Az internetezők mindössze 2 százaléka nem vásárol online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy félresikerült fa***ság. Azt "'elfelejtették" odaírni, hogy hol? Az USA-ban? Vagy Magyarországon?
Ugye, ugye...
Ennek így eléggé reklámszaga van. Hogy igyekezzünk ám "haladni a korral" és vásároljunk online, különben elmaradott csökevények leszünk, elapad a tejünk megzápul a fogunk és még kitudja micsoda húúúhaszörnyûség történik velünk.
Én bizony megmaradok a jólbevált vásárlási módszereknél, mégpedig két fõ okból:
-- A boltban kézbeveszem és megszagolom az ételt, megrázom a festéket a fülem mellett, vagyis a megbízhatóság érzékszervi észlelését elvégzem.
-- Az elõbbi pontnál jóval nagyobb probléma: a pénzátutalás a neten keresztül.
amíg a rohadék számítógépek és egyre bonyolultabb, lassúbb, hozzáférhetetlenebb szar szoftverei tele lesznek backdoor-okkal, addig rohadjon meg, aki rá akar venni, hogy a neten keresztül fizessek.
Summa summárum: az online vásárlás BIZALMI KÉRDÉS elsõsorban.
Egy jól mûködõ világban jól mûködne, de a mi mostani világunk akkora ellentétben van a jól mûködõvel, hogy ihaj!
Ugye, ugye...
Ennek így eléggé reklámszaga van. Hogy igyekezzünk ám "haladni a korral" és vásároljunk online, különben elmaradott csökevények leszünk, elapad a tejünk megzápul a fogunk és még kitudja micsoda húúúhaszörnyûség történik velünk.
Én bizony megmaradok a jólbevált vásárlási módszereknél, mégpedig két fõ okból:
-- A boltban kézbeveszem és megszagolom az ételt, megrázom a festéket a fülem mellett, vagyis a megbízhatóság érzékszervi észlelését elvégzem.
-- Az elõbbi pontnál jóval nagyobb probléma: a pénzátutalás a neten keresztül.
amíg a rohadék számítógépek és egyre bonyolultabb, lassúbb, hozzáférhetetlenebb szar szoftverei tele lesznek backdoor-okkal, addig rohadjon meg, aki rá akar venni, hogy a neten keresztül fizessek.
Summa summárum: az online vásárlás BIZALMI KÉRDÉS elsõsorban.
Egy jól mûködõ világban jól mûködne, de a mi mostani világunk akkora ellentétben van a jól mûködõvel, hogy ihaj!
Szerintem ennek többsége egyszerû pizzarendelés, mozijegyvásárlás, ilyesmi.
Hát én vettem már ezt azt, de volt, hogy visszaütött, hogy nem tudtam kipróbálni az adott eszközt, mert ha egy boltban lett volna rá alkalmam, bizony nem veszem meg.
Hát én akkor a 2%-ot növelem, eszemben sincs neten vásárolni..és érdekes még soha nem nyúltak le, vacakot se kaptam, meg téglát kiszállítva..és át sem vertek 😊 nyugodt élet titka...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...