó, emberségből ennyit........már csak ezért se lehetünk elvtársak.....
  • Pares
    Ezen már csak nevetni lehet!
  • Papichulo
    Ki is kezdett el személyeskedni? Mintha ezt te írtad volna.

Milyen szinten vagy erintett a kerdesben? Az erofesziteseidet latva, meglehetosen. Amugy meg nezz utana, hogy mi a szemelyeskedes, mivel ha en a kuruc.info-rol leirom, hogy szelsojobb, akkor az nem az!

A múlt heti kérdéseimre meg még mindig nem válaszoltál

Elo van az valahol irva, hogy nekem minden kerdesedre valaszolni kell? Elvtars, elmultak mar ezek az AVO-s idok! ;)
    Amugy sem vezetek naplot a kerdeseidrol, ugyhogy otletem sincs, hogy itt konkretan mire gondolsz.

ha már annyira támogatod az Európába történő muszlim bevándorlást

Hol tamogattam en a bevandorlast? Azzal, hogy azt irtam, hogy a magasan kepzett embereket be kene fogadni, de a gazdasagi menekulteket meg nem?

Katasztrofa ez az egesz dialogus. Inkabb ne folytassuk!
  • wednes
  • vfrtom1
    Ne haragudjatok, de hány imádkozó muszlimot láttak a keletiben, vagy akárhol máshol? Egy hithünek naponta 5ször kell imádkoznia. Ha téríteni akarnak nem kellene nekik is imádkozni.
  • millerius

"Mitol lett divat mostanaban a szelsojobbos siteoknal, hogy YT video formajaban prezentaljak az agymeneseiket? Ugy erzik, hogy a latogatoik nem tudnak olvasni? "
    "Magyarul megprobalsz egy olyan dologba belekotni, amirol fingod nincs. Remek strategia..."

Ki is kezdett el személyeskedni? Mintha ezt te írtad volna. És mintha nem én kötöttem volna bele a "szélsőjobbos site"-okba, kurucinfo olvasóiba (nehéz lett volna, egyet se ismerek, de te úgy látszik, igen)! És ne etesd a trollt, akkor se, ha éhes vagy. :-)
    A múlt heti kérdéseimre meg még mindig nem válaszoltál, inkább mással foglalkozol.
    Most adok egy újat is: ha már annyira támogatod az Európába történő muszlim bevándorlást, akkor légy oly bátyám, valld be őszintén, hogy az a (szigorúan titkolt) ország ahol te élsz, hányat fogadott már be úgy, hogy semmi papírjuk nem volt, csak be akartak menni hozzátok, és ott is maradhattak?!
  • Papichulo
    Nem tudom, milyen a kuruc-info, soha nem olvastam

Magyarul megprobalsz egy olyan dologba belekotni, amirol fingod nincs. Remek strategia...

könnyen megsértődsz attól, aminek a párját könnyen másokhoz vagdosod.

Hol lattad a megsertodest? En csak kerdeztem, hogy szerinted az vagyok-e.

Amugy nem tudom eszrevetted-e, hogy a hozzaszolasaid kizarolag szemelyeskedesek. Egy betut nem szoltal hozza relevansan a temahoz. En meg sajnos etetem a trollt...
  • millerius
    "Mitol lett divat mostanaban a szelsojobbos siteoknal,"

Nem tudom, milyen a kuruc-info, soha nem olvastam (csak most néztem rá a kedvedért a címlapra), csak azt tudom, mások mit mondanak róla (az meg vagy igaz, vagy nem).
    Mintha te lettél volna az először, aki ilyen címkéket kezdett osztogatni érvek helyett....lásd fent az idézet tőled van!
    Részemről csak válasz volt a te stílusodban, és azt te rögtön sértésnek veszed, személyeskedésnek titulálod. Az összes többi csak következmény próbaképpen, és bejött a tippem, könnyen megsértődsz attól, aminek a párját könnyen másokhoz vagdosod. Leszélsőjobbozol másokat, aztán ha megkapod válaszul a szélsőbalt, nekiállsz durcizni mint egy ovodás. :-)
  • Papichulo
    Nagyon rosszul csinalod... de ha akarod, akkor fussunk neki! (Bar ugy latom neked a szemelyeskedes a betevo kenyered es en egyaltalan nem ezt latom a topic cimeben!) :)

"Hát, most először kifejezetten a te kedvedért rákerestem a Kuruc-info-ra, és ott nincs kiírva, hogy szélsőjobbos"

Azt allitod, hogy a kuruc.info az nem szelsojobboldali?

valaki téged meg szélsőbalosnak minősít anélkül, hogy te ilyen címkét kitennél magadra

Azt allitod, hogy en szelsobaloldali vagyok?
  • Pluskast
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az év híre:)))

Szerbiában ragadtak Gyurcsányék
    ORIGO
    A Demokratikus Koalíció elnöke most írta ki a Facebookra, hogy Szerbiában ragadt politikustársaival és nem tudnak visszajutni Magyarországra.

Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal.
  • millerius
    Hát, most először kifejezetten a te kedvedért rákerestem a Kuruc-info-ra, és ott nincs kiírva, hogy szélsőjobbos. Persze ettől még te érvelés helyett minősítheted annak, csak akkor te se sértődj meg, ha szintén érvelés helyett ugyanígy valaki téged meg szélsőbalosnak minősít anélkül, hogy te ilyen címkét kitennél magadra. :-)
  • Papichulo
    Oh, from your lips, Mr. Ἀριστοτέλης ;)
  • Papichulo
    De másokat ilyen-olyan szélsőségesnek felcímkézni érvek helyett, arra úgy látszik van tapasztalatod...

En ugy tudom, hogy peldaul a kuruc.info az szelsojobb, de javits ki ha tevedek!
  • Tetsuo
    Papinak minden hozzászólása legalább egy érvelési hiba. ;-)
  • ManoNegra
    Azt hiszem ez a normális, várják hogy hazamehessenek. Ők is a homogén szír nép, akik szerinted nem léteznek, Asszad alatt békében éltek, és készek visszatérni hogy újjáépítsék a hazájukat
  • wednes
    A választásokat majd szépen bukja a mostani társaság.
  • Pluskast
    Ezek a sógorok... Képmutatás bajnokai.
  • millerius

"Így csinálják ezt a szélsőbalosok?!

Nem tudom hogyan csinaljak. Keves tapasztalatom van veluk..."

De másokat ilyen-olyan szélsőségesnek felcímkézni érvek helyett, arra úgy látszik van tapasztalatod...
  • Pluskast
    Vagy ők is húznak egy kerítést :) Bár azt hiszem az egy baromi hosszú darab lenne. Le egészen a magyar határtól Dalmáciáig. Nincs is szerintem annyi rendőrük meg katonájuk, hogy képesek lennének ellenőrizni.
  • Papichulo
    Kérdés, hogy ők mit csinálnak ha majd naponta kb 10 ezer ember fog arra átmenni.

Majd az aknak megfogjak oket...
  • Papichulo
    két hozzászólásomat sem tudtad elolvasni, válasz nélkül hagytad

Nagyon magas szint, hogy eroszakkal probalsz valaszt kicsikarni :)
    Mindazonaltal nem tudom mely commentekre gondolsz, nincs mindenre idom reagalni, de ha nagyon szeretned, akkor valaszolok rajuk.

Így csinálják ezt a szélsőbalosok?!

Nem tudom hogyan csinaljak. Keves tapasztalatom van veluk...