1020
Zene, amitől jó kedved lesz, örömzene...
-
#617 Lehagytad a széljegyzetet hozzá..
"...1989. A sikeres magyar zenei trió a csúcsra ért. Minden hazai rádióslistát vezet a Molnár Csilla Andrea emlékére írt
és az MHV zenekar által megzenésített "Álmodj királylány".."
1987. Régi Kedves ismerősünk Cintula felkonferálásával elkészül az 1985-ben rögzített első (és utolsó) magyar FILMLEMEZ
Szépleányok - Az első magyar szépségverseny (filmlemez)
-
#616 -
#615 HATALMAS CIKK a P. Mobilról. Jót mulattam a győri részen. -
#614 Kozmix Dédapám Infected Culture Dirty Remix
-
#613 MC Hawer és Tekknő - Néha minden oly egészen más
-
#612 És egy erős stílusváltással máris Rátót szitiben járunk
Sub Bass Monster - Gyulafirátót
-
#611 Hétvégére edzenem kell a rongylábaimat. Ők is jönnek erre felénk
MYSTERY GANG - WILD WILD BABY DOLL
-
#610 Hooligans + Lotfi Begi - Paradicsom
-
#609 Az! -
#608 Timmy Trumpet & Krunk! - Al Pacino
-
#607 Dani - Nema Dve
-
#606 Hű de randa... -
#605 Cool Head Klan (2006 óta "CHK") - Szeresd a testem bébi (IHM verzió)
Az zenéjük nem rossz, de az énekes nézeteivel nem értek egyet..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Molics Zsolt , imádom a metalt...
" Utáltam az iskolát utáltam a melót, csak a rock érdekelt. Első bandám a Cross Fire volt. 14 évesen alapítottam, majd utána 86 -ban Sámán tag lettem. 3 csodálatos év után beléptem a Classica zenekarba utána a Seneca énekese lettem, amivel Brutál cimen kijött egy lemezünk 94- ben. A tököm se tudja az a hülye menedzserünk miért adta önkényesen a Brutal címet a lemeznek. 98- ban megalapitottam a Cool Head Klant, aminek mai napig tagja vagyok. Ángyán Tomival pedig megcsináltam a Mamutot Úgy hogy két jó bandám van. Szeretem a pinát, a jó kaját, meg a fincsi piákat is. Imádom a metalt, de aTokyo Hotel tagjait szívesen fejbebasznám egy borosüveggel.."
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.11. 09:40:00 -
#604 És most, hogy már minden elmondatott amit mára el akartam mondani,
nem maradt más hátra, mint egy másik örök kedvenc:
Bonanza Banzay - Elmondatott.
-
#603 Upssz, jut eszembe: valamit még el kell mondanom..illetve nem is nekem
Ez nekem jobban tetszik ebben a verzióban, mint az eredeti változatban. Ez van.
Kasza Tibi - Elmondanám (Club Mix)
-
#602 Köszönet ezért is, meg azért is
És ha már Junior, jöhet egy hazai Junior is.
Totál kreatív a csávó, csípem is érte
L.L. Junior - Van nekem egy anyósom / Akarom
-
#601 Long & Junior - Kolorowa Sukienka
-
#600 Ennyit az offról. -
#599 Meg a másik:
-
Akkor most:
-
#597 Meg az is van, hogy szart nem fotóztam. -
#596 Mert nem láttam még a topikodat. -
#595 Sajnos szart se látok se mobilon, se laptopon ez utóbbi 4 hsz-edből
Egyébként miért ide próbálkozol, amikor Zef bá csak a te kedvedért nyitott már egy topikot ennek a témának is. (katt)
Mindennek meg van a maga helye. Itt pl ennek:
Truewordz - Mr. Alkohol
-
#594 Ez meg a ződkólára:
-
#593 Mobilin ezt sem látom, de talán te igen. -
#592 ...nem jelent meg nálam a kép...
Na még 1×
-
#591 Én ezen vagyok. Múltkor annyit emlegetted a görögöket, hogy kedvet kaptam kicsit leugrani hozzájuk. És az innivalóikat is mutattad. Én meg ezeket iszom:
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.07.08. 07:06:15 -
#590 Dolgozz keveset, nem érhet baleset -
#589 It's all right!
Feeling Együttes - Mr Alkohol - Video Demo
-
#587 nem,ezt látni kell!!!
jó hogy előhoztad,régen felfigyeltem rá, volt pár jó zenéje, és ez a test pedig vonzza a tekintetet.
most sajnos vár a munka, majd benézek legközelebb is.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.07.07. 18:59:57 -
#586 mostanában sok az érzelem benned, kevés a poén. remélem nincs gond a magánéletedben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!korábban már többször is leírtam, nálam sok okosabb ember létezik (mint mindenki másnál is, mert nincs legokosabb ember), sőt te is lehetsz az, ami engem egyáltalán nem zavar, hisz másból élünk, elég kicsi a valószínűsége, hogy egymás köreibe kutyuljunk bárhogy is, ha csak nem foglalkozol te is bortermeléssel is. tehát a gond, az alap elemi probléma nem abból fakad, hogy ki az okosabb, szebb, értelmesebb, persze, hogy tudom, mire írtál, nem is te lettél volna, ha nem jegyzed meg, de mivel napok óta nem voltam neten, akkor meg pont csobbant az értesítő email a youtubtól, ezért az nekem új is volt,meg érdekes is. emiatt nem kell kekeckedni 'pojénosan'. aztán később volt időm körbenézni, de sok értelmes újdonságot nem találtam, tehát még utólag is helytálló,amit akkor hirtelen le mertem írni.
Loneliness-t szeretem, bár azt hiszem más verzióban, Safri Duo meg Samb-Adagio, a többi erre van ráhúzva, vagyis erre akarják ráhúzni, de úgy uncsi nekem. -
#585 Szemeket becsukni és hangerőt fel!
Gossip - Move in the Right Direction
-
#584 Ezt meg csak úgy, mert nekem nagyon tetszik
Safri Duo - All The People In The World
-
#583 Természetesen pontosan tudod, hogy miért is ezeket a szavakat használtam.
És mindenki más is tudja, aki tegnap este 11 tájban benézett a NID/S-re
Viszont úgy látszik, mégsem volt hiábavaló ez a hsz. itt, mert látom odaát is rögtön találtál pár "újdonságot"
Itt meg amúgy sem az újdonság a lényeg. A lényeg a zene, és az öröm amit kivált belőled, belőlem, vagy épp néha belőlünk.
(Ami nem ugyanaz, mint a belövünk)
Mutatok egy pozitív példát erre mindjárt, csak előbb megjegyzek egy apróságot, amin vagy elgondolkodsz vagy nem, te tudod..
Sose mérlegeld (pláne ne becsméreld) mások értelmi képességét,
mert ha véletlenül kiderül, hogy bizonyos területeken az illető sokkal értelmesebb mint te magad,
akkor gyakorlatilag önmagad is becsmérled.
És akkor imho a fentebb említett példa:
Tomcraft - Loneliness
Legyen kellemes délutánod
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.07. 17:42:07 -
#582 Billy Idolnak itt mindig van hely, lehet új vagy régi. -
#581 annyira újdonság ez is,mint a tieid itt,de bocsánat, ha belepiszkítottam itt a néhány hszben fellelhető kissé gagyi zenei ajánlódba. :P
gondolom nehéz 2 önálló szó értelmezése összefüggésében, érdekes újdonság = érdekes (engem érdeklő,zeneileg figyelmemet felkeltő) és új is.
persze tudjuk, minden napra van ezer újdonság, csak elenyésző belőle az érdekes.
-
#580 ... hát, ha más érdekes újdonságot most nem tudsz ajánlani, akkor ez is megteszi ... :P -
#579 de rohadt jó ez a Billy zene
Billy Idol - Save Me Now
-
#578 Gorillaz - On Melancholy Hill
-
#577 Passenger | Let Her Go