336
  • FartingSquirrel
    Lenne valakinek kedve Telltale-játékokat (Game of Thrones, Minecraft: Story Mode, Tales from the Borderlands) tesztelni magyarul?
  • pendrivedealer
    Sziasztok!
    Fejembe vettem, hogy bemutatok néhány érdekes androidos játékot. Ez előtt sose csináltam még ilyet, így várok visszajelzéseket a videóval kapcsolatba.
    Itt az első bemutatóm

https://youtu.be/5zdiX2S5AyM
    Utoljára szerkesztette: pendrivedealer, 2016.06.24. 02:17:21
  • zola2000
    Én most ezt tolom : White island
    Elvileg - koreai- visual novel horror, gyakorlatilag kb olyan mint a régi point and click kalandjátékok.

Ez viszont már bár nem olyan szép viszont - főleg később - sokkal ilyesztőbb főleg a vége brutális: hide and seek story of dorothy (csak le kell lőni a wifit játék közben a hülye reklám sáv miatt, az megöli a hangulatot)

Meg ez a Tajvani ritmusjáték is jóféle : voez
  • Carlos
    Én erre vagyok most ráállva: Shop Heroes
  • kireerik
    Kiadtam életem legelső ‪‎Android‬-os alkalmazását a HTML5 Games Club-ot a ‪‎Google‬ ‪‎Play‬ áruházban. Az alkalmazás segítségével több mint 1700 ‪‎HTML5‬-ös játékkal játszhattok további telepítés nélkül. Itt olyan neves HTML5-ös ‪‎játék‬ ‪‎kiadók‬ játékai szerepelnek mint a Famobi, GamePix, Softgames, HTMLGames, TreSensa vagy a Spil Games.

Az alkalmazás elérhető a Google Play áruházból.

Töltsd le és próbáld ki most!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Oengi.HTML5GamesClub

Utoljára szerkesztette: kireerik, 2016.02.28. 13:12:32
  • attiGT
    Best fiendset akartam letölteni mert elég jónak tűnik és azt írja nem elérhető az országomban... dafuq pedig látok magyarokat véleményezni róla
  • grebber
    Pár cég igazán követhetné a gameloft plédáját és jöhetnének pc-re is a cuccok többsége.
    Vagy ők csak valami exklúziv szerződésbe vannak MS-al?

Batman Rising, N.O.V.A game-ek, Shadowgun nagyon jó lenne pc-re, + a Dead Trigger 1-2
  • Lokker
    Olyanra ahol rendesen lehet építkezni és nem kell egy idő után heteket várni hogy felépüljön valami, mint a Clash of Clansban és társaiban. Vagy a Kingdom Rush-hoz hasonló jó kis TD-ket. De a kártyajátékokat se vetem meg, pl: Magic the Gathering.

Amit még keresek az valami jó kis felülnézetes repülős/űrhajós árkád lövölde.
  • Shiwo
    Majesty, X-Com, Heroes 3 HD ? (: (némi taktikával fűszerezve..)

pontosan milyen építgetésre és stratégiára gondoltál ? valami példa, elképzelés ?
  • Lokker
    Tudtok ajánlani jó kis építgetős/stratégiai játékot?
  • DarkLighter
  • gettobuxa
    szerintem létszámtól függ, 60 fő felett jöttek nekem 2 vaultnál is...
  • Negritis
    nekem van egy külön usankás accom ilyen dolgokra, ott egy kamu denveri cím lett berakva és engedi simán

a bridge constructornak kifejezetten örülök :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.29. 11:49:51
  • Chris Lowe
    Az a gond, hogy ez már Mo-ról nem elérhető. Vagyis le tudom tölteni az underground appot, bejelölöm mondjuk Angliát, bejelentkezem, minden ok, megvan minden az elmúlt években megvásárolt appom, csak épp az underground fül nem működik, rákereséssel megtaláltam mondjuk a castle of illusion-t de letölteni nem engedi.
  • Negritis
    mi ez az underground cucc amúgy?
  • grebber
    Amazonon rengeteg játék ingyenes lett, és a játékon belüli vásárlást is kigyomlálták.
    Ismertebb nevek is vannak benne: (Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, Goat simulator, Farming Simulator 14, Fruit ninja, Bridge Constructor, doodle sorozat, splice stb.)
    Ezzel együtt vége a napi egy ingyen app akciónak.
    Link
    Link

• Carlos
    Majd jonnek neked is! Ahogy a raiderek!
  • Bexter
    Ha magad okozol katasztrofát nem jönnek maguktol
  • Carlos
    Egeszen addig amig nem vagnak nyakon a deathclaw-k otpercenkent!!!!
  • Bexter
    Függőséget okoz! :D
  • tegla
    Fallout Shelter
  • cikasz
    ennyi... :)

Basszus eddig jóformán csak gyűjtögettem az ilyen ingyenes dolgokat, de most volt olyan is ami jólenne a fiamnak! Gondoltam feltelepítem na DE : Hogy?
    Letöltöttem ezt. Be is loginoltam, de sehol sem találok olyan menüt, hogy install vagy akármi! Ennyire hülye nem lehetek azért! :)
    helpmíííí !
  • grebber
    Csakis a saját nevemben írok mindig.....
  • cikasz
    Szvsz jó pár dolog azért nem "halomszar" belőle!
  • Carlos
    Koszi!
  • grebber
    Amazon ingyen halomszar megint
  • Negritis
    15 proba után felment
  • Negritis
    sziasztok
    másnak is van problémája az IG2 androidos telepítésével?
  • grebber
    Kapott egy új frissitést a Mini Warriors. Kegyetlen szar lett így full más az egész átláthatatlan
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.18. 08:47:11
  • Carlos
    Irj a fejlesztoknek!
  • cikasz
    Sziasztok. Régebben megvettem a Tiny thief játéknak a fizetős részét. Azóta le lett törölve a játék és most megint fel. De hiába jelentkezem be a google fiókommal és csinálok egy restore-t nem nyílik ki a fizetős rész.
    Nem tudja valaki mi lehet a gond?
    köszi
  • Carlos
    Thx!
  • grebber
    Parancsolj
  • grebber
    Meg is érkeztek amcsi oldalra is!!
  • Mixe3y
    Appstoreban ingyenes ma a Monument Valley
  • grebber
    Ebben reménykedek én is ,hogy hátha amcsiknál is lesznek ezek
  • Carlos
    Nem tudok leszedni semmit, mert nem stimmel a foldrajzi adottsagom. Pedig az a weather cucc kurva jol nez ki. Kellene...
  • grebber
    Angol amazon ingyen cuccok
    (Lehet lesznek majd az amcsin is,de biztos csak a halál)
  • Carlos
    Koszi! Kiraly!
  • grebber
    Szokásos Amazon ingyen halom cuccok :) Mobilról linkelem remélem jól.