Hatósági vizsgálat indul egy pedofil tartalmú honlap miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"csak fiatalkorú magyar lányok valamilyen közösségi oldalon közzétett és onnan lementett fényképei találhatók."
"A pedomaci.blog.com honlapon közzétett képek erõsen szexuális tartalmúak,"
Ha jól értem, akkor ezek a lányok saját magukról töltöttek fel ilyen jellegû képeket. Az oldal pedig csak összegyûjtötte. De lehet én értettem félre valamit...
"A pedomaci.blog.com honlapon közzétett képek erõsen szexuális tartalmúak,"
Ha jól értem, akkor ezek a lányok saját magukról töltöttek fel ilyen jellegû képeket. Az oldal pedig csak összegyûjtötte. De lehet én értettem félre valamit...
Logikailag nem értem: "bûncselekmény, személyes adattal visszaélés, ha olyan adatokat tesznek mindenki által hozzáférhetõvé, amelyeket eredetileg csak az érintett által engedélyezett ismerõs kör érhetett el."
Ha így volt, akkor nyilván nem férhetett hozzá a nevezett oldal. vagy összes érintetett felvették ismerõsnek? Másrészt ha olyan a tartalom, amilyenre hivatkoznak miként ment át pl. az FB szûrésén? Mit keresett ott?
Ha így volt, akkor nyilván nem férhetett hozzá a nevezett oldal. vagy összes érintetett felvették ismerõsnek? Másrészt ha olyan a tartalom, amilyenre hivatkoznak miként ment át pl. az FB szûrésén? Mit keresett ott?