45
A Cyanide Studio új játéka
-
#45 Styx: Shards of Darkness VGA teszt -
#44 Styx: Shards of Darkness értékelések
-
#43 Styx: Shards of Darkness - Launch Trailer
-
#42 Styx: Shards of Darkness - párosan szép az élet -
#41 Styx: Shards of Darkness - ne becsüld le a goblint! -
#40 Styx: Shards of Darkness - új képeken a lopakodós játék folytatása -
ratgab #39 Helyes! Kell jövőre is valami. -
#38 Csúszik a Styx: Shards of Darkness 2017 első negyedévére.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.06. 22:48:52 -
#37 E3 2016: A Styx-folytatás is kilépett az árnyékból -
#36 Látványos képeken a Styx: Shards of Darkness -
#35 Gyönyörű képeken a Styx: Shards of Darkness -
#34 Folytatást kap a Styx -
#33 Hamarosan visszatér Styx -
#32 Szerintem teljesen rendben van, már megcsináltam pár küldetést és jól működik az egész. -
#31 sajnos ez a játék játszhatatlan,próbálnám élvezni de nem lehet,lopakodj de nem működik normálisan felmászni csak ilyen apró vackokon lehet meg párkányról ereszkedni sem lehet,nem lehet rendesen semmit,ölni sem csak ha lopakodva bírsz.2 percenként menteni meg fos aztán töltheted be ha elbasztál valamit,olyan hülye helyzetekben meghallanak felmászol valahova.vicc az egész nagyon vártam és olyan jónak tűnt az is lehetne ha nem lenne ekkora gagyiság. :| nem a grafika a legnagyobb hibája azzal simán el lennék -
#30 Azt nem is írtam. Szerintem is egész korrekt van benne minden ami jó láthatatlanság, klónozás , lopakodás, harc (bár ez elég szar ütemre kell nyomni az egeret és akkor nem lesz gond) ...stb. -
#29 szerintem elég szarul fut sajna ahhoz képest hogy a mordor és az alien mien jól fut,igazából csak beakad hülye dolgoktól nálam legalábbis.de amúgy nem rossz játék -
#28 Csúnya szegényke nagyon,de legalább jól fut + nagyon könnyen magyarítható.
-
#27 Styx Master of Shadows-RELOADED -
#26 -
#25 -
#24 Újra mozgásban -
#23 -
#22 Pár új kép -
Lacc 88 #21 Hát nem vágtam magam hanyatt :D Ha már az Of Orcs and Men mellékszála lesz és Styx a főszereplő legalább itt kaphatott volna valami szöveget, mert kb azt is ő és a szövege vitte a hátán. Anélkül semmit sem ért volna az egész játék sajnos. Biztosan kipróbálom ezt is és amilyen idióta vagyok végig is játszom, de semmi komoly elvárásom nem lesz, csak a világa miatt fog érdekelni, sajnos.
-
#20 -
#19 Amióta kijött 1 óránál sosm jutottam tovább mert bármerre megyek szarrá ölnek.
Néha néha elinditom az 30 perc után kb 100 halál után ismét otthagyom a vérbe. -
#18 egyébként én is így vagyok vele, ami még nagyon bejött az az amalur, bár ott meg a konzolos limitálásoktól kaptam idegbajt.
gothicot is de nagyona akarom tolni, csak ma jön meg elvileg vga-m, risen 1 meg two worlds 2-re vagyok még nagyon kiváncsi. -
lammaer #17 Próbáld ki a Dark Souls-t, onnantól kezdve még a skyrim harcrendszere is nevetséges arcade hulladék lesz :D -
#16 #10 ? -
#15 Imádom őket,kivéve a nyomorék körökre osztott fosokat.
Ami nem skyrim, gothic,oblivion és hasonló harcrendszerű az mind számomra hulladék. -
#14 ja azt hittem az rpg neked nem tetszik. -
ratgab #13 Lesz fejlődési rendszer benne, de abból még tényleg nem sokat mutogattak. -
#12 Miért nem jönne be ?Az teljesen fasza lesz a most kijött trailer alapján! -
#11 Gondolom akkor a Bound By Flame se jön majd be. -
#10 Még jó ,mert az nagyon nem tetszik. -
#9 Videók alapján nem sok köze lesz a szerepjátékhoz -
#8 Szerintem inkább Splinter . -
ratgab #7 Hát ez tényleg az, de még jó is lehet. -
MaRee #6 Goblins Creed