7
 • thsanyi5
  #7
  Inkább fizetek 3k hufot minthogy reklámokat nyomjanak be mindenhová. Youtubeon blokkolom, rádiót nem hallgatok, tv-t nem nézek. Nem vagyok a reklámok ellen, de nagyrészük érdektelen számomra és mégis az arcomba akarják tolni. Ha valami meg érdekel azt nem kell 5 percenként ismételni mert egyszer láttam és utána nézek miről is van szó pontosan.
  Mikor utoljára voltam moziban (2 napja), akkor többé kevésbé csak film előzeteseket mutattak és nem termékeket vagy szolgáltatásokat reklámoztak. Az ilyet nem tartom problémának. Film előtt egyéb engem érdeklő filmeket mutattak meg. Ha pelenka meg hashajtó reklám ment volna az viszont nagyon negatív lett volna. Ezért IS nem nézek tv-t.
 • zola2000
  #6
  A moziba a filme előtt is van reklám, mégsem ingyenese a film azoknak akik megnézik a reklámot is.
 • resystance
  #5
  Ha reklámot nézetnek cserébe, akkor az hogy lesz ingyenes? :D Ehhez nem kell mély nyelvtani tudás, se marketing tapasztalat. Imádom itt az sg-n az ilyen agyatlan címeket. :D
 • tomazin
  #4
  Remélem eszükbe fog jutni az is, hogy OPT-IN legyen ez a dolog, ergo ahhoz,h ez legyen KÉRNI kell és nem az arcodba dugják.
 • zola2000
  #3
  Youtubeon is lehet blokkolni őket, és nem tvzek, ha meg valaki rádióból szólatja a reklámok - amcsi zenék keverékét, akkor mp3+fülhallgatóval váltok keleti zenére reklám nélkül.
 • BalikaHUN
  #2
  3290 ft-ot fizetek egy 80/25 Mbps-os netért.Nem azt mondom hogy nem tudnám másra is költeni ezt az összeget de a büdös életben nem nézegetnék reklámokat csak hogy megússzam, a TV-n meg a youtube-on is már idegbajt kapok tőlük.
 • halgatyó
  #1
  Ajjaj... rossz érzéseim vannak.
  Azt értem, hogy feltesznek valami kérdést. De mi van akkor, ha valaki megnézte a reklámot, de pont arra a kérdésre nem tud JÓ választ adni? Akkor jól felb***sza magát, ami rongálja az egészséget, mint köztudott.
  Nomeg az is kérdéses, hogy 1 percnyi reklám hány forintot ér?
  Szóval ezen még agyalni kell.