Hét 2013-as mozifilm került minden idők legjobbjai közé

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL. Ez komoly? Az lenne a meglepõ, ha nem lenne olyan, ami szar. Hacsak nem tartod magad a tömegek tökéletes leképezésének, akkor ne is várd el. Pedig olyan egyszerû az egész. Meglep, hogy létezik valaki, aki nem tudja értelmezni a dolgokat.

(Nem mellesleg ha van ott 1 vagy 2 film, ami szar, akkor éppen azért nem szabad az IMDB-t figyelmen kívül hagyni. Mert 80-90%-os eséllyel beletrafáltak a jókba. Ha valakinek az elsõ 10-bõl 7-8 szar, akkor természetesen elfelejtheti az IMDB-t. Neki akkor olyan az ízlése.)
Remélem nem azt vártad, hogy több tízezer ember véleményének az átlaga minden egyes film esetében meg fog egyezni a te ízléseddel.

wraithLord
Én jobban szeretem a Rotten Tomatoes értékeléseit. Abból inkább le tudom szûrni, hogy egy filmjet érdemes-e megnézni, vagy nem.
Persze olyan is elõfordul, hogy egyetértek a lehúzással, mégis 600x megnézem a 12 %-ra értékelt filmet, mert tetszett. 😄 Persze, ha a film mûfaja nem tartozna a legszûkebb érdeklõdési körömbe, el se kezdtem volna nézni.
A Top250 listán az elsõ tízben is van olyan film, ami szerintem kifejezetten szar. Így aztán nem meglepõ, hogy az IMDB osztályozását teljesen figyelmen kívül hagyom. Szóval a wall street farkasa mellett nem érv, hogy 48.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem úgy értem, hogy az IMDb-s 7.0-t kell kerülni, hanem azt, ami neked 7.0 alatti lenne. Nyilván az ember, ha utánaolvas, jó eséllyel meg tudja ítélni, hogy neki milyen film jönne be. Lehet az akár 3/10-es az IMDb szerint. Csak arra célzok, hogy ésszel kell moziba járni és nem szarokat nézni.
"Kerülni, ami nincs legalább 7.0-ás szint."

Nem értek egyet. Pl. a távol-keleti filmek kifejezetten le vannak osztályozva ebbõl a szempontból, illetve ha van valamilyen speciális érdeklõdési köröd, akkor attól, hogy a _tömegek_ szerint egy film 5-ös vagy 6-os, nálad simán lehet 8-as is.

Hát, igen. Van az úgy, hogy az ember közepes vagy rossz filmeket néz meg. Jobban kell választani. utánaolvasni. Kerülni, ami nincs legalább 7.0-ás szint.
Szamomra egy 2013as film sem hozta a 8.0as szintet. Imdb-en nem szoktam szavazni, csak mindig fejben osztalyozom a muveket.