6
  • zola2000
    #6
    Azért SNESre is voltak kezdeti 3D játékok:

    Meg ma is vannak 2D játékok PS3ra, amik hdben nagyon szépen tudnak kinézni.
  • NEXUS6
    #5
    A felsorolt viszonylag sikeres termékeknél már csak a megbukott konzolok az érdekesebbek.
    Pl, hogy a Sega a DC viszonylagos sikertelensége miatt kiszállt a hw bizniszből, azóta nincs saját konzol gépe. Hogy a 90-es években a Philips, a Commodore, az Attari is próbálkozott játékgépekkel, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A 3DO megpróbálta bevezetni a klasszikus 2D játékok után a 3D technológiát, de megelőzte a korát, és túl drága is volt és ezt a világot végül is a PS-hez kötjük. Ami a SNES-en a Mario volt, az a Sony gépén a Crash lett.
  • Zero 7th
    #4
    Azt sem a PS hozta, már a nyolcvanas években hamisították a konzolos játékokat. Az itthon elterjedt "sárga kazettás" NES is egy kínai koppintás volt, és a beépített 1000 játék meg a sárga kazetták kalózprogramok.
  • Koppelson
    #3
    Zero 7th erről én is halottam. A playstation elhozott nekünk még valamit a konzolos kalózkodást is. :)
  • Zero 7th
    #2
    Állítólag itthon is volt hasonló, rádióban leadták a Spectrumos vagy C64-es (nem emlékszem, melyik) programot analóg "csipogás" formában, amit felvehettél magnókazettára.

    De nem lett belőle rendszer, egy, vagy max néhány alkalom teszt jellegű adás volt, csak mivel az emberek bő kétharmadának nem működött végül a dolog, befejezték az ezzel való bohóckodást.
  • Tetsuo
    #1
    '81-ben letölthető játékok? Az igen! :-)