8
  • zetortraktor
    LOL. Ez komoly? Az lenne a meglepő, ha nem lenne olyan, ami szar. Hacsak nem tartod magad a tömegek tökéletes leképezésének, akkor ne is várd el. Pedig olyan egyszerű az egész. Meglep, hogy létezik valaki, aki nem tudja értelmezni a dolgokat.

(Nem mellesleg ha van ott 1 vagy 2 film, ami szar, akkor éppen azért nem szabad az IMDB-t figyelmen kívül hagyni. Mert 80-90%-os eséllyel beletrafáltak a jókba. Ha valakinek az első 10-ből 7-8 szar, akkor természetesen elfelejtheti az IMDB-t. Neki akkor olyan az ízlése.)
  • WoodrowWilson
    Remélem nem azt vártad, hogy több tízezer ember véleményének az átlaga minden egyes film esetében meg fog egyezni a te ízléseddel.
  • wraithLord
    Én jobban szeretem a Rotten Tomatoes értékeléseit. Abból inkább le tudom szűrni, hogy egy filmjet érdemes-e megnézni, vagy nem.
    Persze olyan is előfordul, hogy egyetértek a lehúzással, mégis 600x megnézem a 12 %-ra értékelt filmet, mert tetszett. :D Persze, ha a film műfaja nem tartozna a legszűkebb érdeklődési körömbe, el se kezdtem volna nézni.
  • Ender Wiggin #5
    A Top250 listán az első tízben is van olyan film, ami szerintem kifejezetten szar. Így aztán nem meglepő, hogy az IMDB osztályozását teljesen figyelmen kívül hagyom. Szóval a wall street farkasa mellett nem érv, hogy 48.
  • zetortraktor
    Nem úgy értem, hogy az IMDb-s 7.0-t kell kerülni, hanem azt, ami neked 7.0 alatti lenne. Nyilván az ember, ha utánaolvas, jó eséllyel meg tudja ítélni, hogy neki milyen film jönne be. Lehet az akár 3/10-es az IMDb szerint. Csak arra célzok, hogy ésszel kell moziba járni és nem szarokat nézni.
  • Cat #3
    "Kerülni, ami nincs legalább 7.0-ás szint."

Nem értek egyet. Pl. a távol-keleti filmek kifejezetten le vannak osztályozva ebből a szempontból, illetve ha van valamilyen speciális érdeklődési köröd, akkor attól, hogy a _tömegek_ szerint egy film 5-ös vagy 6-os, nálad simán lehet 8-as is.
  • zetortraktor
    Hát, igen. Van az úgy, hogy az ember közepes vagy rossz filmeket néz meg. Jobban kell választani. utánaolvasni. Kerülni, ami nincs legalább 7.0-ás szint.
  • Nonix
    Szamomra egy 2013as film sem hozta a 8.0as szintet. Imdb-en nem szoktam szavazni, csak mindig fejben osztalyozom a muveket.