336
-
FartingSquirrel #296 Lenne valakinek kedve Telltale-játékokat (Game of Thrones, Minecraft: Story Mode, Tales from the Borderlands) tesztelni magyarul? -
#295 Sziasztok!
Fejembe vettem, hogy bemutatok néhány érdekes androidos játékot. Ez előtt sose csináltam még ilyet, így várok visszajelzéseket a videóval kapcsolatba.
Itt az első bemutatóm
https://youtu.be/5zdiX2S5AyM
Utoljára szerkesztette: pendrivedealer, 2016.06.24. 02:17:21 -
#294 Én most ezt tolom : White island
Elvileg - koreai- visual novel horror, gyakorlatilag kb olyan mint a régi point and click kalandjátékok.
Ez viszont már bár nem olyan szép viszont - főleg később - sokkal ilyesztőbb főleg a vége brutális: hide and seek story of dorothy (csak le kell lőni a wifit játék közben a hülye reklám sáv miatt, az megöli a hangulatot)
Meg ez a Tajvani ritmusjáték is jóféle : voez -
#293 Én erre vagyok most ráállva: Shop Heroes -
kireerik #292 Kiadtam életem legelső Android-os alkalmazását a HTML5 Games Club-ot a Google Play áruházban. Az alkalmazás segítségével több mint 1700 HTML5-ös játékkal játszhattok további telepítés nélkül. Itt olyan neves HTML5-ös játék kiadók játékai szerepelnek mint a Famobi, GamePix, Softgames, HTMLGames, TreSensa vagy a Spil Games.
Az alkalmazás elérhető a Google Play áruházból.
Töltsd le és próbáld ki most!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Oengi.HTML5GamesClub
Utoljára szerkesztette: kireerik, 2016.02.28. 13:12:32 -
#291 Best fiendset akartam letölteni mert elég jónak tűnik és azt írja nem elérhető az országomban... dafuq pedig látok magyarokat véleményezni róla -
#290 Pár cég igazán követhetné a gameloft plédáját és jöhetnének pc-re is a cuccok többsége.
Vagy ők csak valami exklúziv szerződésbe vannak MS-al?
Batman Rising, N.O.V.A game-ek, Shadowgun nagyon jó lenne pc-re, + a Dead Trigger 1-2 -
Lokker #289 Olyanra ahol rendesen lehet építkezni és nem kell egy idő után heteket várni hogy felépüljön valami, mint a Clash of Clansban és társaiban. Vagy a Kingdom Rush-hoz hasonló jó kis TD-ket. De a kártyajátékokat se vetem meg, pl: Magic the Gathering.
Amit még keresek az valami jó kis felülnézetes repülős/űrhajós árkád lövölde. -
#288 Majesty, X-Com, Heroes 3 HD ? (: (némi taktikával fűszerezve..)
pontosan milyen építgetésre és stratégiára gondoltál ? valami példa, elképzelés ?
-
Lokker #287 Tudtok ajánlani jó kis építgetős/stratégiai játékot? -
DarkLighter #286 -
gettobuxa #285 szerintem létszámtól függ, 60 fő felett jöttek nekem 2 vaultnál is... -
Negritis #284 nekem van egy külön usankás accom ilyen dolgokra, ott egy kamu denveri cím lett berakva és engedi simán
a bridge constructornak kifejezetten örülök :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.29. 11:49:51 -
Chris Lowe #283 Az a gond, hogy ez már Mo-ról nem elérhető. Vagyis le tudom tölteni az underground appot, bejelölöm mondjuk Angliát, bejelentkezem, minden ok, megvan minden az elmúlt években megvásárolt appom, csak épp az underground fül nem működik, rákereséssel megtaláltam mondjuk a castle of illusion-t de letölteni nem engedi. -
Negritis #282 mi ez az underground cucc amúgy? -
#281 Amazonon rengeteg játék ingyenes lett, és a játékon belüli vásárlást is kigyomlálták.
Ismertebb nevek is vannak benne: (Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, Goat simulator, Farming Simulator 14, Fruit ninja, Bridge Constructor, doodle sorozat, splice stb.)
Ezzel együtt vége a napi egy ingyen app akciónak.
Link
Link
-
#280 Majd jonnek neked is! Ahogy a raiderek! -
#279 Ha magad okozol katasztrofát nem jönnek maguktol -
#278 Egeszen addig amig nem vagnak nyakon a deathclaw-k otpercenkent!!!! -
#277 Függőséget okoz! :D -
#276 Fallout Shelter -
#275 ennyi... :)
Basszus eddig jóformán csak gyűjtögettem az ilyen ingyenes dolgokat, de most volt olyan is ami jólenne a fiamnak! Gondoltam feltelepítem na DE : Hogy?
Letöltöttem ezt. Be is loginoltam, de sehol sem találok olyan menüt, hogy install vagy akármi! Ennyire hülye nem lehetek azért! :)
helpmíííí ! -
#274 Csakis a saját nevemben írok mindig..... -
#273 Szvsz jó pár dolog azért nem "halomszar" belőle! -
#272 Koszi! -
#271 Amazon ingyen halomszar megint -
Negritis #270 15 proba után felment -
Negritis #269 sziasztok
másnak is van problémája az IG2 androidos telepítésével? -
#268 Kapott egy új frissitést a Mini Warriors. Kegyetlen szar lett így full más az egész átláthatatlan
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.18. 08:47:11 -
#267 Irj a fejlesztoknek! -
#266 Sziasztok. Régebben megvettem a Tiny thief játéknak a fizetős részét. Azóta le lett törölve a játék és most megint fel. De hiába jelentkezem be a google fiókommal és csinálok egy restore-t nem nyílik ki a fizetős rész.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszi -
#265 Thx! -
#264 Parancsolj -
#262 Meg is érkeztek amcsi oldalra is!! -
Mixe3y #261 Appstoreban ingyenes ma a Monument Valley -
#260 Ebben reménykedek én is ,hogy hátha amcsiknál is lesznek ezek -
#259 Nem tudok leszedni semmit, mert nem stimmel a foldrajzi adottsagom. Pedig az a weather cucc kurva jol nez ki. Kellene... -
#258 Angol amazon ingyen cuccok
(Lehet lesznek majd az amcsin is,de biztos csak a halál) -
#257 Koszi! Kiraly! -
#256 Szokásos Amazon ingyen halom cuccok :) Mobilról linkelem remélem jól.