Elõször szondáztak természetes gömbvillámot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Csupán másodpercekig maradnak fent"???? Én 20 percig figyeltem egyet.( 1200 sec ez azért jó pár.)
Lehet nem is gömbvillám volt? Talán sünpuki?
Lehet nem is gömbvillám volt? Talán sünpuki?
Aha, a tudomány nem tudja megmagyarázni, meg még mi a jókurvaannyát tesz még hozzá a népköltészet, apicsábamár?
Égely-kerék szétcincálva
De ahogy nézem nem gond, hogy már a részletes cáfolat is 14 éves, mindig lesznek hülyék, akik beszopják tövig a hülyítést...
Égely-kerék szétcincálva
De ahogy nézem nem gond, hogy már a részletes cáfolat is 14 éves, mindig lesznek hülyék, akik beszopják tövig a hülyítést...
qrd0xQSt2rdvnu: 1992-ben egy negismertem egy Varga Tivadar nevû arcot aki a honvédségnél dolgozott, hasonló részlegnél mint amivel a kfki foglalkozott (tõle volt az elsõ 286-os gépem). Õ mesélte anno, hogy egy ember kereste meg õket egy szerkezettel, hogy segítsenek neki méréseket végezni annak érdekében, hogy rájöjjön miért is mûködik a gépezete. Nem valami bonyolúlt okosság volt, nekem is megcsinálta a Tivadar: fogsz egy szabályos négyszög papírt (pl. jegyzet tömb) és az átlói mentén meghajtot, majd egy kis tetõt formázól belõle. Fogsz egy radírt amin átszúrsz egy tût, és a tû tetejére teszed ezt a papírt. Majd mellé teszed valamelyik kezed és a papír az újjaid irányába el kezd forogni (a kezet váltasz, akkor a forgás meg fog állni, majd az új irányba ismét el fog indúlni). A kérdés a miért volt. A papír esetében én a kézbõl kiáramló hõre gondoltam )egészen a kézcseréig cseréig). Csakhogy a srác egy rézbõl készûlt szerkezetet hozott, aminkek a tömege a többszöröse az átalam készített eszköznek. Nem jöttek rá, hogy mi forgatja. Ez az ember volt Egely György.
Késöbb 1994. szeptember 19-én a magyar Kereskedelmi Minõségellenörzõ intézet engedélyt ad ki Egely György számára az un. vitalitás mérõ gyártására. Az eszköz mûködési elve az amit fent leírtam, azzal a különbséggel, hogy egy zárt egységbe van szerelve, külsö behtás kizárása véget. A cuccos számos díjjat nyert, és jelneleg sem tudják megmondani, hogy mi mûködteti. De mûködik...
Lehet voltak ámokfutásai, de neki van valamilye amit a tudomány nem képes megmagyarázni ua. nem fikció, hanem kézbefogható létezõ, mûködõ eszköz.
Az eszközrõl a Technika krónikájában olvashatsz: II. kiadás 600. oldal bal alsó sarok.
Késöbb 1994. szeptember 19-én a magyar Kereskedelmi Minõségellenörzõ intézet engedélyt ad ki Egely György számára az un. vitalitás mérõ gyártására. Az eszköz mûködési elve az amit fent leírtam, azzal a különbséggel, hogy egy zárt egységbe van szerelve, külsö behtás kizárása véget. A cuccos számos díjjat nyert, és jelneleg sem tudják megmondani, hogy mi mûködteti. De mûködik...
Lehet voltak ámokfutásai, de neki van valamilye amit a tudomány nem képes megmagyarázni ua. nem fikció, hanem kézbefogható létezõ, mûködõ eszköz.
Az eszközrõl a Technika krónikájában olvashatsz: II. kiadás 600. oldal bal alsó sarok.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nem is tudós, még csak nem is fizikus, de mindegy...
Egely: muhahaha! A KFKI-ból elbocsátott sértett tudós ámokfutása amit õ mûvelt.
Anno Egely elsõ könyve is talán errõl szólt. Szerintem viszonylag korrekt módon végigvette a lehetséges modelleket és a legtöbbet kizárta. A sajátja az meglehetõsen egzotikus volt.
Minden esetre egy ablak átégetése, meg a mindenféle jelentõs elektromos aktivitás valszeg nagyobb energiasûrûséget jelent, minthogy pár falevélben leve szén oxidálódik a szilícium oxidtól átvett oxigénnel. (Miért nem a légköri oxigéntõl?)
Minden esetre egy ablak átégetése, meg a mindenféle jelentõs elektromos aktivitás valszeg nagyobb energiasûrûséget jelent, minthogy pár falevélben leve szén oxidálódik a szilícium oxidtól átvett oxigénnel. (Miért nem a légköri oxigéntõl?)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sõt, a szomszédnak a szobajat is körbejarta. Lassan, nem pedig 1mp alatt... Közben akkurátusan kibaszkodta a biztosítékokat meg a fali aljzatokat.
15 méter 1.6 mp alatt.
Tényleg kész véletlen, ha egy ilyet rögzíteni tudnak mûszerekkel.
Tényleg kész véletlen, ha egy ilyet rögzíteni tudnak mûszerekkel.
Elõször szondáztak természetes gömbvillámot - A rendõri jelentés szerint két ezrelék véralkoholszintet mértek, a gömbvillám jogosítványát bevonták.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
szerintem NSA
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Haladt már át ilyen gömbvillám repülõ szélvédõjén is, tehát több fajtája is lehet, mert kilométeres magasságokban ez nem magyarázat rá. Trafók felett is szokott kialakulni. Egy biztos, hogy nem UFO meg térdimenziós világutazó, hanem elektromos plazmajelenség.
Nagyanyámékhoz egyszer beköszönt egy ilyen kis aranyos, kör alakú lyukat égetve az ablaktáblába. Aztán több százszor hallgattuk végig a sztorit, amíg felnõttünk. és a legérdekesebb az volt, hogy mindig változott a történet. A lyukas üvegtábla meg bizonyítéknak el volt téve a spejzba.
Ha valaki beszólt valamelyik öregnek, hogy -Te! Ezt a múltkor nem így mesélted!- akkor lehetett rá mutogatni, hogy -Itt van ni! Nézd csak meg! Há azt hiszed, hogy hazudok?
Na ezért mondom, hogy jó, hogy végre dokumentálták, mert ezek a szemtanúk.....
Ha valaki beszólt valamelyik öregnek, hogy -Te! Ezt a múltkor nem így mesélted!- akkor lehetett rá mutogatni, hogy -Itt van ni! Nézd csak meg! Há azt hiszed, hogy hazudok?
Na ezért mondom, hogy jó, hogy végre dokumentálták, mert ezek a szemtanúk.....
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?