11
  • matrix222
    #11
    @
    duke tegnap, 23:40

    Elvagyunk tevedve mint mindig. Ezek szerint a szocialista korszakban minket is bombazhattak volna. Itten nem az ameriakkal van a baj, hanem azokkal akik iranyitjak a vilagot, az EU is beleertve. A szbadvilagban jelenleg egy pszichologiai foradalom van, nagyon feszult a helyzet. Ezert is mindent es mindenkit megfigyelnek. Nalunk is ha a liberal szocialista szemet gyoz, ugyan ez lesz a helyzet. A honos nepet egesszen lefegyverzik.
  • Papichulo
    #10
    Azt nem ertem, hogy lehet az, hogy az egyesitett orosz, kinai, europai, india, legiero, nem bombazza azota a nap 24 orajaban az amerikai varosokat.

    Meg ha akarnak sem lennenek kepesek ra...

    Na meg persze ok is ugyanezt csinaljak a tobbiekkel, csak naluk meg nem kerult elo egy Snowden. De amugy is gyerekes gondolkodas ilyenekbe casus belli-t vizionalni.
  • MANOWAR
    #9
    ha jol tudom a faraday kalitka nem fog meg menteni semilyen radio frekis cucctol persze erosen arnyekolja a jelet, sok fugg attol milyen suru a kalitka racsozata. pl ha a PC-d haza fem az mar tekintheto korrekt vedelemnek, ha errol nezzuk pl ved a tapod elektromos "smogjatol" de a lakasod nem fog megvedeni tole hiszen a lakas elektromos halozata a falba van es az igencsak "szennyez" befele is mar ha kotve van ra keszulek. Az USB-s szutykok inkabb elgondolkodtatobbak mert itt a chip magat a kabelt hasznalja mint antenna nem is olyan kicsi teljesitmennyel plussz hozza veszed a nagyon erzekeny vevot.... hmmm bar az is egy dolog, hogy kb 5-10 sec alatt kitudod herelni a cuccot - egyszeruen bevagod a mikroba osszeeg a finom aramkor benne es jo napot (mielott itt valaki fogna az osszes USB es rohana vele a mikrohoz, mert ugye vannak ilyen okos emberek azt azert elmondanam, hogy lilafingnyi tapasztalatom sincs arrol, hogy a kabel erezete mennyit bir :) de procikat, memokat mar hereltem ki igy) , a masik resze, hogy nagy a valoszinusege, hogy nincs semmilyen effele cucca egy normal usernek mert egyszerubb a ISP (szolgaltaton) keresztul lecsekkolni ki, merre, mit, csinalt. Inkabb tartom elonyosnek a teljesen izolalt vagy nagyon vedett halozatokkal szemben ezt a fajta lehallgatast.
  • Amergin
    #8
    A jóságos amerika meg a fekete majma...
    Csita! Csita! Ungava! Ungava!
  • duke
    #7
    "A programmal többek között a kínai és az orosz fegyveres erők,
    de előfordult, hogy az Európai Unió kereskedelmi intézményeinek hálózatába is bekerült. Célpont volt még India, "

    Azt nem ertem, hogy lehet az, hogy az egyesitett orosz, kinai, europai, india, legiero, nem bombazza azota a nap 24 orajaban az amerikai varosokat. ??? Amit az amcsik csinalnak, az mar egy vilaghaboru kezdete.
  • Sippie
    #6
    ebbe kalitkába akkor a wifi jelek se jutnak be? ha bevonom vele a szobát, megmenekülök a sok rákot okozó sugárzástól?
  • TomecK
    #5
    Nem ketrec, szerencsésebb a kalitka kifejezés. Itt is van: http://hu.wikipedia.org/wiki/Faraday-kalitka
  • errorista
    #4
    @AgentKis:

    mire valo a feredejketrec?
  • Omega
    #3
    AgentKis: Ebből arra következtetek, hogy üzletemberek és irodai dolgozók lehetnek a célpontok.
  • AgentKis
    #2
    Érdekes valamit hardverrel "fertőzni". Szerintem 100000 gépet patkolt meg az NSA...
    Nade a feredéjketrec mire való? Terrorkodni csak ésszel lehet!
  • M0RN1NGST4R
    #1